Şimdi Ara

CS İçin Mouse Önerisi Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadmen

quote:

Orijinalden alıntı: Lav

quote:

ben sırf cs icin aldım sunu soyluyum ivmelenmede ve hareketlenmede cok basarılı ve mouse bana fragda fark attırıyo bana gore tam bir cs mouse.

Tamam hocam, en büyük sensin.
    Ayrıca unutmadan, konu sahibi arkadaş g500 bu iş için 1. tercih olmalı.CS için biçilmiş kaftan bu ürün.

Bir şey hakkında bi beyanın varsa eğer öncelik genel kanıdadır.
    Kişisel düşüncelerini eklersin veya eklemezsin, sana kalmış.Eklediğin haline de maximum olarak tavsiye denir.Tavsiye de sağlıklı olmadıktan sonra bi amacı olmaz.Sağlıklı tavsiye de kitle içerisinde kabul gören genel kanıdır.
    Bir şey hakkında ortaya somut şeyler koymanın yolu da kişisel değil genel verilerden yararlanmaktır.Daha sağlıklı sonuçlar elde edilir.
    Bir de görecelik kavramı vardır.
    Dünyada 7-8 milyar insan var.Ve herkesin düşüncesi farklı.İşte buna da kişisel seçim deniyor.
    Ürünün bir kişiden aldığı tepki değil, bir kitleden aldığı tepki sağlıklı bi sonuç verir.
    Ürünün piyasada edindiği yer kişisel görüşler değil, kullanımdan sonra oluşan genel kanıdır.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

''bana gore tam bir cs mouse '' dikkatinizi cekerim düzgün okuyun ondan sonra yorum yapın.

ivmelenmede ve hareketlenmede cok basarılı

Eksik yazma hocam o zaman.Ayrıca yazarken de üslubuna dikkat et.Belki o zaman daha net anlaşılırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben sırf cs icin aldım sunu soyluyum ivmelenmede ve hareketlenmede cok basarılı ve mouse bana fragda fark attırıyo bana gore tam bir cs mouse.

Ayrıca unutmadan, konu sahibi arkadaş g500 bu iş için 1. tercih olmalı.CS için biçilmiş kaftan bu ürün.

Kişisel düşüncelerini eklersin veya eklemezsin, sana kalmış.Eklediğin haline de maximum olarak tavsiye denir.Tavsiye de sağlıklı olmadıktan sonra bi amacı olmaz.Sağlıklı tavsiye de kitle içerisinde kabul gören genel kanıdır.
    Bir şey hakkında ortaya somut şeyler koymanın yolu da kişisel değil genel verilerden yararlanmaktır.Daha sağlıklı sonuçlar elde edilir.
    Dünyada 7-8 milyar insan var.Ve herkesin düşüncesi farklı.İşte buna da kişisel seçim deniyor.
    Ürünün bir kişiden aldığı tepki değil, bir kitleden aldığı tepki sağlıklı bi sonuç verir.
    Ürünün piyasada edindiği yer kişisel görüşler değil, kullanımdan sonra oluşan genel kanıdır.

''bana gore tam bir cs mouse '' dikkatinizi cekerim düzgün okuyun ondan sonra yorum yapın.

Eksik yazma hocam o zaman.Ayrıca yazarken de üslubuna dikkat et.Belki o zaman daha net anlaşılırsın.

bana göre yazıyorum..anlamanda kıtlık varsa yapabilcegim bisey yok.iyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bana göre yazıyorum..anlamanda kıtlık varsa yapabilcegim bisey yok.iyi günler.

Yedim ben de ciğerim.Onu git sokaktaki çocuklara anlat.
    Bahsettiğin yorumundaki üslup her şeyi açıklar nitelikte.
    Hadi kolay gelsin.
    Ağzından çıkanı kulağınla duyma yeteneğine sahipsindir umarım, sözcüklerine dikkat et.
    Bana görene de gelirsek ciğerim;
    Bu işin sana göresi bana göresi yoktur, en sağlıklı öneri genel kitlede ettiği yerdir.
    Kapişş.

• Benim elimde şöyle bi microsoft mouse var ve gayet memnunum lazer isabeti çok iyi tam noktasına atıyor bundan daha iyi olsun yeter makrosu önemli değil elime otursun yeter başka ne önerirsiniz g400 g500 ve razer dAv2 ye bakıcam iyice zaten bakıyodum

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img39/3566/04122011457.jpg&via=mupload&newlp=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StMAKER -- 6 Aralık 2011; 18:13:29 >
  • hocam konu amacindan sapmis ancak size onerim g500 almayin ozellikle cs icin (negatif hizlanma ve atlama sorunu) tavsiye edilmemekte imkaniniz varsa deathadder yoksa mx518 veya g400 dusunebilirsiniz (low sens icin)

edit:sizde zaten cs icin iyi sayilabilecek bir mouse var arastirirsaniz ne kadar unlu oldugunu anlarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mert -- 6 Aralık 2011; 20:09:55 >
  • valla modelini bilsem araştırıcam şu ana kadar çoktan alırdım mouse da işte bu elimdekini bırakamıyorum çok iyi :D
  • wired mouse optical 1.1a
    (wmo 1.1a)
  • sensei tavsiye eder misiniz?
  • ederiz ama gereksiz pahalı. F/P açısından alınabilecek en iyi sıfır mouse eğer eliniz büyükse G500 ha değilse küçükse veya orta boysa Kinzu. Eğer İkinci el de düşünürsen büyük boylara xai. Küçük boya ise ms 1.1 intelli.
  • Elin büyük ise xai veya deathadder a bak, küçük ise kinzu. Ayrıca microsoft 3.0 ve microsoft 1.1 de çok kullanılan bir mouse. Ayrıca steelseries in altına mousepad olarak qck ve razerin altına goliathus çekmen çok yararına olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 8 Aralık 2011; 0:20:56 >
  • G500 sorunu G400 serisinde mevcut mu acaba CS için soruyorum ?
  • Sensei güzel mouse fakat pahalı, para sorun değil diyorsan cs için ideal.
  • benim elimdeki mouse sanırım 1.1 ama intelli değil intelliler hakkında pek iyi şeyler okumadım kinzu alabilir alırsam altına ss qck alıcam ya da dAv2 ya da imperator&goliathus speed l. düşünüyorum optik olması bi dezavantaj mı sizce ?
  • g500 yuksek bir mouse ve yuksek mouselar CS icin ideal degildir. Yere yakin mouselar oyuncular icin daha cok tercih edilir. Ancak kisiye gore degistigi gerceginide goz ardi etmemek laizm. g500 kullanip cok iyi CS oynayan arkadaslarimda var.

Senin once yuksek mi genis mi kucuk mu hangi sekilde rahat ediyorsun ona karar verip o duzeyde bir mouse secmen daha mantikli olur gibi. Sunuda belirteyim mouse`a alismak en fazla 1 kac haftani alir. Bende logitech MX310 wardi 2005 yilinda almistim efsane bir mouse`tu o zamanlar sonra uretimi durdu. Akabinde Razer`a gectim alisamadim ama 1-2 hafta sonra o problemde kalkti. Razer pro (2 kere aldim ) 2 side 2 sene sonra allahlik oldu. Razer lachesis en fazla dayanan mouse ama oda 4. yilini doldurmadan hakki rahmetine kavustu diyebilirm. Tercih senin Razer logitech steel bunlarin hepsi kaliteli urunler al dene alis kullan :) bol fraglar
  • G400 ideal bir seçim olabilir.
  • şimdilik wmo 1.1 bir gayet iyi gidiyor alıcağım zaman optik alıcam galiba kaliteli optik mouse la cs için ideal bence , g400 kinzu v2 düşünebilirim teşekkürler arkadaşlar ..
  • başlığı görünce canım cs çekti, sw dalıp fraq kasalım bari
  • Bütçe olarak o kadar çıkabiliyorsan zaten Razer Deathadder rakipsizdir. Tartışmasız, 120 liraya dandik mouselar alacağına 10-20 lira daha koy Deathadder al 5 yıl kullanırsın en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Elin büyük ise xai veya deathadder a bak, küçük ise kinzu. Ayrıca microsoft 3.0 ve microsoft 1.1 de çok kullanılan bir mouse. Ayrıca steelseries in altına mousepad olarak qck ve razerin altına goliathus çekmen çok yararına olur.

MERHABA.BENİMDE 180 190 TL BÜTÇEM VAR ELİM BİLEĞİMDEN ORTA PARMAĞININ SONUNA KADAR TAM 18 CM SİZCE HANGİSİ BANA UYGUN OLUR ? TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.