Şimdi Ara

Cs.mi Dread kaLkanmı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoruma açık bir konu...spear sword club veren armorları , uniq takıları hesaba katmadan yorum yapılmış şu ana kadar.
    Cs+8 i Ds+8 den değerli gören arkadaşlara bir soru.Eğer in+0 ve ironbelt +0 ınız olsaydı hangisini tercih ederdiniz.Ds+8 kullanırsanız sword ve club yönünden kaybınız olucaktı ama sword ve club armor takarak bu açığı kapatabilirsiniz.buda şöyle demek oluyor rogue , bp ve warriorların arasına hiç çekinmeden girebilirsiniz demektir.Eğer priestseniz ve in+0 iron belt +0 ınız varsa hiç çekinmeden Ds kullanabilirsiniz.Ve Ds verdiği defans yönünden gelen weapon damagelerini cs den %10-15 daha daha azaltacaktır...Buda Cs nin verdiği 50 sowrd spear ax ve club taki (bunların %ye göre hesap edildiğini umarım biliyorsunuzdur) lerden hepsinden %10-15 düşülmesi demektir.Yani Ds nin drobu az olsaydı Cs kadar pahalı bir item olurdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Tartışılıcak konu değil , kesinlikle CS
    L.J nin düşücelerine katılıyorum

o sadece warrior ve bp den bahsetmiş.Asas archer ve mageler ne güne duruyor bu oyunda? onların karşısındadamı Cs kullanacaksın Defansı düşük bir kalkanımı tercih ediceksiniz yada hem dagger veren hemde defansı yüksek olan bir kalkanımı ? demekki tartışılacak bir konu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeusewx

ds de güzel ama cs her zaman önce bence

cs 4ever
  • Kaba tabir ile;
    CS'nin boru gibi weapon defance'ı var
    DS'nin boru gibi defance'ı var.

Tabi benim eklemek istediğim birşey var ki DS'nin DD'si olması ona bence büyük bir avantaj sağlar.

Sonuca gelince;

Warrior ya da Priestisen Shield of Name'in yanında DS gider
    Mage yada Asas isen Cs daha iyi olur çünkü alabilecekleri en iyi kalkan budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 2 Ekim 2007; 18:12:54 >
  • her türlü cs
  • only cs
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLabriA

quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Cs.mi Dread kaLkanmı.
    />

Cs.mi Dread kaLkanmı.

bence bu daha iyi

eet hacu orta karar ama mage ve asas için tabi ki cs onun kadar ii bi kalkan yapmazlar bence adamlar cs yi çıkardıklarına pişman oldular

• DS'nin Defans Kac Okuyamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murderer77

DS'nin Defans Kac Okuyamadım

385
  • Tabiki Cs Yoksa +7 70 kaLkani Bence En son Dread shieLd
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

bence cs

+1 Bencede
  • bence cs
    4ever cs
  • intciye prieste yakışır vala +8 dread bana göre
  • 70 quest shield +8 olsa dusunmek bıle ıstemem o verdigi dex bonus spearlar vs.. dread shiled cok guzel bir defens veriyor ama cs hp veriyor vs.. hepsinden 50 veriyor dd dısında ve bulunmuyor+ şekli var bılemıyorum ama :D priest olsam :d cs+7 ss+7 dol +7 dread +7 shiled of name +7 :)) yaparım :D
  • sorumu bu tabiki cs
  • Bencede Cs
  • yaw biras mantık her çhar ds takamıo ama bütün karakterler cs takıo bide bunn +8 olarak nie yorumluyorsununuz +0 göre bak ds 1 dd azzcık hp falan filan verio ama csöle değil her +sında ayrı güzelli var
  • 70 lvl priestim olsa belli bir bütçeyle dread shield alırdım cünkü>>>>>>>>>>>><70 kalkanıyla cs nin özellikleri benziyor tabi aynı + değeri için konuşuyorum.70 kalkanı ve cs de güzel weapon defence var dread shield de ii defans deiştirerek kullanırdım msla rogue coğunluklu kişilerin arasına gireceksem DS öteki türlü çeşitli jobların arasına dalacaksam ozmn 70 kalkanı kullanırdım.
  • Dread Kalkan +3 MercAHNDA +0 Cs Mercahntda Gören Varmı ??
  • Csnin karizması alt edilemez
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.