sana ds veya cs verseler hangisini alırsın?? cs ile kaç tane dread shield alırsın...sonuçta cs daha değerli bir item ama ds de hiç fena değil
CS gibi bir kalkanı DS ile karşılaştırmak hata zaten defansı çok iyi olabilir DS nin fakat CS nin bonusları daha iyi kılıyor DS den.
Cs alır Ya ds gemden düşüo al gem kırdır çıksın (şans ama) Cs drop yok kırdır yok CS alır ya
bana her classın takabildiği dagger dışında tüm weaponlardan 50 ac veren bi kalkandan daha güzel bir kalkan söylermisin?
tartışımaz bile cs nin +3 verdigi deflere bak dreadinkine bak anlarsın
benim seçme şansım olsa ds seçerim çünkü beni en çok zorlayan class en fazla üyeye sahip rogue grubu ve +8 ds nin gercekten cok fazla defansı var..karizma olarak cs ama benim imkanım olsa ds isterim :)
o Dread Akar Diyen psyco sen halt etmısın kardesım dread akar diyon bide o zaman sana versinler cs beleş olarak sende yok ben dread istiyom dersın demı o zaman senın amacın sadece post kasmak dread akarmış
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahim3762
o Dread Akar Diyen psyco sen halt etmısın kardesım dread akar diyon bide o zaman sana versinler cs beleş olarak sende yok ben dread istiyom dersın demı o zaman senın amacın sadece post kasmak dread akarmış
+10 dread a diyor
+8 leri karsılastırırldıgında arada 201 def fark var bu 201def 50 sword axe vs. def farkını kapatabilir ise dread derim ama genel olarak cs akar
cs kafayımı yedin aradaki farklara bak
kesinlikle cs def olarak daha iyi ama wariorlarkla priestler takar sadece
Ardreamda Dread Shield,Cz de Cs
cs nin warrıor silahlarına 50 anti def war borumu 50 anti def ne demek ya hp bonus resistance fln tmm dreadın savunma uçmuş ama anti def 50 atlanamaz bi gerçek
bende cs derim itemin hası Cs Zati Hastasıyım Ama Bi Alamadım :)
ds de güzel ama cs her zaman önce bence
quote:
Orjinalden alıntı: xxAziZxx
/>
bence bu daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _eyupa -- 2 Ekim 2007; 16:58:16 >
her turlu cs 70 kalkanı da olaıblır ama
Tartışılıcak konu değil , kesinlikle CS L.J nin düşücelerine katılıyorum