Şimdi Ara

cs ping sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya pingim 2haftadır 60 üstünde dolasıyor hep pc ye format attım cs yi yeniden yükledim ama yok olmuo
    bi türlü inmio ping napmam gerekio , bilen varsa yardım ederse sevinirim

• Benimde oyle ya onceden boyle sorunum yoktu 15-25 arasıydı ama bu aralar 35 den asagı ınmıyor deli olucam ya geceleri bile 40 civarı geziyor . Önceden 15-25 ken şimdilerde 45 filan
  • Bölgesel Sorunlardan olabilir
  • TTnet'in çalışmalarından dolayı

Özellikle İstanbul'da geçtiğimiz günlerde çok oluyordu 30kbs'nin üstüne çıkamıyorduk da hamdolsun şimdi 110lardayım

Ama sorun sizden kaynaklanıyorsa refreshlock vb. programlar kullanabilirsiniz fps artırmak için ama pingi bilemiyorum.
  • son günlerde benimde ping bazen cok azıtıyor. nedenini bilmiyorum sanırım ttnetten

not : ankaradayım.
  • TTnet kaynaklıdır beyler, daha önce bir çok kişi, ben de dahil, bu sorunu yaşadık. Birkaç güne kadar düzeleceğini umuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Windows10 Skype ping sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

TTnet kaynaklıdır beyler, daha önce bir çok kişi, ben de dahil, bu sorunu yaşadık. Birkaç güne kadar düzeleceğini umuyorum.

ya benim 2haftaya yakındır bole ama format attım yok yine inmio ping , fps de pingden dolayı azalıo haliyle napcam bilmiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOCAELISPOR

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

TTnet kaynaklıdır beyler, daha önce bir çok kişi, ben de dahil, bu sorunu yaşadık. Birkaç güne kadar düzeleceğini umuyorum.

ya benim 2haftaya yakındır bole ama format attım yok yine inmio ping , fps de pingden dolayı azalıo haliyle napcam bilmiom

http://speedtest.ttnet.net.tr şu siteden bi internetini test etmeni öneririm internettendir büyük ihtimal sorun

mesela gün içinde internet çöktü benim. download 4kb a indi yani bir sorun var belli ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 29 Mart 2009; 1:31:21 >

• benimde arttı malesef
  • 1 - AntiVirüs vb. bir programınız açıksa 'Otomatik Güncelleştirme' yapıyor olabilir.. Örn; Kaspersky anında indiriyor güncelleştirmeleri..

2 - Rate ayarlarınız problemli olabilir, rate ayarlama konusu : Tıkla ve oraya git.

3 - İnternet bağlantısı sağlayıcı şirketinizden kaynaklanan 1 sorun olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 31 Mart 2009; 18:03:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

son günlerde benimde ping bazen cok azıtıyor. nedenini bilmiyorum sanırım ttnetten

not : ankaradayım.

+1 . Aynı sorun bendede oluyor Ankaradayım ve hiçbir interneti kasıcak program vb . açık değilken ping artıyor kendi kendine 150 lere çıkıyor.
  • sivasa geldiğimden beri ping 60-100 arasında dolaşıyordu son bir aydır 40 ın üzerine çıkmıyor
  • Arkadaşlar 6-7 farklı bölgeden gelen haberler bu doğrultu.

Problem GENEL panik yapmayın sizin düzeltmek için yapabileceğiniz Herhangi bir şey yok gibi gözüküyor.

Bir süre beklemenizi eğer sadece ping değil, download hızındada düşüş yaşamaya başlarsanız ttnet'e arayıp durumu bilidiriniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.