Şimdi Ara

Cs Riven hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    her sene olduğu gibi klasik cs riven konularını başlatıyorum
    bildigimiz gibi riot bu kostum legacy arkadas diyip rafa kaldırdıktan yaklaşık 3-4 sene sonra tekrar satışa sunduğu olmuştu 2014 te yazıldı çizildi ve 2016ya geldik acaba sürekli söylentilerde dolaşan cs paketi satışa sunulucak mı sizce ?
    cs riven(top) cs shyvana (jungle) cs kalista(adc) cs thresh(sup) sıradaki champ midden çıkıcak
    acaba hangi mid herosuna çıkar veya hangisine çıkmalı sizce ?
    cs riven alamadığım için hep içimde kalmıştır bu sene umarım satışa çıkar seti tamamlarım
    tüm cs skinlerim var sadece rivenim yok sizler ne düşünüyorsunuz yeni duyumlar var mı cs riven ve bu cs kostumlerı hakkında ?

• 5. heronun çıkmasıyla satışa sunulacak,tabi bu benim tahminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimi yakında yaparım. Tutmazsa gene 1 hafta banlarım kendimi.
  • 2017de açılacak demişlerdi 2016 değil diye biliyorum

• hay cs rivenınıza sanki alınca atomu parçalayacaksınız
  • açılmamalı ::D
  • Cs Riven açılsa da bir şey olmayacak.S6`da Riven öldü.

S3,S4`de terör estirdi.S5`te dengeliydi bilen adam tasiyabiliyordu.Şu an tüm herolardan tek yiyor,topda çok fazla heroya eziliyor.Buff gerekiyor cidden 400k rivenım var oyun tasimasa bile çok zevkli oynamasi one trick ponyler için buff gelmeli en azindan ://

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4A1-S kullanıcısına yanıt
    Dostum s2 de oynayan bi insanla s3 sonunda oynayan insan neden eşit değil ?
    bana mantıklı bi açıklama yap hadi madem ayrıcalığımız olsun diyosunuz o zaman cs thresh-cs shyvanada çıkmasın kutulardan ve tekrar satışa sunulmasın onlarda
    limited veya legacy diye ayırmasınlar hepsini aynı kategoriye eklesinler ??
    hadi onu geçtim
    bana şunu açıkla mantıklı bi şekilde adam s3 sonunda oyuna başlamış bu skini alması gibi bi ihtimal yok
    ee ?? bu adam neden alamıyo o skini ?
    herkeste pax skinimi var
    bedavaya dağıtılan bi skin neden kapalı ?
    taaa antartikada turnuva var diylm gidebilicekmisin ? hayır ee kodlar noldu ??
    saçmalık
  • Cs rivenın bu kadar talebi olmasının sebebi zaten az bulunması yoksa çokda iyi bir skin değil bence gerek yok açılmasına

• quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Cs rivenın bu kadar talebi olmasının sebebi zaten az bulunması yoksa çokda iyi bir skin değil bence gerek yok açılmasına

dostum ben az bulundugu ıcın degıl gercekten hosuma gıttıgı ıcın ıstıyorum zaten
    az bulundugu ıcın ıstesem black alıstar-kral rammus ısterım o skınler zaten cop sadece paıntten boyanmıs hallerı o kadar
  • manike M kullanıcısına yanıt
    Fazla ekstra bişeyi yok ama ne diyim çıkınca alırsın artık

• koreye 4000£ ya gidiş dönüş yapsak koreyi gezsek yesek içsek kalsak yanında da bedava cs Riven alıp geri dönsek. Neden her yerde bu skini arıyorsunuz gidin koreye alın bütün kapalıları.

• harika bi tavsiye bebe ayakta alkıslıyorum
    bu mantıkla aynen devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.