Şimdi Ara

CS Riven Wolrd 2016'da satışta olacak (riot confirmed) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: torkema61

quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

bence gayet mantıklı. zaten bi skinin satıştan kaldırılma ilkesi kadar saçma bişe yok. hem hesaplar satılmasın istiyorlar bunu yaparak resmen açık çek veriyorlar

evet satıştan çıkarılması saçma, çıkarıldıktan sonra her sene koyulsa yine tamam derdik ama para verip alanlar için durumun ne kadar can sıkıcı olduğu ortada. ben tekrar çıkmasına karşıyım sonuna kadar.

iyi de sonradan alanlarda para verip alıyor?
  • Sevinen maldır skin sende olsun olmasın o skin çıkınca herkes alıcak bir önemi kalmayacak zaten o zaman cs rivenı olmayan hesap daha değerli olur :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Ayıp lan, gerçekten yazık günah. Artık Riot tamamen paraya odaklı bir firmaya dönmüş desene. LoL bitiyor derlerdi inanmazdım...

:)
  • Dash. kullanıcısına yanıt
    LeBlanc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

quote:

bence gayet mantıklı. zaten bi skinin satıştan kaldırılma ilkesi kadar saçma bişe yok. hem hesaplar satılmasın istiyorlar bunu yaparak resmen açık çek veriyorlar

evet satıştan çıkarılması saçma, çıkarıldıktan sonra her sene koyulsa yine tamam derdik ama para verip alanlar için durumun ne kadar can sıkıcı olduğu ortada. ben tekrar çıkmasına karşıyım sonuna kadar.

iyi de sonradan alanlarda para verip alıyor?

hayır 800-1000 tl verip alanları kastettim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi_adam

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Ayıp lan, gerçekten yazık günah. Artık Riot tamamen paraya odaklı bir firmaya dönmüş desene. LoL bitiyor derlerdi inanmazdım...

:)

:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa açılmaması lazım. kabul edelim riven oynamayan adam bile açılırsa alacak bu skini. bu skini efsane yapan birazda unique olması. sadece 24 saatliğine açılsa şu skin shock blade zed e döner demedi demeyin. skin açıldıktan sonra en az 1 ay her oyun riven görürüz. bana kalırsa şu şekilde bir olay gerçekleşebilir : işte 7.seviye riven ı olan veya ne bileyim 40k+ riven game i olanlara açılabilir skin. Bence mantıklısı da bu olur skini almak için hero yu alan adamdan ne hayır beklersin ki. bırak almasın.
  • Parası bitmiş riot'un böyle acınası hareketler yaptığına göre
  • hoayda :ÇD
  • Westteki hesabımla alabilmek için günlerce desteğe 1 adet iade hakkı verilmesi için yalvardığımı bilirim ama alamamıştım açılmaması gerek skini değerli yapan bişey kalmaz eğer açılırsa millet 500-600 dolar verip alıyor bu skini.
  • quote:

ayrıca merak etmeyin bundle şeklinde gelecektir. spesifik dediği muhtemelen o dur. yani diğer cs skinleri ve cs skin herolarına sahip olmayanlar sağlam bi rp bayılacak.

zaten 2 sene önceki muhabbette de 5 li olarak satabiliriz denmişti.

bilnen cs skinleri:

1. sezon: yok.
    2. sezon: riven
    3. sezon: shy
    4. sezon: thresh
    5. sezon: kalista
    6. sezon: x (azir diyorum)

Shyvana Season 4, Thresh Season 3 sonunda çıkmıştı.
  • 2 sene önce bir riot çalışanı tarafından söylenilmişti bu. Demek yalan değilmiş..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.