Kaç numara ? Benim de çok yüksek numaralarım ve de astigmat var
sağ 2.00 sol 1.75 miyop oldum :D
quote:
Orjinalden alıntı: ***No FeAr***
sağ 2.00 sol 1.75 miyop oldum :D
Benim 3'ü geçti ikisi de
quote:
Orjinalden alıntı: zurrani
sinirlerim yıprandı benim de yer yer, küfrettiğim oldu, koptuğum oldu, uykusuz gecelerim oldu, 4-5 saat geciken öğünlerim oldu, özetle b..kunu çıkardığım çok oldu, zevk aldığım da çok oldu. reflekslerim gelişti, fps oyun mantığı cs ile gelişti bende yıl 2000-2001lerde daha. klavyemin wasd tuşları silindi.
adminken sxesiz serverlarda kara liste tuttum kağıt kalemle, steam ban listten beterdim güzel arakdaşlıklarım da oldu...
güzel oyun vesselam...
Hacı nerelerdesin sen ya, gören cennetlik...
quote:
sinirlerim yıprandı benim de yer yer, küfrettiğim oldu, koptuğum oldu, uykusuz gecelerim oldu, 4-5 saat geciken öğünlerim oldu, özetle b..kunu çıkardığım çok oldu, zevk aldığım da çok oldu. reflekslerim gelişti, fps oyun mantığı cs ile gelişti bende yıl 2000-2001lerde daha. klavyemin wasd tuşları silindi.
adminken sxesiz serverlarda kara liste tuttum kağıt kalemle, steam ban listten beterdim güzel arakdaşlıklarım da oldu...
güzel oyun vesselam...
Emre abi seni arada bir cs bölümünde görmek güzel nasip olmadı steam'den karşılıklı oynamak.
@Konu Cs ye başladığım günden beri hemoroid(halk ağzı: BAHSUR) yüzünden çekmediğim kalmadı... Kaç defa sandalye kullanmadan ayakta maçlara girdim Allah bilir.
kardesimden ruyamda ccounter strike diye sayikladigimi ogrendim ve bu bi gercek.
Vizlerde need backup çekesim geliyo ama kimse yok
quote:
Orjinalden alıntı: InFlames*
quote:
güzel oyun vesselam...
Emre abi seni arada bir cs bölümünde görmek güzel nasip olmadı steam'den karşılıklı oynamak.
@Konu Cs ye başladığım günden beri hemoroid(halk ağzı: BAHSUR) yüzünden çekmediğim kalmadı... Kaç defa sandalye kullanmadan ayakta maçlara girdim Allah bilir.
steam listemde inflames gözükmüyor, senin steam nickin neydi yağız? walla oynayalım denk gelip, sınavlarım bitti benim. bi süre boşum.
Refleks.
Ani hareketlerle elimde yastıkla sağa sola ateş ediyorum arada, refleks
Sİnir krizLeri geçirdim.Ama sonunda sabıRLı oLmasını öqrendım en azından ben öyLe zannediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: gFbMaTT*
Sİnir krizLeri geçirdim.Ama sonunda sabıRLı oLmasını öqrendım en azından ben öyLe zannediyorum
Sabırlı olmayı öğrenmişsiniz ama adam gibi Türkçe yazmayı da öğrenseniz çok iyi olacak
Kararlılığımı kaybettim elim quit'e gitmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: zkcn
Kararlılığımı kaybettim elim quit'e gitmiyor
Evet hocam aynen , zamanında bırakmasını bilemiyorum
Dur bakalım daha nelerimizi kaybedeceğiz
Arada oynarım öyle bağımlı değilim
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
quote:
Orjinalden alıntı: gFbMaTT*
Sabırlı olmayı öğrenmişsiniz ama adam gibi Türkçe yazmayı da öğrenseniz çok iyi olacak
sen ne diosun aslan tamam hadi en iyi sensin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme