Şimdi Ara

CS Sizde Ne Gibi Değişiklikler Yarattı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Counter Strike oyununa başladığınızdan beri sizde ne gibi değişiklikler oldu ?

Benim silahlara , bıçaklara olan ilgim arttı , loglarla filan uğraşırken birsürü şey öğreniyorum günden güne , cs oyundaki sohbetlerimizle bile çok fazla şey kazandığıma inanıyorum

• Sinir hastası oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Sinir hastası oldum

Niye sinir hastası oldunuz ?
  • CS oynadığımdan beri, böyle kuyruk sokumunda bi ağrı, sırtta titreme ve tetanoz gibi ciddi hastalıkları tanıdım.

Başka bişi değiştirmedi Allah'a şükür.
  • Askerliğin ciddiyetliğini öğrendim (:
  • Çok oynadığım zaman geceleri rüyama giriyor. Bildiğin rüyamda da kapışıyom adamlarla, cs oynamaktan farklı rüya göremez oldum artık
  • Sadece boş zamanlarımın boş geçmemesi için kullandığım birşey. Bir faydasını şu ana kadar görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Aslında 1.5 Ciydim Ama DH Serverlarını Felan Görünce Başladım 1.6 Ya 1.5 De Çok Awp_Battle Oynardım Ordan Yerden Awp Alıyorsun Felan.. Sonra Gece Yatağa Yattım Gözlerimi Kapadım Bi Baktım Yanımda Awp Rüyalarımda Awp Felan Görmeye Başladım
  • Sinir hastası oldum.

Bkz : Kamikaze00
  • Rüyalarıma giriyor bişey düşünürken aklıma teror yada c geliyor :) ne bilim aptal aptal şeyler akşam yatıyorum bişiler düşüncem başlıyor leet galiba adı yada militia terorlerden yeşilli olan model o almış eline ak47 yi tarıyor hep onu görüyorum :D sonra diyorum ara vermem lazım ama nerde yine pc başındayız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Ayaz -- 10 Şubat 2009; 22:07:32 >
  • Dünyaya bakış açım değişti insanlara head shot atasım geliyor
  • Yakında dh'den ruh ve sinir hastalıklarına bazı arkadaşları yatırmak zorunda kalıcaz gibi.
  • neyse kerata konuyu uzatmaya gerek yok nokta .
  • Bazen evde camdan dışarı baktığımda Elimde bir awp olsada şu geçen adamı indirsem diyorum.

öyle psikopat oldum çıktım işte

• Verem oldum verem...Bu public oyuncuları beni verem ediyor, intihar ettirecekler beni bir gün.
  • Kör oldum resmen 8 senedir gözlük kullanıyorum
  • Ben de cok bakınca gozlerım agrıyor ama cok zevkli
    ama bazende Sinirden çatlıyorum Pub da Pokemonlar wall acar Admın olmaz 0 zaman cıldırıom işte
    Sanal alem boyle ama Gercek hayatta değişiklikler de oldu. MeseLa dısarda gezerken arkamdan birinin geldiğini duyabılıom aynen cs de ses kasması gıbı
  • yatarken kapıya awp tutuyomş gibi hissediom ne alakaysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasputin38 -- 11 Şubat 2009; 15:56:24 >
  • sinirlerim yıprandı benim de yer yer, küfrettiğim oldu, koptuğum oldu,
    uykusuz gecelerim oldu, 4-5 saat geciken öğünlerim oldu,
    özetle b..kunu çıkardığım çok oldu, zevk aldığım da çok oldu.
    reflekslerim gelişti, fps oyun mantığı cs ile gelişti bende yıl 2000-2001lerde daha.
    klavyemin wasd tuşları silindi.

adminken sxesiz serverlarda kara liste tuttum kağıt kalemle, steam ban listten beterdim
    güzel arakdaşlıklarım da oldu...

güzel oyun vesselam...
  • miyop oldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.