Şimdi Ara

cs yavrusu gittti gittti gitttii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen 70 kalkanıyla ilgili bişi okumustum +3 dü kilidi açıp harpoon +7 shell yaktım +6 sonra geçme sansı %90 mıs +4 e bastım yandı +4 e normal basıp
    +5 e trina ile basacaktımmmmmm

• Geçmiş olsun.

Millet+4 e bile trina ile basıyor.
  • eyw kardeş acımız büyük
  • gecme ihtimalinin %90 oldugunu nerden bılıon ^^ ben bus la +2 ye chıtın yaktıgımı bılırım (şimdi oyunu cok bılmııs ler +3 garantı derler) onlara hiç sölıcek sozum yok
  • geçmiş olsun
  • geçmiş olsun
  • benım ark gözümüzün önünde +2 iroon bowu +3 geçiriken yakmıştı
  • bnde raptor yaktım +2 den +3 e gecirirken arkdaşta yanımdaydı
  • Geçmiş olsun. Warriorsan çok önemli deil ama priestsen baya üzücü olmuştur :(

264k lık scroll ile +2 ye geçerken bile yanabilir. +3 e basarken kesinlikle busla basın yanıcağını sanmıyorum an azından hiç başıma gelmedi.
  • acımmm büyük warriorum o yüzden bastım zaten fazla lazım olmuyordu ama olsun adım yazıordu onda charımdan bi ss buyrunhttp://img185.imageshack.us/my.php?image=orhanmertx1bl8.png][img=http://img185.imageshack.us/img185/5161/orhanmertx1bl8.th.png][/url]
  • shardı bus ile +1 den +2 ye geçiremeyen birisi olarak üzgünüm yapabilecek bir şey yok diyorum
  • adım gibi hatırlıyorum +3 den sonra devamlı trina kullan dediğimi. yanlış yapmışsın . bende 70 yay ımı +4 de yakmıştım ama beni önceden trina ile basmam konusunda uyaran olmamıştı
  • Yazık Olmuş Arkadaşım Ama Şansı'nı Zorlamayı Denemişsin +4'e Basmasadın Keşke..
  • Rüya'mdaki kalkan gitmiş
    büyül geçmiş olsun
  • ben 3 den itibaren trine ile basardım
  • Geçmiş olsun
  • Hiç Birşey Garanti Değildir....
  • daha dün aynı konu 70 kalkanı için +5 için %102 +6 için % 80 filan diyordu birisi.O arkadaş gelsede şunları okusa bari.
    İşkembeden sallyan cok kişi var burda % 100 diye bir olay yoktur.
    glave ve warıor chıtın yaktıgımı bılırım bus la +1 den +2 ye geçişte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :pitbuLL: -- 10 Mayıs 2007; 15:40:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.