ya arkadaslar ben cs 1.6 indirdim sorunsuz patch linki bozuk calısmıyor yalnız ilk olanı indirdim tek sorunum var oda yazısmalar gozukmuyor acaba neden?
gateway programını başka bi yere uplayabilirmisiniz?
software yapınca oyunda silahı sol elden sağa geçirmiyo + görüntü 16bit 32 olmuyo formattan önce 32ydi hiçbi sorun yoktu nedeni nedir bunun
Uzun yıllar Counter oynamadim, bugun arkadaşlarin oynadigini gördüm oynamak istedim. Arkadaş CS 1.6 v23 önerdi.. Ultima-strike dan indiricektim orasida açılmıyor. Bana saglam linkler lazim .. 1 saatir aramama ragmen bulamadim..
saol çok işime yaradı
yaw ben 1.6 yı Ultima-Strike'tan FlashGet le indiremedim.direk .exe linkini verebilirmisiniz?
saol cok faydalı oldun
ilk kez online counter oynayacağım.. verdiğimiz linklerden cs16full_v6, cs16patch_full_V22, cs16patch_full_V19 dosyalarını indirdim. başka bir dosyaya ihtiyacım olacak mı?
cheatdeath veya cs getaway yazıyor mesajlarda. bunları da kurmak gerekir mi? şimdiden teşekkürler..
bayağı bol linkli bir sayfa olmuş saol.Heryere bunu aradım.
arkadaşlar cs 1.6 da en sevdiğim yön internette oynamak.botlarla oynamaktan sıkılanlar internetten gerçek adamlarla oynayabilir.internetten oynamak için: tabiki internet olması lazım google den HosCAKAL yazın entere tıklayın. 89.19.5.60 bunu koplayalayın counter 1.6 yı açıp find server girin orda üstten favorites i tıklayın, altta ad server var onu açın boş bırakılan bir yazma yeri var,oraya kopyaladığınız adresi kaydedin ve oraya gelecek. bunda sonra her açtığınızda o orda olacak, süper bir adres. adamlardan çok iyilerde var kötülerde.
tavsiyem bu adresi girip yukardakileri yapın ve oynayın.iyi oyunlar....başka adreslerde vardır ama ben bilmiyom ama bu adres süper.
hata verio
teşekkürler anlatım için..
quote:
Orjinalden alıntı: tuncaksk
hata verio
ne hata veriyo ne hası veriyo resimini cek gönder daha ii olur
ya saol ama bu dediklerin çok fazla yaw mutlaka yanlışlık olur
server sxe liyse sxe yi açman lasım
eywallah
Alıntı Yaptım ve Siteye [Ç]alıntıdır diyede yazdım saygılarla