Şimdi Ara

Cs1.6 ONLİNE DOSYALARIYLA BİRLİKTE ANLATIM & HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
1
Favori
357.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER SİZ HANGİ İP LERDE OYNUYORSUNUZ
  • PoweRade > Clan
    Cs4.İmpacs.net
    >>> Her Hafta Bir Kişiye Bedava Adminlik <<<

>>> ADMİN ADAYLARINDA ARANACAK KOŞULLAR <<<

---- +16 Yaş sınırı
    ---- Msn adresı olma sartı ( mynet..yoho..vb. kabul edilmez)
    ---- Cep tel bulundurma şartı ve 24 saat acık olma sartı
    ---- Cs yi Ewden Oynuyor olması

>>> ADMİNLER ARASINDAKİ MACLA İLGİLİ DETAYLAR <<<

---Her hafta Cuma günü yapılır
    --- Adminlik sınav saatleri sabah 6-8 öğlen 12-1 akşam 5-7 arasıdır
    ---Adminlik sınavını sadece clan kurucuları yapabilir
    ---Adminlik sınavı maplerı o haftakı başvuruya göre deqısmektedır
    ---Admınlik sınavı 10 elden olusmaktadır
    ---Adaylar 2 map te sınava gıreceklerdır
    ----Adayların bu 2 maptede 1 ıncı veya 2 ıncı olması lazımdır
    ----http://powerade.tr.gg web adresınden ayrıntılar ıcın

::::::İLETİŞİM::::::

Msn adresı ------------------ Cs4.impacs.net@hotmail.com
    Cep Tel ------------------- 05367269979 ----------------
    Adminlik kurallarını clan kurucu arkadaşlarımızdan erişe bilirsiniz

• 212.175.17.230 yeni acıldı serverimiz 1.6
  • teşekkürler
  • cs clan arıyorum alan varsa
    haberim olsun
  • ARKADAŞLAR bana sağlam bir gateway download sitesi bulurmusunuz ben heryeri aradım bulamadım siz nerden indirdiyseniz werirmisiniz lütfen!
  • quote:

İlk olarak cs1.6 nonsteam v6 yı veya v7 kuralım v6 yı buradan in direbilirsiniz
    2.olarak; cs1.6 patch v22 yi buradan in direlim.
    3.olarak; CS 1.6 Türkçe Dil Paketi 1.0 buradan indirin>(3.yü istemeyenler in dirmeyebilir)
    4.Serverların online ip numarasına buradan bakabilirsiniz...

ben sadece v22 ve dil paketini kurdum ve internetten oyuna girebiliyorum nonsteam e gerek var mi
  • Merhaba arkadaşlar cok yoğunum ama durum nasıl bir bakıym dedim görüşleriniz için teşekkür ederim. Birkaç gün nete girebilirim sanırım.Sorularınız varsa simdi sorabilirsiniz.

Bazı arkadaşlar patch ve nonsteam için farklı linkler istemiş forumun eski sayfalarında ararsanız patchler için var nonsteam içinse her siteye güvenemiyorum en saglam Türk sitesi bu konuda adını duyurmus ultima-strike'dır.Herhangi bir programla zamanı azaltamadıgınız için biraz beklemeniz gerekecek ama emin olun en iyisi bu olur.

quote:

Alıntı: tugay289
    ben sadece v22 ve dil paketini kurdum ve internetten oyuna girebiliyorum nonsteam e gerek var mi

v22 sadece oyunu düzenlemek için bir patchdir. Kimsede sadece patchle oyuna giremez. En basta nonsteam indirmelisin.Mantık olarakda 25 mb lık bir dosyadan favori oyunumuz counter strike'ın cıkmayacagı kesin
    Sıra gene yazdıgım gibi ana olarak 2 setup.
    cs1.6 nonsteam
    cs1.6 patch..
    -Kolay gelsin

• aga yalan mı sölicem oldu valla sadece patch22 le türkçe yamayı yükledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

aga yalan mı sölicem oldu valla sadece patch22 le türkçe yamayı yükledim

Yalan söylüyorsun demedim ama olacak birşey degil :)
  • ya arkadaslar banada bı yardımcı olurmusunuz oyunu acıyorum daha karaktreı secmeden donuyor ve half-lıfe luncer sorunu dıyor lutfen yardımmmmmmmmmmm... eyw şimdiden
  • arkadaslar su gateway ı bır turlu ındıremedım bastakı lınk calısmıyor bana bır lık verebılır mısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: casper_7

ya arkadaslar banada bı yardımcı olurmusunuz oyunu acıyorum daha karaktreı secmeden donuyor ve half-lıfe luncer sorunu dıyor lutfen yardımmmmmmmmmmm... eyw şimdiden

Hatalı yükleme olabilir burada yazdıgım dosyaları indir ilk 2 dosya yeterli.Nonsteam ve patch.Sırayla yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 28 Ocak 2008; 0:30:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafidan

arkadaslar su gateway ı bır turlu ındıremedım bastakı lınk calısmıyor bana bır lık verebılır mısınız

Getewayın güncellenmedigini yazmıstım onun için link kırık su an birseye yaramıyor.
  • ya beyler deli olacagım ben bu oyunu niye ayarlayamıyorum ya soylenilen programı indirdim patch ı yukledım ama asagıdakı gıbı bır problem verdı cozumlerde yazdığınız gıbı halflife ile ilgili diğer öğeleri sildim bu seferde hıc acmıyor sadece baslangıc resmı geliyor ve orada kalıyor ısın kotusu simdi valve klasorunu kaldıramıyorum tekrar tukleyecegım olmuyor kafayı kıracagım bırde bu oyun vısta da sorun verıyor mu

• quote:

Orjinalden alıntı: mafidan

ya beyler deli olacagım ben bu oyunu niye ayarlayamıyorum ya soylenilen programı indirdim patch ı yukledım ama asagıdakı gıbı bır problem verdı cozumlerde yazdığınız gıbı halflife ile ilgili diğer öğeleri sildim bu seferde hıc acmıyor sadece baslangıc resmı geliyor ve orada kalıyor ısın kotusu simdi valve klasorunu kaldıramıyorum tekrar tukleyecegım olmuyor kafayı kıracagım bırde bu oyun vısta da sorun verıyor mu

Vistada sorun veriyor olabilir. Ama tabiki bundan önce cs i kaldırmalısın patchin sürümünü yenilemeden önce cs i de yeniden kur..

• Roa klanı kurulmuştur herkese selamlar

http://img150.imageshack.us/my.php?image=roaxm8.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tha299 -- 28 Ocak 2008; 5:59:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revenge®

quote:

ya arkadaslar banada bı yardımcı olurmusunuz oyunu acıyorum daha karaktreı secmeden donuyor ve half-lıfe luncer sorunu dıyor lutfen yardımmmmmmmmmmm... eyw şimdiden

Hatalı yükleme olabilir burada yazdıgım dosyaları indir ilk 2 dosya yeterli.Nonsteam ve patch.Sırayla yükle.

ya ben dedıklerınızıde yaptım olmuyor yıne donuyor oyunu kapatıken half-lfe luncer calışmıyor dıyo duzeltme ımkanımız yokmu yarım pls
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Revenge®

quote:

ya ben dedıklerınızıde yaptım olmuyor yıne donuyor oyunu kapatıken half-lfe luncer calışmıyor dıyo duzeltme ımkanımız yokmu yarım pls

Bu hatayı bende server kurarken yasamıstım fakat sonra anladımki yüklemeyi yanlıs yapmıstım bu konuda baska bir çözüm yolu hatırlamıyorum ama bulursam paylasırım..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.