bişey sorcam ya ben revenge adlı arkadaşımızın dediklerini yapdım ama sinir oluyorum online oynarken adamlar şifre yazıyor ve ya wall açıyor ben de val var ve kullanmak istediğim bir şifre de var ama bir öok denememe ramen şifre ve ya wall kullanamıyorum sorunun nedeni ve çözümünü bilen varsa söleyebilirmiß´_`
192.168.1.33 bekleriz kral-ihsan@hotmail.com eklesin couter sitikre de adminligi iiiiiiiiii bilenler 2 kişi admin yapacam msnde konuşuruz bide emg saygı tşk kardeş iki yapmış bunu buraya
emegine saglık
Kalitenin Tek Adresi : ADReNaLiN Pro Cs SeRVeR ip:212.175.19.100 | 32 Kişilik Pro Server ile Hizmetinizde Adminlik+Clan 15 YTL
quote:
Orjinalden alıntı: viper srt 10
ben de invalid cd key diye bişe veriyo benim cs nin ism biraz değişik ismim bu counter strike intersat client bi yardım
evet evet bencede
slm. cs 1.6 nerden indirebilirim link verebilirmisiniz arkadaslar
w³.OyunOrtami.cOm Serverimiz 212.175.19.197
çok tşkler sorunsuz bir şekilde oynuyorum
Paylaşım İçin Sağol
Teşekkür Ederim Yaptım
arkdşlar benm pcde cs 1.6 var ama online oynamak için hangi programı indiricem yukarda yazanlardan bişi anlamadım ltfn nline oynamak için hangi programı indiricem linki verirmisiniz şimdiden teşürler
Saol Kardes ßilmeyenler için güzel bir anlatım
ya 2 şey söylücem
1_Doğru düzgün Türk Hl serveri var mı?
2_Varsada kim benim sorunumu çözebilir ben harf life nin hicbir türk ve ya yabancı serverine giremom:(
quote:
Orjinalden alıntı: Revenge®
Uyarı:Arkadaslar 28.08.2007 Agustos itibariyle yogunlugumdan dolayı internete bir süre giremiyecem.Bu süre 2008 yazına kadar sürebilir.Bu süre zarfında destek veremiyecegim için herkesten özür dilerim.Fakat yardım almak isteyen arkadaslar bu konu üzerindeki mesajları okuyarak benzer sorunlar için baskalarının problemlerine verilen cevapları kendilerine uygulayabilir.
Saygılarımla ~ RevengeR...
Cs1.6 ONLİNE EN BAŞTAN İTİBAREN
Arkadaşlar düşündüm de caunter strike'ı online oynama konusunda sorun yaşayan birçok arkadaşımız var. Onlar için arayıp buldum; linlerini verdiğim programları indirirseniz sorunlarınızın hallolcağına inanıyorum. %95>
Şimdi baştan itibaren yapacaklarınızı yazıcam.İlk olarak bu verdiğim linkteki siteye üye olmanız gerekiyor,bunları indirebilmeniz için, istemesseniz bida hiç girmeyin o sizin bileceğiniz iş:
İlk olarak cs1.6 nonsteam v6 yı veya v7 kuralım v6 yı buradan in direbilirsiniz 2.olarak; cs1.6 patch v22 yi buradan in direlim. 3.olarak; CS 1.6 Türkçe Dil Paketi 1.0 buradan indirin>(3.yü istemeyenler in dirmeyebilir) 4.Serverların online ip numarasına buradan bakabilirsiniz...
Bu proglamları sırasıyla kurunuz.Cs patchalarınide c:program files/valvenin içine kurulacaktır.
Not: Bazı arkadaşlarımız bunları yükledikten sonra protokol(56-57),invalid cdkey,local clients gibi hatalar alabilir.Çünkü bende aynı sorunla karşılaştım ve bu yazdıklarımı yapınca çözüldü. Eğer böyle bir sorunla karşılasırsanız alttaki patchi de indirip kurarsanız sorununuz çözülebilir.
>Bu patchinde c:program files/valve'nin içine kurulması gerekir.
Alıntı değildir.(Linkler dışında) İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Yorumlarınız için şimiden teşekkürler.
Şunuda ekliyim: cs1.6 nonsteam v7 de çıktı ama ben bu işinizi görür diye yazmadım bende bunu kullanıyorum, ama yeni sürüm hastası arkadaslarımız için onuda veriym: isteyenler onuda buradan in direbilir.Unutmayın bunu in direrseniz cs.1.6 v6 yı in dirmeyin ve ilk olarak bunu kurun.
08.28.2007 tarihiyle online server listesinewww.cs-server.net.tc den bakabilirsiniz.
Hatalar ve Çözümleri
1-) "Your client.dll differs from the server's" CS versiyonunuz server ile uyuşmadığı zaman bu hata mesajını alırsınız.
2-) "Server runs under a different protocol version" Half-Life versiyonunuz server ile uyuşmadığında bu hata mesajını alırsınız.
3-) "Z_Malloc: failed on allocation of x bytes" Scripting için yeterli miktarda hafıza ayrılamadığı zaman bu hata mesajıyla karşılaşırsınız. Muhtemel nedeni fazla uzun config dosyalarına sahip olmanızdır. hl.exe'yi -zone 4096 parametresi ile çalıştırısanız düzelir.
4-) "Couldn't load gfx/palette.lmp" 2 çözüm var:
1. Çözüm: Half-Life ve ilişkili herşeyi uninstall edin ve baştan kurun.
2. Çözüm: I-) Bu dosyayı çekin II-) Bu adresteki pak explorer'ı çekip kurun. III-) Pak Explorer ile pak2.pak dosyasını açın ve pak dosyasının içindeki gfx dizininden "palette.lmp" dosyasını extract ederek cstrike/gfx/ dizininize yapıştırın. Bu çözümü uyguladıktan sonra diğer bazı dosyaları da aynı şekilde bulamazsa, aynı yöntemle bunları pak dosyasından bulup koyarak sorunu çözebilirsiniz.
5-) "TrackerUI.dll invalid" Bu hata zararsızdır ve hiçbir şey ifade etmez. Sorunu çözmek için Half-Life\Valve içindeki "cl_dlls" klasöründe bulunan GameUI.dll dosyasının adını değiştirin. (örn. GameUI.dll.bak olarak) Sorununuz çözülecektir.
6-) "Couldn't complete connection attempt" Bilgisayarınızın oyuna bir kerede girebilecek kadar güçlü olmamasından kaynaklanmaktadır. RAM'inizi ve işlemcinizi upgrade ederseniz sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
7-) "Your CD-KEY cannot be used on the VALVe system" Orjinal CD-KEY'e sahip olmamanızdan kaynaklanmaktadır. Sorunun iki çözümü var: 1. Orjinal Half-Life satın alacaksınız. 2. Orjinal CD-KEY bulacaksınız.
8-) "NET_SENDPACKET Error: WSAEINTR" (Sadece XP Kullananlar) Ağ ayarlarınızdan QoS Packet Scheduler'ı kaldırın.
9-) "info string length exceeded" Config.cfg dosyanızdaki setinfo ile başlayan satırların içeriği belli bir uzunluğu geçince bu hata mesajıyla karşılaşırsınız. Bunun sebebi birçok servera kayıtlı kullanıcı hesabınızın bulunması veya statsme türü server yazılımlarının çalışırken oluşturdukları fazla setinfo satırlarıdır. Sonuç olarak kayıtlı olduğunuz bir servera giremezsiniz veya şifreli bir sunucuya girmeye çalışırken doğru yazmanıza rağmen şifreniz kabul edilmeyebilir.
Çözümü config.cfg dosyanızı açıp fazla setinfo satırlarını silmektir.
inwalid sidi key veren arkadaşlarım kırmızı yazılı yeri okursanız bel bişi anlarsınız :)
quote:
Orjinalden alıntı: DRAGON_61
arkdşlar benm pcde cs 1.6 var ama online oynamak için hangi programı indiricem yukarda yazanlardan bişi anlamadım ltfn nline oynamak için hangi programı indiricem linki verirmisiniz şimdiden teşürler
Öncelikle sxe 4.8 indirceksin.Sonra oyuna gireceksin.Zaten 1.6 otomatik olarak serverler yüklü.
cs yi indirebileceğim siteler varmıı?
Ya bu oyunda biz 4 kişi oynamak istiyoruz mesela nasıl server kuracaz kendimiz kuramıyomuyuz.
quote:
Orjinalden alıntı: mafidan
ya beyler deli olacagım ben bu oyunu niye ayarlayamıyorum ya soylenilen programı indirdim patch ı yukledım ama asagıdakı gıbı bır problem verdı cozumlerde yazdığınız gıbı halflife ile ilgili diğer öğeleri sildim bu seferde hıc acmıyor sadece baslangıc resmı geliyor ve orada kalıyor ısın kotusu simdi valve klasorunu kaldıramıyorum tekrar tukleyecegım olmuyor kafayı kıracagım bırde bu oyun vısta da sorun verıyor mu