Şimdi Ara

Cs1.6 ONLİNE DOSYALARIYLA BİRLİKTE ANLATIM & HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
1
Favori
357.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam Cevap Varmış Gördüm
    Saolun Konu İçin
  • arkadaşlar bir sorunum var.ben bu dediklerini yaptım.oyunu falan herşey tmm.ama servere giriyorum.adamlar sxe anti hile programı olmadığı için beni kickliyorlar.yükledim sxe anti-hile programını.update ediyorum.ama hala olmuyor.deli oldum.yardım edermisiniz.

iyi günler
  • Sağol , sayende düzeldi hata
  • Merhaba arkadaslar yeniden sizlerleyim sorularınıza elimden geldigince cevap vermeye calısacam.
    Yeniden cs aleminde oldugum için mutluyum
  • +1
  • hoşgeldin dostum
  • couldn't load gfx hatası çıkıyor çözümünde bu dosyayı indirin yazmışsınız ancak tıklanıcak bir şey yok?
  • foreverkobe ;

Tam hatayı yazarsan bir arastırıym.

couldn't load gfx.wad mi yoksa Load Gfx/palette.lmp hatası mı sanırım hl genelde 2 tür gfx hatası veriyor.

ysfbkrcn hb
  • SXE 5.5 i çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum.Daha önce de sxe 5.5 vardı ve hiç böyle bir hata almamıştım.
    CS 1,6 yı sildim baştan yükledim.
    SXE i sildim baştan yükledim.Ama bi türlü bu sorunu çözemedim.
    Hatta bi arkadaşım kendi sxe klasörünün içindeki dosyaları bana yolladı ve bende onları kendiminkileriyle değiştirdim ama yine olmadı.
    Bu arada XP orjinal.

Sorun nerede acaba?

Cs1.6 ONLİNE DOSYALARIYLA BİRLİKTE ANLATIM &  HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 12 Haziran 2008; 20:20:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Revenge®

foreverkobe ;

couldn't load gfx.wad mi yoksa Load Gfx/palette.lmp hatası mı sanırım hl genelde 2 tür gfx hatası veriyor.

ysfbkrcn hb

İlk yazdığın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

SXE 5.5 i çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum.Daha önce de sxe 5.5 vardı ve hiç böyle bir hata almamıştım.
    Hatta bi arkadaşım kendi sxe klasörünün içindeki dosyaları bana yolladı ve bende onları kendiminkileriyle değiştirdim ama yine olmadı.
    Bu arada XP orjinal.

Sorun nerede acaba?

2008/06/12 14:44:12 - Starting self-check
    2008/06/12 14:44:12 - Waiting for game...
    2008/06/12 14:44:27 - Proceso [hlsw.exe](3168) injecting on PID (3616) -> (ALLOW)
    2008/06/12 14:44:27 - Intercepting game... [3616][hl.exe]
    2008/06/12 14:44:28 - Injecting: [C:\Program Files\sXe Injected\sxe.dll]
    2008/06/12 14:44:32 - Injected OK
    2008/06/12 15:53:51 - Proceso [hlsw.exe](3360) injecting on PID (2072) -> (ALLOW)
    2008/06/12 15:53:51 - Intercepting game... [2072][hl.exe]
    2008/06/12 15:53:52 - Injecting: [C:\Program Files\sXe Injected\sxe.dll]
    2008/06/12 15:53:56 - Injected OK
    2008/06/12 17:48:20 - Proceso [explorer.exe](1924) injecting on PID (1772) -> (ALLOW)
    2008/06/12 17:48:20 - Intercepting game... [1772][hl.exe]
    2008/06/12 17:48:20 - Injecting: [C:\Program Files\sXe Injected\sxe.dll]
    2008/06/12 17:48:24 - Injected OK

Bu saglam sxe regediti.

bunu sormam gerekiyor eskiden hl.exe yi işaretlemeyi gerektiren hile actınmı? Eger böyle birsey yapmadıysan
    genelde sxe sacma seyler yüzünden hata verir sistem özelligi olsun cs grafik ayarları olsun.Bunlarda bir degisiklik yap bakalım. Sxe ile ilgili ilk soruyu sen soruyorsun ki bu konuda yeteri kadar bilgim yok cs hataları üzerine olsaydı daha net yanıtlardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 14 Haziran 2008; 0:08:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

foreverkobe ;

ysfbkrcn hb

İlk yazdığın.

Bu hata oyunun veri dosyalarını bulamadıgını gösterir. sanırım sorun patchdan.Hl yi tamamen silmelisiniz ilk önce program ekle kaldırdan sonra program filesden daha sonra ilk olarak cs1.6nonsteamı, sonrada patchv19 yada v26yı kurun.Bu hatayı eskiden bendede vermisti.

• yok daha önce hiç hile falan açmadım ama dün server açmayı denemiştim ondan sonra oldu bu.Belki ondandır.Şimdi normal regreti denicem
  • işe yaramadı regedit yine aynı hatayı verio.
  • arkadaşım usta dio o hatadan halanlar patch hi indirsin die altta iyi okumadınmı sen
  • USTA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA NE DİYİM ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN DUACINIM ÇOK ACAYİP SÜPER BİR PAYLAŞIM ŞUAN OYNUOM ACAYİP İYİ ANLATMIŞSIN OYUNUDA YÜKLETTİN ÇOK SAOL BE AGA
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

foreverkobe ;

ysfbkrcn hb

İlk yazdığın.

Bu hata oyunun veri dosyalarını bulamadıgını gösterir. sanırım sorun patchdan.Hl yi tamamen silmelisiniz ilk önce program ekle kaldırdan sonra program filesden daha sonra ilk olarak cs1.6nonsteamı, sonrada patchv19 yada v26yı kurun.Bu hatayı eskiden bendede vermisti.

Oyunu silip bir daha kurdum bu sefer yazdıklarınızın hepsini yaptım.Önce v6 diye bir şey onun bouyutu büyüktü uğraşmak istemedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

SXE 5.5 i çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum.Daha önce de sxe 5.5 vardı ve hiç böyle bir hata almamıştım.
    Bu arada XP orjinal.

Sorun nerede acaba?

SORUN ÇÖZÜLDÜ
    Kaspersky antivirüs prog. indirmiştim.Silip sxe açtım ve bi sorunla karşılaşmadım....

• quote:

Orjinalden alıntı: selamlor

USTA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA NE DİYİM ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN DUACINIM ÇOK ACAYİP SÜPER BİR PAYLAŞIM ŞUAN OYNUOM ACAYİP İYİ ANLATMIŞSIN OYUNUDA YÜKLETTİN ÇOK SAOL BE AGA

Ne demek elimden geldigince yardımcı olmaya calısıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.