Şimdi Ara

Cs1.6 ONLİNE DOSYALARIYLA BİRLİKTE ANLATIM & HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
1
Favori
357.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: atroce

Arkadaşlar xse 5.6 yükledim oyunu açtığımda bazen hemen bazende yaklaşık 1 saat sonra kesin hata veriyor sxe 5.6 bir sorun ile karşılaştı kapatılması gerek diye kapat diyorum ama oyun hala devam ediyor map değişincede yada oyundan çıkınca bilgisayar donuyor reset atmak zorunda kalıyorum, lütfen yardımcı olurmusunuz?

Dedigim gibi sxe konusunda pek bilgim yok arkadasım ama MooNLiFe'ın yukarda yazdıklarını bir dene istersen
  • Hemen şunu belirteyim sXe de karşılaştığın bu hata tamamen sXe nin motoru ile alakalı! 5.6 versiyonunda bu sorunu yaşayan tek sen değilsin. 1-2 güne kalmaz 5.6 fix 1.0 ya da direk 5.7 versiyonu gelir. Bazı versiyonlar bu şekilde uyumsuzluk yaratabiliyor. Hatırlarsanız 5.3 çıktığı günün akşamına fix 2.0 çıkmıştı, sorunların devam etmesi üstüne yoğun bir çalışma ile 5.3 kaldırılıp 5.4 çıkartılmıştı ertesi güne...

Geleyim senin soruna -nomaster olayına. Bu kod çoğunuzunda bildiği gibi non-steam serverlarda ağırlıklı olarak kullanılan bir kod. Herşeyin kaçağına kaçan güzel ülkem :D Olay şu -nomaster tagı zaten serverlarda aktif halde. Master komutunu devre dışı bırakıyor kısaca böyle söyliyim. Bunun kullanıcılar ile bir alakası yok. Zaten NonSteam oyuncularız ek olarak bu kodu girmemize lüzum bulunmamakta. Biz client olan oyuncuların bu takı ile oyuna başlamamız bir mana ifade etmiyor. Zaten sxe hedef satırındaki gereksiz tüm eklentide sorun çıkartabiliyor. Bu yüzden kullanımı gereksiz ve hedef satırından kaldırılmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MooNLiFe -- 24 Haziran 2008; 23:06:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MooNLiFe

Hemen şunu belirteyim sXe de karşılaştığın bu hata tamamen sXe nin motoru ile alakalı! 5.6 versiyonunda bu sorunu yaşayan tek sen değilsin. 1-2 güne kalmaz 5.6 fix 1.0 ya da direk 5.7 versiyonu gelir. Bazı versiyonlar bu şekilde uyumsuzluk yaratabiliyor. Hatırlarsanız 5.3 çıktığı günün akşamına fix 2.0 çıkmıştı, sorunların devam etmesi üstüne yoğun bir çalışma ile 5.3 kaldırılıp 5.4 çıkartılmıştı ertesi güne...

Geleyim senin soruna -nomaster olayına. Bu kod çoğunuzunda bildiği gibi non-steam serverlarda ağırlıklı olarak kullanılan bir kod. Herşeyin kaçağına kaçan güzel ülkem :D Olay şu -nomaster tagı zaten serverlarda aktif halde. Master komutunu devre dışı bırakıyor kısaca böyle söyliyim. Bunun kullanıcılar ile bir alakası yok. Zaten NonSteam oyuncularız ek olarak bu kodu girmemize lüzum bulnmamakta. Biz client olan oyuncuların bu takı ile oyuna başlamamız bir mana ifade etmiyor. Zaten sxe hedef satırındaki gereksiz tüm eklentide sorun çıkartabiliyor. Bu yüzden kullanımı gereksiz ve hedef satırından kaldırılmalı...

Teşekkürler bilgiler için, dediğin gibi sxe'ye ait pc de ne varsa sildim, Ccleaner ilede temizledim ama cs yi silmedim, şimdi silsem yüklesem tüm maplar gidecek sesler de gidecek, sorun yaratırmı

• quote:

Hemen şunu belirteyim sXe de karşılaştığın bu hata tamamen sXe nin motoru ile alakalı! 5.6 versiyonunda bu sorunu yaşayan tek sen değilsin. 1-2 güne kalmaz 5.6 fix 1.0 ya da direk 5.7 versiyonu gelir. Bazı versiyonlar bu şekilde uyumsuzluk yaratabiliyor. Hatırlarsanız 5.3 çıktığı günün akşamına fix 2.0 çıkmıştı, sorunların devam etmesi üstüne yoğun bir çalışma ile 5.3 kaldırılıp 5.4 çıkartılmıştı ertesi güne...

Geleyim senin soruna -nomaster olayına. Bu kod çoğunuzunda bildiği gibi non-steam serverlarda ağırlıklı olarak kullanılan bir kod. Herşeyin kaçağına kaçan güzel ülkem :D Olay şu -nomaster tagı zaten serverlarda aktif halde. Master komutunu devre dışı bırakıyor kısaca böyle söyliyim. Bunun kullanıcılar ile bir alakası yok. Zaten NonSteam oyuncularız ek olarak bu kodu girmemize lüzum bulnmamakta. Biz client olan oyuncuların bu takı ile oyuna başlamamız bir mana ifade etmiyor. Zaten sxe hedef satırındaki gereksiz tüm eklentide sorun çıkartabiliyor. Bu yüzden kullanımı gereksiz ve hedef satırından kaldırılmalı...

anladım fakat bende duruyor silsemde bana birsey ifade etmiyor ama bu her pc de degisiyor demekki, dedigin gibi sxe cok sacma seyler yüzünden hata veriyor.CD'de bu yoktu ve daha az kasıyordu.Ama sxe'nin yapısında var kökünden geldigi için degistirmek mümkün degil..

atroce bence olayı daha saglam çözmek için cs'i kaldırmak istiyorsan maps yada sound sorun olmamalı onun yedegini al bir yere yeniden yükleyince yerine koyarsın.Ama sorun burda degilse gerek yok.Genelde sxe, cs'i yeniden kursanda hatasını devam ettiriyor..

• Birkaç gün oyniyamicaz desene
  • Sxe yi silmişsin güzel, cs yedeklerin önemli ise silme. Yalnız sxe kuruyorken cs nereye yüklü ise oraya kur. Yukarıda örnek ile izah ettim.

Sxe ile CD çok farklı yazılımlar. CD bu işler senelerdir uğraşan United-Gamers tarafından, bir ekip ile yapılmakta idi. Sxe de ise bu işe 1.6 ile başlamış tecrübeyi yeni yeni edinen ancak dinamik ve kendisini geliştiren bir ekip var. Tüm bunların yanında CD ile sxe nin çalışma mantıklarıda çok ama çok farklı!
  • Arkadaşlar bu arada IP lerimizde değişme yaşandı. Konu karmaşası yaşanmaması adına 6. sayfadaki yazımı değiştirdim. IP lerimize ordan ulaşabilirsiniz...
  • quote:

Sxe yi silmişsin güzel, cs yedeklerin önemli ise silme. Yalnız sxe kuruyorken cs nereye yüklü ise oraya kur. Yukarıda örnek ile izah ettim.

Sxe ile CD çok farklı yazılımlar. CD bu işler senelerdir uğraşan United-Gamers tarafından, bir ekip ile yapılmakta idi. Sxe de ise bu işe 1.6 ile başlamış tecrübeyi yeni yeni edinen ancak dinamik ve kendisini geliştiren bir ekip var. Tüm bunların yanında CD ile sxe nin çalışma mantıklarıda çok ama çok farklı!

Valla calısma mantıkları cok farklı olabilir ama amacları farklı ve cs oyuncuları bunu Cd'nin devamı niteliginde görüyor. Cogu oynayanın antihile mantıgı farklı yani. Tabiki zaten farklı yapımlar aynı taban üzerine oturtulamaz, farkları olması lazım ama işte bunu anlayan cs'de detaya girenler..

• Bende yükledim bakalım inş yapabilirsek oynayacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Bende yükledim bakalım inş yapabilirsek oynayacağız

Zor birşsey yok, sorun olursa yazarsın.
  • Arkadaslar serverlarımıza 2 degisik mod daha eklendi.Deatmatch ve warcraft mod.Amacım sizlere cok secenek yaratmak.
    Eğer bu serverlardan sikayetiniz olursa buraya yazın.

Serverlar durumlarına her ay güncellenecektir.Hayırlı olsun.
  • teşekkürler iyi bi topic olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zierox

teşekkürler iyi bi topic olmuş

Elimizden geldigince calısıyoruz.. Gülüs niye anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 27 Haziran 2008; 20:08:01 >
  • yararlı bilgiler saolasın
  • bugün sxe nin en yeni sürümünü yükledim ama oyuna giremiyorum.oyunu açmaya çalışıyorum ama açılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

bugün sxe nin en yeni sürümünü yükledim ama oyuna giremiyorum.oyunu açmaya çalışıyorum ama açılmıyor

Valla bende acılıyor İşin sakasını gecelimde kardes cidden pek bilgim yok sxe konusunda ki bu forumda sxe uzmanınında oldugunu sanmıyorum cünkü seninkine benzer konular acılıyor ama çözüm bulunan az..
  • tamam,sağol yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 28 Haziran 2008; 16:15:34 >
  • arkadaşlar benimde bir problemim var

arkadaşım otunu kurduğunda sadece bende favorites kısmında add server deyip arkadaşın hamachi ip sini yazıyorum fakat serverı görmüyor.

connect diyemiyorum yani

bu sorun bitek bende yaşanıyor diğer arkadaşarlar rahatlıkla oyuna dahil olabiliyorlar

hamachide bi problem yok tüm arkadaşardan ping alıyorum onalrdan benden ping alabiliyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

arkadaşlar benimde bir problemim var

arkadaşım otunu kurduğunda sadece bende favorites kısmında add server deyip arkadaşın hamachi ip sini yazıyorum fakat serverı görmüyor.

connect diyemiyorum yani

bu sorun bitek bende yaşanıyor diğer arkadaşarlar rahatlıkla oyuna dahil olabiliyorlar

hamachide bi problem yok tüm arkadaşardan ping alıyorum onalrdan benden ping alabiliyorlar.

Hayır bu sorun bir tek sende yok cogu kiside var ve patch sürümünden kaynaklanıyor.Eskiden bendede vardı hallettim.V19 yüklemeyi dene
  • Serverlar güncellenecektir arkadaslar o yüzden su anki serverları sildim.
    En yakın zamanda buraya yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.