Şimdi Ara

csgo anlamsız fps düşüyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
52.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu hortlatıyorum aynı problemi bende yaşıyorum gtx750ti kullanıyorum fps 200-250 anlık olarak 10-20 oluyor fps 1 saniyelik sorun çözebilen var mı
  • aynı sorun bendede var fx6300 işlemci yanında r7 370 2gb ve ssd 8gb ram var power desen vs650 sorun nerde bilmiyorum en son anakartı değiştirecem

anakart modeli asus M5A78L-M LX3..bunun sebebi anakart yada power supply oldugunu düşünüyorum ısınan iki yer var kasamda ama cözemedim hala...
  • Beyler son updateler sonrasında benzer fpsdeki düşüşler maalesef arttı. Oyun motoruyla çok fazla oynanmasının sebebi oyuncuların yeni işlemci ve ekran kartlarına yönelmelerini sağlamak. İmzamdaki sistem ile çatışma esnasında fpsmin 200ün altına çokça düşmeye başladığını farkettim. fps_max 0 yazarak 270-500 civarı fps alıyordum. Tabiki taba bastığımda herkes gibi fps düşüşü yaşıyorum. Fakat sizlerin yaşadığı problemin sebebinin

C/program files/steam/steamapps...../csgo/cfg klasörü içerisinde config,autoexec, video ve videodefaults dosyalarının bulunması kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu dosyaları burdan kesip steam/userdata/steam idniz/730/cfg (iş yerinde olduğum ve csgo masaüstünde olduğu için sıralamadan emin olamadım)klasörünün içine atmanız gerekiyor. Hatta bu durumla ilgili steamforumda açılmış sabit konular var. sorun yaşamaya devam edersenizhttp://steamcommunity.com/id/AnarchistSK ekleyin yardımcı olurum. Fakat mümkünse sadece iyi sistemi olupta sorun yaşayanlar eklesin gt730 or amd hd5000-6000 serisi kartlar bulunan sistemler için yapabileceğim tek şey ruhuna EL Fatiha

• Far cry 3 gibi oyunlari orta seviye grafikte oyanrken bile kasmiyorken cs zombeie, cs go gibi oyunlar en düşük ayarlda anca 60-70 arasi aliyom bazen 40 a kadar düşüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodlar:
    powercfg -attributes SUB_PROCESSOR 0cc5b647-c1df-4637-891a-dec35c318583 -ATTRIB_HIDE

2. kod

powercfg -attributes SUB_PROCESSOR ea062031-0e34-4ff1-9b6d-eb1059334028 -ATTRIB_HIDE

bu kodları cmd ye yazıyoruz ilk kodu yazıp enter 2 kodu yazıp enter yapiyoruz.
    Ani fps düşmesi bende çözüldü yag gibi akıyor takılma donma hiç bişey yok 1 kere bile düşmedi.
  • Fps bazen 90 oluyor bazen 30.Bu düşüşün sebebi çatışma anı da değil.Sabit bir yere baksam bile düşme oluyor.Kodlar çıkmış galiba uygun bir zamanda denemeyi düşünüyorum
  • Cs de sıkıntı var. Streamerları izleyin yabancıları. Çok iyi bilgisayarları olmasına rağmen 500fps alıyor adam ne bileyim smoke geliyor flash bomba derken adamın fps 200e kadar düşüyor bizzat takip ettim.
  • Haki_Tr kullanıcısına yanıt
    kanka bunu yaptım lol de fps patates oldu cs de hıc ümidim yok nasıl eskı halınegetırcem
  • Merhaba,
    Bende de aynı problem var. PC'yi yeni topladım. Aldığım günden beri aynı sorun devam ediyor.

CS go oyunu açıp oynarken fps 250-400 arasında. Herşey normal.
    Bir süre oynadıktan sonra bilgisayarda kasmalar başlıyor. Sanki arkada bir program zorluyor.
    Oyundan atıyor çoğu zaman. Atılacağını hissettiğim zamanlar, masaüstüne dönüp tekrar oyuna girdiğimde hiçbirşey yokmuş gibi sorun düzeliyor.
    Hala bir çözüm bulamadım. Aynı pcyi arkadaşıma da topladık, onda ise böyle bir problem yok.
    PC iyi olmasına rağmen görüntü değerleri en düşükte, nvidia ayarları yapıldı, mat_queue_mode gibi komutlar düzeltildi.
    Sorun nerde olabilir. PC bilgileri aşağıdaki gibidir.

I7 7700 3.6 ghz işlemci
    Asus Z170 3466mhz anakart
    Asus GTX 1060 6gb ekran kartı
    Corsair 8gb 2400mhz ram

Teşekkürler,
    Serhan
  • Yıllardır bu sorunu çözen biri hala olmamış mı? :)
  • Anakart chipset driverini anakartın sitesinden indirip kurunca sorun düzeliyor. Genelde format attıktan sonra bu problem ortaya çıkıyor.
  • Sene oldu 2020 aynı sorunu yaşıyorum.. Dün geceye kadar 200+ fps oynadığım oyun ne olduysa bi anda 40-50lere düştü. Oyunun ayarlarıyla ilgili en ufak bi değişme yok ne güncelleme geldi ne de başka bişe ama ne olduysa bi anda pc takıldı reset atıp tekrar açtığımda bu sorunu yaşadım. Format dahil herşeyi denedim ama yine düzelmedi..
  • BEyler sorunun kaynagınını bulan var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: rzzncck

kanka bunu yaptım lol de fps patates oldu cs de hıc ümidim yok nasıl eskı halınegetırcem

merhaba nasıl geri aldın komutları?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.