Şimdi Ara

csgo anlamsız fps düşüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
52.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • csgo giriyorum fps 50 100 arası gidiyor 2 3 kere masaüstü geliyorm yeniliyorm bazen düzeliyor 300 400 oluyor bazen hiç düzelmiyor bunun nedeni ne olabilir sistemim iyi yeni topladım sıcaklıklar normal driverlar güncel .

aynı sistem ark topladık onda hıc bır sorun yok 300 400 alıyor ben 50 100 alıyorm sv falan kırmızı gozukuyor fps drop diyorlar galiba cok kasıyor 120 olmasına ragmen cok fazla kasıyor oyun .

bunun nedeni ne olabilir

i5 4440 3.10 ghz

ekran kartım r9 280x dual oc 3gb 386 bit
     csgo anlamsız fps düşüyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Aniden FPS Düşüşü Sorunu

CS:GO oyuncularının karşılaştığı yaygın bir sorun, ani FPS düşüşleridir. Bu düşüşler, oyun deneyimini önemli ölçüde bozabilir ve rekabetçi oyunlarda dezavantaja neden olabilir.

FPS Düşüşlerinin Nedenleri

• Donanım Sınırlı Olabilir: Bilgisayarınızın donanımı, özellikle grafik kartı ve işlemci, oyunun sorunsuz çalışması için gerekli minimum gereksinimleri karşılamıyor olabilir.
    • Grafik Ayarları Çok Yüksek: Oyunun grafik ayarları çok yüksekse, bilgisayarınızın donanımı bunları işlemekte zorlanabilir ve bu da FPS düşüşlerine neden olabilir.
    • Arka Plan İşlemleri: Arka planda çalışan diğer programlar veya uygulamalar, sistem kaynaklarını tüketerek CS:GO'nun performansını etkileyebilir.
    • Sürücüler Güncel Değil: Grafik kartı sürücülerinin güncel olmaması, FPS düşüşlerine neden olabilir.
    • Oyun Dosyaları Bozuk: CS:GO oyun dosyalarının bozuk olması, çeşitli sorunlara, aralarında FPS düşüşleri de olmak üzere, neden olabilir.

FPS Düşüklerini Çözme Adımları

• Donanım Gereksinimlerini Kontrol Edin: Bilgisayarınızın donanımının CS:GO'nun minimum gereksinimlerini karşıladığından emin olun.
    • Grafik Ayarlarını Optimize Edin: Oyunun grafik ayarlarını düşürerek veya kapatarak FPS'yi artırabilirsiniz.
    • Arka Plan İşlemlerini Kapatın: Oyun oynarken arka planda çalışan gereksiz programları veya uygulamaları kapatın.
    • Sürücüleri Güncelleyin: Grafik kartı sürücülerinizi en son sürüme güncellemek, FPS'yi iyileştirebilir.
    • Oyun Dosyalarını Doğrulayın: Steam istemcisini kullanarak CS:GO oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Bu, bozuk dosyaları onaracaktır.

Bu adımları uyguladıktan sonra FPS düşüşlerinde iyileşme görmelisiniz. Sorun devam ediyorsa, ek sorun giderme adımları için oyun destek forumlarına veya CS:GO geliştiricilerine başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cs go ayarlardan tasarrufu kapat, coklu cekirdek kullanimini ac.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlarda hersey lowde coklu aktif sadece normal 4:3 1024 de oynuyorum herseyıde düşürdm bu sorun neden oluyor anlamadım.

masaüstüne 2 3 kere yenile yapıyorum 1 mac falan düzeliyor 300 400 oluyor macdan cıkyıorm yine düşüyor sabit degil

arkadaşım sistemide aynı onda hep sabit 300 400 bende öyle olması lazım bazen oluyor bazen olmuyor
  • suanda lol starcraft 2 coh2 hereos of age of 3 rom2 oynuyorum hiç cs go gibi bi sorun yaşamadım .. csgoda yaşıyorum sadece bu sorunu
  • görüntü ayarlarının ss sini at ona göre söyleyelim.

Olmazsa oyunu sil. Sorunun config dosyalarından da kaynaklı olabilir cfg falan indirdiysen. Her şeyi sil sıfırdan kurulum yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 31 Mart 2015; 0:34:54 >
  • format attım win8 dı 7 kurdum yine aynı oldu donanımsal bir seymı driverdan diycemde drivarların hepsı güncel ekran kartı falan en güncel sürüm

şimdi sildim d ye kurucam belki düzelir ama sanmıyorum formattan sonrada düzelmedi cünkü
  • Dostum tam ekran pencereli dene bide. Ben herseyi yuksege cekip pencere diyince 60 70 aliyordum temiz. Yuksege cekmemin sebebide malum uzaktakini daha net gormek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +++++++++++++++
  • 60 70 alim ama kasmasn 150 alıyorm oyun yine kasıyor sv falan kırmızı gozukuyor anlamadımkı
  • Ayarlarım bunlar napsamda ne etsemde hala fps drop var hala fps düşüyor 150 oluyor ama oyun ekran yırtıylıyor bildigin kasıyor yani 150 olmasına ragmen fps drop diyorlar galiba buna anlamadım yapamadım pc topluyalı daha 5 ay oldu sistem kaldırcak bri sistem ama olmuyor.
     csgo anlamsız fps düşüyor csgo anlamsız fps düşüyor csgo anlamsız fps düşüyor csgo anlamsız fps düşüyor csgo anlamsız fps düşüyor

• Yokmu şunun bi çözümü ya win8 di format attm 7 yaptm hala aynı hıc brı duzelme olmuyor

bi ara düzeldidemiştim 300 400 aşagı inmiyordu cok akıcıydı sonra 1 gun sonra tekrar girdim youna girdigim an fps 80 oldu fps max_60 yapıyorm hala oyun kasıyor yırtılmalar oluyor goruntude
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiayke

Yokmu şunun bi çözümü ya win8 di format attm 7 yaptm hala aynı hıc brı duzelme olmuyor

bi ara düzeldidemiştim 300 400 aşagı inmiyordu cok akıcıydı sonra 1 gun sonra tekrar girdim youna girdigim an fps 80 oldu fps max_60 yapıyorm hala oyun kasıyor yırtılmalar oluyor goruntude

şu çoklu cpu kullanımı benim eski pcde sorun çıkartıyordu bazen oyuna bile girmiyordu onu devre dışı bırakta denesene bi
  • 4 çekirdekli oldugundan onu kapattıgımda daha çok düşüyor denedim onuda anlamsız ya cok anlamsız cozemedım şöyle cs tıklınca direk oyuna girme tadını alamadım pc aldıgımdan belli :O her cs tıkladıgımda 1 saat fps düzeltmeye ugrasıyorum
  • yardım edebilecek varmı
  • kullandığın ekran kartı nvidia ise:nvidia denetim masasını aç->görüntü ayarlarını önayarla yap->kaliteden performansa çek.pc'nin özelliklerine göre sabit 60+ fps alabilirsin.
  • ekran kartı resmini koydum sahpire r9 280 x 3gb 384 bıt ekran kartı kullanıyorum amd ayarlardan performansada aldım 150 oluyor kasıyor 150 fpsde oyunun kasmaması lazım
  • Format attım herseyı yeniden yükledim yine aynı hiç bir degisiklik yok ilk girdigimde 80 100 fps ama cok kasıyor sonra biraz masaüstü gelip yenile yenile yapınca düzeliyor sonra oyun bitiyor tekrar girdigimde yeniden fps aynı bu fps drop neden olabilirki ya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiayke

ekran kartı resmini koydum sahpire r9 280 x 3gb 384 bıt ekran kartı kullanıyorum amd ayarlardan performansada aldım 150 oluyor kasıyor 150 fpsde oyunun kasmaması lazım

Aynı ekran kartını kullanıyoruz. O ekran kartıyla bırakın kasmayı 300 fps altına düştüğünde bile sıkıntı vardır :)

İşlemci sıcaklığı normalmi. Kontrol ettinizmi?
  • normal hersey normal zaten oyuna girdigim an daha server baglandm ilk an fps düşüyor ztn 80 100 oluyor 150 olyuro ama kasıyor cözemedim sürücü tarihi 20 11 2014 baska guncel yok diye biliyorm yeni 15.3 var oda betada oldugu ıcın kurdum farketmedı zaten herseyı denedım
  • bazen kendi kendine düzeliyor gercekten 300 400 oluyor hiç düşmüyor 1 gun öyle oynuyorum sabah giriyorum yine aynı sorun format attım win 8.1 pro kurdum yine aynı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.