Şimdi Ara

CsGO İçin Mouse Önerisi Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    RAZER BLACKWIDOW CHROMA KLAVYE(669TL)
    razer goliathus control extended mousepad(129TL)
    Logitech G633 Artemis Spectrum RGB 7.1(419TL)

Ben bu Razer Ürünlerini Sipariş Etcem ancak bazı arkadaşlarım razerın sağlam olmadığını söylüyor bu yüzden sipariş etme konusunda tereddütte kaldım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: olmaz213

razerın sağlam olmadığını söylüyor

öyle bir şey yok. sipariş etmek istiyorsan et.
  • Blackwidow'a 670 lira vermeyin yazık günah. Ayrıca Logitech G633 yerine de Hyper Cloud II alırdım.
  • Mamba yerine zowie ec2a modeline bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Mamba yerine zowie ec2a modeline bak derim.

ec2-a aldım aşırı memnunum. Deathadder'ın biraz daha ufağı ve çok performanslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reizena

quote:

Ec1-a ile deathadder ortalama aynı boydamı hocam? Da kullanıyorum şuan zowie alabilirim heran :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reizena

quote:

Ec1-a ile deathadder ortalama aynı boydamı hocam? Da kullanıyorum şuan zowie alabilirim heran :)

evet benimde deathadder elime biraz büyük geliyordu. Ec2-a aldım tam oturdu. Aşırı memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Stok sıkıntısı çekebilirsin yanlız ben kardeşime çinden getirtmiştim tr de bulamadım amazonda bile stoklar tükenmiş o derece :)

• arkadaş da bi modeli var gayet beğeniyor.
  • daha uygun fiyata daha güzel ekipman dizebilirsin bence
  • Razer Kraken Pro - HyperX Cloud 2 - Steelseries Siberia 350 tavsiye edebilirim.
  • Steelseries rival - Fare
    Steelseries siberia - Kulaklık

Şiddetle tavsiye ederim. Steelseries ürünleri bana göre hem razerden fiyat olarak uygun hemde daha kaliteli.

Steelseries i iyi araştır derim. Daha önce Razer Deathadder kullandım Rival çok daha iyi geldi bana. Ayrıyetten bende hem kraken hem siberia var. Kraken kulağımı acıtıyor biraz siberia daha rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuelTaLas

Steelseries rival - Fare

Şiddetle tavsiye ederim. Steelseries ürünleri bana göre hem razerden fiyat olarak uygun hemde daha kaliteli.

Steelseries i iyi araştır derim. Daha önce Razer Deathadder kullandım Rival çok daha iyi geldi bana. Ayrıyetten bende hem kraken hem siberia var. Kraken kulağımı acıtıyor biraz siberia daha rahat.

Plastik malzeme olarak steelseries rezalet hocam. İkari kullandım baya bi süre plastiğinde aşınmalar olmuştu. Razer da kullanıyorum mavi olanından v2 olanı ismini bilmiyorum 4 yıl 2 ay oldu hala aynı. Şuan aklımdaki marka model zowie ec2a bu aletide denemek istiyorum gayet memnun kullananlar.

• quote:

quote:

Steelseries rival - Fare

Plastik malzeme olarak steelseries rezalet hocam. İkari kullandım baya bi süre plastiğinde aşınmalar olmuştu. Razer da kullanıyorum mavi olanından v2 olanı ismini bilmiyorum 4 yıl 2 ay oldu hala aynı. Şuan aklımdaki marka model zowie ec2a bu aletide denemek istiyorum gayet memnun kullananlar.

O fare benimde aklımda var. Rival eskisin biraz bakalım belki geçiş yapabilirim

• quote:

quote:

quote:

Steelseries rival - Fare

O fare benimde aklımda var. Rival eskisin biraz bakalım belki geçiş yapabilirim

Yapmamız lazım hocam %95lik memnuniyet oranı olabilir mi yahu belkide %100.

• HALA razer alanlar var şakaa gibi ya :D inanamıyorum gerçekten.

KULAKLIK HYPER x cloud 2
    mouse zowie ec2-a !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjenrobbenn

HALA razer alanlar var şakaa gibi ya :D inanamıyorum gerçekten.

KULAKLIK HYPER x cloud 2
    mouse zowie ec2-a !!

tam da dediğin ekipmanlar var ve aşırı memnunum :)
  • Logitech G303 - Steelseries Rival 300
    Bunlardan birini seç pişman olmazsın. Razer çöpünü bedava verseler kullanmam.

Klavye olarak Red veya Blue switch klavye alabilirsin Amazon dan 80 Dolara falan. Razer switchleri çöp, 2013 Blackwidow hariç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.