Bildirim
CSGO Stabil Fare Ayarları /REHBER
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum keşke onu yapıcaksınız bunu yapıcaksınızın yanında ne işe yaradığını , neden öyle yaptığımızı falan da söyleseydin.
7 dakikalık video olmuş ama videonun zaten ilk 3 dakikası çok alakasız bir şey. 4. dakikadayım şuan yavaşlığın falan baydı.
madem izlenmek istiyorsun sıkıcı olmasın biraz. sahneleri tek tek yap, keserek yap editle vs vs .
4. dakikaya kadar izledim eee-ııı sesinden çok rahatsız oldum şahsen. dikkat edersen sevinirim. -
ne işe yaradığını anlatsam o video 70dk olurdu zaten ama youtubedayız ve 3-15dk ideal uzunluktur youtube videoları için. yani bana anlatma(öğretme).
neden öyle yapmanız gerektiğini zaten onlarca kez söyledim, video ismindede yazıyo, senin gibi algılama ve dikkat sorunu olanlar için tekrar söyleyim. stabilizasyon için.
videonun ilk 3dk sıda son 4 dksıda konuyla birebir bağlantılı ve gerekli bilgiler içermektedir. sen o bağlantıyı göremediysen bu senin bilgisizliğindendir.
yavaşlıgımı hızlılıgımı editimi ve uslubumu beğenmiyorsan izlemeyebilir disslike atabilir başka kanallarda şansını deneyebilirsin.
ve son olarak izlenmek için değil izleyenlere birşeyler katmak için çekiyorum videoları.
yazdığın her eleştiride yanıldığını ispatladım. ister anlamamazlıktan gelir daha saçma şeyler yazarsın sırf cevap vermiş olmak için. istersende birkere olsun dürüst olup kabul edersin gerçekleri. eğer ilkini seçersen daha fazla yardımcı olmak için cevap vermeyecegimi şimdiden belirteyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hitmanMSD
ne işe yaradığını anlatsam o video 70dk olurdu zaten ama youtubedayız ve 3-15dk ideal uzunluktur youtube videoları için. yani bana anlatma(öğretme).
neden öyle yapmanız gerektiğini zaten onlarca kez söyledim, video ismindede yazıyo, senin gibi algılama ve dikkat sorunu olanlar için tekrar söyleyim. stabilizasyon için.
videonun ilk 3dk sıda son 4 dksıda konuyla birebir bağlantılı ve gerekli bilgiler içermektedir. sen o bağlantıyı göremediysen bu senin bilgisizliğindendir.
yavaşlıgımı hızlılıgımı editimi ve uslubumu beğenmiyorsan izlemeyebilir disslike atabilir başka kanallarda şansını deneyebilirsin.
ve son olarak izlenmek için değil izleyenlere birşeyler katmak için çekiyorum videoları.
yazdığın her eleştiride yanıldığını ispatladım. ister anlamamazlıktan gelir daha saçma şeyler yazarsın sırf cevap vermiş olmak için. istersende birkere olsun dürüst olup kabul edersin gerçekleri. eğer ilkini seçersen daha fazla yardımcı olmak için cevap vermeyecegimi şimdiden belirteyim.
dostum rehber diye yazma o zaman. rehber nedir ne değildir bunu bilmek lazım. benim adam vurmak için mutlaka yapmanız gereken 10 şey ; scream ı izleyin. bakın o mouse u hareket ettiriyor vurmak için , siz de hareket ettirmelisiniz demem ne kadar rehber sayılırsa bu yaptıgın video da o kadar rehber sayılır.
çok merak ediyorum şu youtube da para olayı olmasa kaçınız böyle videolar çekeceksiniz. kardeşim benim demek istediğim madem bir şeyler anlatmıyorsun video çekme. sadece sen değil. bi video izliyorum 1 dakika intro 3 dakika reklem geri kalan 4 dakika muhabbet 1 dakika da asıl anlatılması gerekeni anlatıyor. sende aynı bu hesapta bi video çekeyim uzun olsun diye çırpınmışsın belli ki.
Ekleme : bunları senin bulmadığını, windows u senin yaratmadığını , cs go yu yazılımsal olarak destekleyen senin olmadığını biliyoruz. bari videoyu çekeyim diye harcayacağın sürenin 10 da 1 ini kopyala yapıştır yaparak buraya atsaydın. hem youtube temiz kalırdı hem insanlar sağlam kaynaklar bulurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 16 Ocak 2017; 19:0:21 >
-
evet 1500 aboneli kanalda ayda 10bindolar kazanıyorumya uzun video cekmek için yırtınmışım biraz haklısın.
evet 15 yıllık oyun ve ayar tecrübem sonuçunda elde ettiğim optimum ayarları paylaşarak sizde scream gibi fareyi tutun demek kadar saçma birşey yapmışım haklısın.
evet videoumda 1dk intro 3dk reklam 4dk sohbet izledin asıl konuya hiç değinmemişim haklısın.
evet ben o videoyu atmasaydım youtube çok temiz kalırdı, insanların ve hayvanların birbirini öldürdüğü, 16 yaşında minecraft videosu çekip birbiriyle kavga eden insanların milyon takipcisi olan siteyi ben kirlettim haklısın.
bütün bunları çözümleyebiliyorumda seni niye yaratmış onu çözemiyorum. aaa ama pardon sen einsteinsın. asıl benim gibi gerizekalıyı neden yaratmış demi. hadi bak işine artık uğraştırma beni. -
quote:
evet 1500 aboneli kanalda ayda 10bindolar kazanıyorumya uzun video cekmek için yırtınmışım biraz haklısın.
evet 15 yıllık oyun ve ayar tecrübem sonuçunda elde ettiğim optimum ayarları paylaşarak sizde scream gibi fareyi tutun demek kadar saçma birşey yapmışım haklısın.
evet videoumda 1dk intro 3dk reklam 4dk sohbet izledin asıl konuya hiç değinmemişim haklısın.
evet ben o videoyu atmasaydım youtube çok temiz kalırdı, insanların ve hayvanların birbirini öldürdüğü, 16 yaşında minecraft videosu çekip birbiriyle kavga eden insanların milyon takipcisi olan siteyi ben kirlettim haklısın.
bütün bunları çözümleyebiliyorumda seni niye yaratmış onu çözemiyorum. aaa ama pardon sen einsteinsın. asıl benim gibi gerizekalıyı neden yaratmış demi. hadi bak işine artık uğraştırma beni.
neden alakasız cevap verdin anlamadım ki . ben burada minecraft videoları çekenler iyi ki çekiyor sen çekme kötü çekiyorsun gibi bi cümle mi kullandım ? youtube u kirletiyorsunuz kısmında onlar da var. ayrıca tekrar ediyorum. mesela konsol a yazdığın noforcespd gibi komutlar ne işe yarıyor ? stabilite işte diyip geçiştirme. ne gibi kolaylıklar sağlıyor , yazdığımızda ne değişiyor. yazmasak ne olur bunlardan bahset. o 3 komutu anlatman maksimum 2 dakikayı geçmezdi. denetim masasındaki o ayarları anlatman 2 dakikayı geçmezdi. başlangıçta da o gösterdiğin program hakkında kısaca bilgi vermen 1 dakikayı geçmezdi. nereden baksan 3-4 dakika sürecek bi video için hem kendini yormuşsun hem bizi yormuşsun. ne bilgiye erişen sağlıklı bir şekilde erişiyor ne bilgiyi veren sağlıklı şekilde bilgi verebiliyor.
tamamiyle vakit kaybı. bu videoyu baştan sonuna kadar sarmadan izleyecek bir insan olabileceğini düşünmüyorum.
Ekleme : ilk cevabınızda bana böyle bir cümle kurmuşsunuz "istersende birkere olsun dürüst olup kabul edersin gerçekleri."
bu cümleyi siz de tekrar okuduktan sonra benim ilk yazdığım cümleyi okuyabilirsiniz.
belki o zaman " adam haklı,keşke bu videoları gördüğüm yerde durdurup ne olduğunu araştırıp öyle sunsaydım " diyebilirisiniz.
bir ürün hakkında konferans veren adamın o ürünü çok tanımaması kadar mantıklı bir video olmuş gerçektende . tebrik ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 16 Ocak 2017; 19:17:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fireindahole
quote:
bütün bunları çözümleyebiliyorumda seni niye yaratmış onu çözemiyorum. aaa ama pardon sen einsteinsın. asıl benim gibi gerizekalıyı neden yaratmış demi. hadi bak işine artık uğraştırma beni.
neden alakasız cevap verdin anlamadım ki . ben burada minecraft videoları çekenler iyi ki çekiyor sen çekme kötü çekiyorsun gibi bi cümle mi kullandım ? youtube u kirletiyorsunuz kısmında onlar da var. ayrıca tekrar ediyorum. mesela konsol a yazdığın noforcespd gibi komutlar ne işe yarıyor ? stabilite işte diyip geçiştirme. ne gibi kolaylıklar sağlıyor , yazdığımızda ne değişiyor. yazmasak ne olur bunlardan bahset. o 3 komutu anlatman maksimum 2 dakikayı geçmezdi. denetim masasındaki o ayarları anlatman 2 dakikayı geçmezdi. başlangıçta da o gösterdiğin program hakkında kısaca bilgi vermen 1 dakikayı geçmezdi. nereden baksan 3-4 dakika sürecek bi video için hem kendini yormuşsun hem bizi yormuşsun. ne bilgiye erişen sağlıklı bir şekilde erişiyor ne bilgiyi veren sağlıklı şekilde bilgi verebiliyor.
tamamiyle vakit kaybı. bu videoyu baştan sonuna kadar sarmadan izleyecek bir insan olabileceğini düşünmüyorum.
Ekleme : ilk cevabınızda bana böyle bir cümle kurmuşsunuz "istersende birkere olsun dürüst olup kabul edersin gerçekleri."
bu cümleyi siz de tekrar okuduktan sonra benim ilk yazdığım cümleyi okuyabilirsiniz.
belki o zaman " adam haklı,keşke bu videoları gördüğüm yerde durdurup ne olduğunu araştırıp öyle sunsaydım " diyebilirisiniz.
bir ürün hakkında konferans veren adamın o ürünü çok tanımaması kadar mantıklı bir video olmuş gerçektende . tebrik ederim.
zaten birdaha yardımcı olmak için cevap vermiceğimi belirtmiştim.
yardımcı olmak için değil yerlebir etmek için yazdığımdan dolayı iq seviyenin zorlandığınada şaşırmadımki anlamadığın için alakasız sanmışsın.
bundan sonrada yardımcı olamam. sorularına cevap almak için başkalarına sor başka yollar ara ben senin için elimden geleni yaptım.
begenmiyosanda izlemezsin paylaşmazsın olur biter canını çok sıkma.
başka kanallarıda beğenmiyosan kendi tarzında kendi rehberini çek sen en iyisini yap bakalım herkesden çok başarılı olursun bu mantıkla nede olsa sen en iyisini biliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmanMSD -- 16 Ocak 2017; 19:19:57 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fireindahole
quote:
zaten birdaha yardımcı olmak için cevap vermiceğimi belirtmiştim.
yardımcı olmak için değil yerlebir etmek için yazdığımdan dolayı iq seviyenin zorlandığınada şaşırmadımki anlamadığın için alakasız sanmışsın.
bundan sonrada yardımcı olamam. sorularına cevap almak için başkalarına sor başka yollar ara ben senin için elimden geleni yaptım.
begenmiyosanda izlemezsin paylaşmazsın olur biter canını çok sıkma.
başka kanallarıda beğenmiyosan kendi tarzında kendi rehberini çek sen en iyisini yap bakalım herkesden çok başarılı olursun bu mantıkla nede olsa sen en iyisini biliyorsun.
yazdıkca batıyorsun. öncelikle hakaret etmekten vazgeç. bak hakaret olsun diye değil şimdi iq düşüklüğü sezdim sende. son yazdığını tekrar oku kopyala yapıştır yapıyorum. " başka kanallarıda beğenmiyosan kendi tarzında kendi rehberini çek sen en iyisini yap bakalım herkesden çok başarılı olursun bu mantıkla nede olsa sen en iyisini biliyorsun. "
benim beğendiğim kanallar var, beğenmediğim kanallar var.
neden beğeniyorum ? içeriği güzel, sağdan soldan duyup gelip aa bende yapayım da bari hit kasayım diye uğraşmıyorlar.
ben neden rehber videosu çekmiyorum ? bilgim yok çünkü. sende de bilgi görmüyorum. fakat video çekmekten de eksik kalmamışsın...
hala stabilite etmeye yarıyor diyip geçiştirmeye çalışıyorsun. senin için stabilitenin kelime anlamını kopyalayıp yapıştırıyorum.
" Bk. dengelilik "
evet bu komutları yazınca daha dengeli bir mouse hakimiyetimiz olacak diyelim. fakat bu farkı ben hissedemessem hiç mi sormayacağım kendime , bu komut ne için acaba ? diye. işte tam burada da "REHBER" giriyor işin içine. benim çektiğin video ile ilgili sıkıntım yok. rehber yazma biz de faydalanacak bir şey yok diyip geçişelim. hem videonda hem sana cevap vericem diye hayatımdan kaç dakika gitti. daha da cevap vermiyorum , cevap beklemiyorum. başarılar diliyorum ama bu şekilde zor.
-
Ne oluyor la burda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hakaret etmedim söylediğim herşeyin ispatını yanında sunuyorum. misal iq sorununa bir ispatta daha bulunayim;
ben demişimki "başka kanallarıda beğenmiyosan kendi tarzında kendi rehberini çek"
sen buna karşılık neyle gelmişsin "benim beğendiğim kanallar var, beğenmediğim kanallar var."
benim cümlemdeki beğenmiyosan kelimesinin olasılık ifadesi olduğunu anlamıcak kadar düşük bir iqya sahipsin. üstelik bu kelime anadilinde.
madem begendiklerin var gider paşa paşa onları izlersin. ben ister şarkı videosu çeker üstüne rehber yazarım. ister boş video atarım üstüne rehber yazarım. istedigim yere istediğim şekilde paylaşırım. sanada bilgimi yada ürettiğim kaliteyi savunma ihtiyacı duymam.
her kelime herzaman kelime anlamında kullanılmaz bu da son ders olsun. istersen cevap verebilirsin. ben gömmeye devam ederim sorun değil. işin ustasına çamur atarsan hakkını alırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmanMSD -- 16 Ocak 2017; 19:38:54 > -
quote:
ben hakaret etmedim söylediğim herşeyin ispatını yanında sunuyorum. misal iq sorununa bir ispatta daha bulunayim;
ben demişimki "başka kanallarıda beğenmiyosan kendi tarzında kendi rehberini çek"
sen buna karşılık neyle gelmişsin "benim beğendiğim kanallar var, beğenmediğim kanallar var."
benim cümlemdeki beğenmiyosan kelimesinin olasılık ifadesi olduğunu anlamıcak kadar düşük bir iqya sahipsin. üstelik bu kelime anadilinde.
madem begendiklerin var gider paşa paşa onları izlersin. ben ister şarkı videosu çeker üstüne rehber yazarım. ister boş video atarım üstüne rehber yazarım. istedigim yere istediğim şekilde paylaşırım. sanada bilgimi yada ürettiğim kaliteyi savunma ihtiyacı duymam.
her kelime herzaman kelime anlamında kullanılmaz bu da son ders olsun. istersen cevap verebilirsin. ben gömmeye devam ederim sorun değil. işin ustasına çamur atarsan hakkını alırsın.
ah güzel kardeşim. kullandığın kelimeleri beğendim beyinsizliğini beğenmedim.
beyinsizliğini kelimelerle kapatmaya çalışmışsın ama olmamış. yazmayacaktım ama sinirlendiriyorsun adamı. forum da pek bilgim yok engel butonunu arayıp seni engelleyeceğim zaten.
karışık olarak aklıma takılanları ve söylemek istediğimi söylüyorum.
cs go da rütben dmg falandır. işin ustası derken neyde ustasın ? youtube da ustalık göremedim. kanalına bakmadım belki inşaatta usta falansındır hakkını yemek olmasın.
2- kanal benim , istediğimi yaparım rehber yazarım vs gibi boş bir yazı kullanmışsın. beyinsizliğini tecil ettiğin yer burası oldu. paylaşırsın evet paylaşırsın ama cs go mouse stabilite rehber diye başlık açmazsın ki beyni olan açmazdı.
mesela bak youtube a şarkı atan da var günlük vlog çekip atan da var. kimse " ulan youtube a sıçtınız günlük vlog mu atılır " demiyor. başta ben olmak üzere. ama adam gelip cs go da adam nasıl vurulur diye başlık atıp günlük çektiği vlogları koysa ve bunu mantık çerçevesinde insanlar nasıl anlamlı bulacaksa, senin o salakca videonuda anlamlı ve yazdığın yazıyı haklı bulacak. hadi köktür git şimdi basıyorum engeli sana.
-
niye açamayımki gayette güzel istedigim şekilde istedigim videoyu çeker istedigim saçma ismide koyar istedigim şekildede paylaşırım.
buna karsılık sana karsı kendimi yada zeka seviyemi savunma ihtiyacı duymam sen istedigini düşünebilir ve düşüncelerini söyleyebilirsin. ben rahatsız olmam(sinirlenmem). cünkü kendimden eminim :)
kaldiki saçma bir video yada başlıkda yok ortada. video linkinden girip kontrol ederseniz zaten insanların nekadar hoşnut oldugu nekadar memnun kaldıgı ve işlerine yaradıgı apaçık ortada yorumlarda bile. çünkü ben twitch ve youtube kanallarımda sadece zeki abonelere sahibim. senin gibi beni anlayabilcek kapasitede olmayanlara yol verdiğimiz için az sayıda ve elit bi kitleyle devam ediyoruz. ve bundan çok memnunum. paraya yada izlenme sayısına oynamadıgımızıda böylece tekrar vurgulamış olayım. bu arada uslubundan dolayı senin adına üzüldüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmanMSD -- 17 Ocak 2017; 1:54:53 > -
saçma sapan bir video rehberlikle alakası yok saçma sapan bir tartışma içinde gidiyor konu da. oh en sevdigim -
-
İkini de ağır işsizsiniz :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X