Şimdi Ara

Mouse ta Dpi Ve Ms Ayarları Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler simdi diyelim 400dpi ile 3000dpi arasinda degistirilen bir mouse var 400 dpi da kullanirsak ms tepki süresi daha mı azalır yoksa artar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tahminen düşük dpi da ms azalır da dpi ayarı keyfi değildir ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 12 Temmuz 2018; 14:31:42 >
  • Değişmez DP cihazın hassasiyeti ile alaklıdır. Oyunlardaki Sesv ayarı gibi düşün
    Tepkime ise cihazın teknik özelliğidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyenice

Değişmez DP cihazın hassasiyeti ile alaklıdır. Oyunlardaki Sesv ayarı gibi düşün
    Tepkime ise cihazın teknik özelliğidir
    Ama hocam hepsiburada da tepkime süresi 3ms ye kadar dusurulebilir yazmis adam aciklamada oyuzfen aklima takildi. Birde mesela 400dpi da da gayet akici oluyor mouse ve mesela LoL de %50 mouse hizinda bana gayet normal geliyor şimdi 400 dpi dan 3000 e çekersem onu asiri hizli hareket ediyor kullanilamaz oluyor ayarlardan sensivity dusursek bile bir değişik oluyor kullanmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

Ama hocam hepsiburada da tepkime süresi 3ms ye kadar dusurulebilir yazmis adam aciklamada oyuzfen aklima takildi. Birde mesela 400dpi da da gayet akici oluyor mouse ve mesela LoL de %50 mouse hizinda bana gayet normal geliyor şimdi 400 dpi dan 3000 e çekersem onu asiri hizli hareket ediyor kullanilamaz oluyor ayarlardan sensivity dusursek bile bir değişik oluyor kullanmasi.

Alıntıları Göster
    Tepkime tıklamalardan yada kaydırmalardan sonra cihazın onu makineye iletme süresidir
    DPI ise hassasiyet ayarıdır
    Örnek veriyorum 400 DPI da bir çift tıklamanın PC ye iletilme hızı 3ms ise bu 3000 DPI da da aynıdır
    Oyundaki sensv %50 de tutup DPI ayarını mouse dan yaparsan daha rahat edersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.