Şimdi Ara

Csgo Vac Hatası Lütfen Yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cs go da bir süre oyunu oynadıktan sonra şu hatayı veriyor
     Csgo Vac Hatası Lütfen Yardım !

ondan sonra bu sayfaya atıyor(https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837). Denilenleri yaptım hatta nette biraz araştırıp çözümleri denedim ama hiç biri olmadı bilgisi olan yardım edebilirmi? (not: win10 kullanıyorum)

• Silip yükledin mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaokana kullanıcısına yanıt
    yaptım hem steamı silip yükledim hem csgo yu 2side olmadı
  • Biri ddos atıyo olabilir hocam
  • Bende de aynı sorun var bende çözemiyorum. Kafasına göre rastgele atıyo bazen hiç atmıyo çözümünü bilen varsa yardım pls.
  • Ccleaner yada iobit varsa pc de silin ve sizi yönlendiren steam sayfasındaki yönergeleri takip edin bende de bi süre aynı sorun vardı ve çözdüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosyalari Doğrula hocam Bendede Vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: volkhans

Ccleaner yada iobit varsa pc de silin ve sizi yönlendiren steam sayfasındaki yönergeleri takip edin bende de bi süre aynı sorun vardı ve çözdüm

iki programda bende mevcut iobit arka plandada çalışıyor ama hiç böyle hata vermedi.
  • Bende de mevcuttu aynı sorun bende de vardı o iki proğramı kaldırdın düzeldi sizi yönlendirilen sayfada da aynısı yazıyor dikkat ederseniz eğer

• volkhans kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin o programlar bende yok dediklerinide yapıyorum ama yine veriyor arkadaşımda da oldu aynı hata o win7 kullanıyodu onunki çözüldü steam sayfasındaki işlemleri yapınca benimkinde hala sıkıntı var en kötü pcyi win7 yapıcam.
  • Aynen hocam yada en son çare format atmak olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.