Şimdi Ara

CSI: Crime Scene Investigation (2000-2015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

Şu güzelim dizinin ilgi görmemesi çok ilgniç. Çok gerilerde kaldı. En mesaj 3 sene önce atılmış. 4.sezona geçtim türü sevenler için bulunmaz bir nimet.

Hocam dizide Ted Danson nasıl bir karakter?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Şu güzelim dizinin ilgi görmemesi çok ilgniç. Çok gerilerde kaldı. En mesaj 3 sene önce atılmış. 4.sezona geçtim türü sevenler için bulunmaz bir nimet.

Daha 10.sezondayım ted danson dahil olmadı daha diziye. İşten güçten fırsat bulup adam akıllı izleyemiyorum. 3 ayda 6 sezon izlemişim düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

14.sezonu bitirdim de yazmayı unutmuşum. Ted danson'da diziye çabuk ayak uyduran ve kendini sevdiren bir karakter oldu.

CSI, 27 Eylül’de 2 saatlik bir televizyon filmi ile ekranlara veda edecek.

CSI’da, 196 bölüm rol alan William Petersen ile 264 bölüm rol alan Marg Helgenberger, 2 saatlik televizyon filminde olacaklar.

Bu iyi oldu efsaneye yakışır bir final güzel olacak.

• Ulan gece gece nerden aklima geldiyse 10 sene falan önce Trt cumartesi aksamlari 11 de veriyordu ailecek izlerdik keske yine verse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.sezonu da bitirdim şimdi ve bir efsane bitmiş oldu. 15 sezon geçmesine rağmen halen sıkmadan baymadan zevkle sezon izletmeyi başardılar. bu ekip tam bir profesyonel. ama son özel final bölümü berbat ve çok gereksiz olmuş. bu ekibe böyle bir final yakışmadı hiç çekmeseler daha iyiymiş. sırada miami ve ny serileri var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.