Şimdi Ara

CSI: Crime Scene Investigation (2000-2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CSI: Crime Scene Investigation (2000-2015)

CSI: Crime Scene Investigation Tanıtım Yazısı

CSI, yani Crime Scene Investigation, Amerika Kanada ortak yapımı bir polisiye gerilim dizisidir ve CBS kanalında yayınlanır. Dizinin Las Vegas'ta geçmesi sebebiyle diğer bir adıda CSI: Las Vegas'tır. Türkiye'de Kanıt Peşinde adıyla TRT ekranlarında gösterilmiştir. Ayrıca Digiturk Dizimax kanalında yayını sürmektedir.

CSI dizisi, FBI'ın "Olay Yeri İnceleme" ekibini konu alıyor. Cinayet mahallini araştıran ajanların kanıt toplamalarına, ipuçları ve kanıtları birleştirip bulmacaları çözmelerine büyük bir heyecan ve merakla tanık oluyorsunuz. Olayları çözerken kullanılan tekniklerin çok çeşitli olması sebebiyle dizinin tek düze gitmesi önlenmiş.

Dizinin iki tane de spin-off'u vardır. Bunlardan ilki 2002 yılında yayınlanmaya başlanan CSI Miami ve 2004 yılında yayınlanmaya başlayan CSI New York'tur.

Dünyanın en çok sevilen ve seyredilen, izlenme rekorları kıran dizilerinden biri olan CSI, toplamda 40 ödül kazanmış, 95 kez de aday gösterilmiştir. Bu ödüllerden dördü Emmy'dir, 24 kez de aday gösterilmiştir. Altın Küre Ödülleri'ne de 6 kez aday gösterilmiştir.

CSI: Crime Scene Investigation Resmi Web Sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 10 Aralık 2015; 1:52:56 >

• Trt-1 deyken deliler gibi izlerdim bölümlerini indirdim yine izledim bence dünyanın en iyi dizileri arasında ilk üçe girer... Devam ediyor mu acaba hala???

Bu ara spin-off ne demek devamı/taklidi niteliğinde birşey mi acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Trt-1 deyken deliler gibi izlerdim bölümlerini indirdim yine izledim bence dünyanın en iyi dizileri arasında ilk üçe girer... Devam ediyor mu acaba hala???

evet dizi hala devam ediyor 10. sezonu yayınlanıyor. 8. sezon finali en güzel finaldi. her perşembe yayınlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

quote:

Trt-1 deyken deliler gibi izlerdim bölümlerini indirdim yine izledim bence dünyanın en iyi dizileri arasında ilk üçe girer... Devam ediyor mu acaba hala???

evet dizi hala devam ediyor 10. sezonu yayınlanıyor. 8. sezon finali en güzel finaldi. her perşembe yayınlanıyor

Alıntıları Göster
    3 CSI dizisini de bir şekilde takip ederdim.

New York; CNBC-E'de çıkmıştı, ama sadece 1-2 sezon çıktı heralde.

Miami de Kanal 1'de çıkıyordu, diğerlerine göre en ezik bu kalıyordu.

Ama asıl Trt'de çıkan çok başarılıydı gerçekten.Türkçe versiyonlar Türk torrent sitelerinde yer almaya başladı bile, yani rağbet artıyor diziye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 19 Mart 2010; 0:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Riddle

3 CSI dizisini de bir şekilde takip ederdim.

New York; CNBC-E'de çıkmıştı, ama sadece 1-2 sezon çıktı heralde.

Miami de Kanal 1'de çıkıyordu, diğerlerine göre en ezik bu kalıyordu.

Ama asıl Trt'de çıkan çok başarılıydı gerçekten.Türkçe versiyonlar Türk torrent sitelerinde yer almaya başladı bile, yani rağbet artıyor diziye.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum, bence de en iyisi kesinlikle CSI Vegas, CSI New York ikinci sırada, CSI Miami is üçüncü bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Katılıyorum, bence de en iyisi kesinlikle CSI Vegas, CSI New York ikinci sırada, CSI Miami is üçüncü bana göre.

Alıntıları Göster
    Bende dizinin sıkı bir takipçisim. TRT zamanında kanıt peşinde adıyla cumartesi geceleri yayınlıyordu sanırım ama 6. sezon sonunda absürb bir sonla diziyi yayınlamayı bıraktılar. Alt yazılar lost kadar hızlı olmasada geliyor.(Sağolasın divxplanet) 10. sezon devam ediyor gerçi bu sene dizi çok büyük kan kaybına uğradı bana göre ama
    Grissom'u yediler yaw...
    yinede her hafta izlerim. işin garibi aynı şekilde CSİ las vegas ve New york'u kaçırmadan takip ediyorum ama bende Miami'ye ısınamadım hiç...

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Bende dizinin sıkı bir takipçisim. TRT zamanında kanıt peşinde adıyla cumartesi geceleri yayınlıyordu sanırım ama 6. sezon sonunda absürb bir sonla diziyi yayınlamayı bıraktılar. Alt yazılar lost kadar hızlı olmasada geliyor.(Sağolasın divxplanet) 10. sezon devam ediyor gerçi bu sene dizi çok büyük kan kaybına uğradı bana göre ama
    Grissom'u yediler yaw...
    yinede her hafta izlerim. işin garibi aynı şekilde CSİ las vegas ve New york'u kaçırmadan takip ediyorum ama bende Miami'ye ısınamadım hiç...

Alıntıları Göster
    Ben de bu dizinin sıkı bir takipçisiyim arkadaşlar tavsiye soluksuz izleyeceksiniz.

Spin off ne demek olduğunu merak edenler için : Tıkla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Leftovers (2014) | HBO
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Ben de bu dizinin sıkı bir takipçisiyim arkadaşlar tavsiye soluksuz izleyeceksiniz.

Spin off ne demek olduğunu merak edenler için : Tıkla

Alıntıları Göster
    Bence CSI:NY en iyisi. Özellikle başroldeki Gary Sinise çok karizma ve tek başına bile diziyi sürükleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

Bence CSI:NY en iyisi. Özellikle başroldeki Gary Sinise çok karizma ve tek başına bile diziyi sürükleyebilir.

Alıntıları Göster
    altyazı/senkron sorunu yüzünden 5. sezon sonu bırakmıştım diziyi şimdi 10. sezondan itibaren geriye doğru izleyeceğim
    Grissom a ne oldu yaw...
  • quote:

altyazı/senkron sorunu yüzünden 5. sezon sonu bırakmıştım diziyi şimdi 10. sezondan itibaren geriye doğru izleyeceğim
    Grissom a ne oldu yaw...

diziyi izleyen yok mu yav??
  • quote:

quote:

Grissom a ne oldu yaw...

diziyi izleyen yok mu yav??

Alıntıları Göster
    izlemek lazım. gerçi bu aralar bi ton diziye birden baktığımızdan hangi diziye bakacağımızı da şaşırdık

• quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

izlemek lazım. gerçi bu aralar bi ton diziye birden baktığımızdan hangi diziye bakacağımızı da şaşırdık

Alıntıları Göster
    Daha öncede yazmıştım gerçi ben TRT zamanından beri izliyordum. Şu an son bölümü bitirdim. Hatta bir yandan 1. sezona tekrar başladım. Özlemişim Worrick'i...
  • quote:

Daha öncede yazmıştım gerçi ben TRT zamanından beri izliyordum. Şu an son bölümü bitirdim. Hatta bir yandan 1. sezona tekrar başladım. Özlemişim Worrick'i...

Alıntıları Göster
    hocam 1-5 sezon arası altyazıları senkronlu mu acaba??
  • quote:

hocam 1-5 sezon arası altyazıları senkronlu mu acaba??

Alıntıları Göster
    Şu anda birinci sezonun tamamnı indirmiş durumdayım. Ve senkron sorunu yaşamadım. Ama indirirken ararken altyazıya göre indirdim... Diğer sezonlara bakmadım henüz...
  • quote:

Şu anda birinci sezonun tamamnı indirmiş durumdayım. Ve senkron sorunu yaşamadım. Ama indirirken ararken altyazıya göre indirdim... Diğer sezonlara bakmadım henüz...

Alıntıları Göster
    bu dizide bi ana senaryo varmı merak ettim mesela house dada her bölüm farklı olay farklı vakalar var ama karakterler arasında sezon boyu devam eden akıcı olaylar var bu dizidede varsa izleyeceğim.yoksa her bölüm vakayı çöz iş bitsin ana karakterlerin hayatlarına hiç dokunulmasın gibi bşiyse uğurlar ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinhoho

bu dizide bi ana senaryo varmı merak ettim mesela house dada her bölüm farklı olay farklı vakalar var ama karakterler arasında sezon boyu devam eden akıcı olaylar var bu dizidede varsa izleyeceğim.yoksa her bölüm vakayı çöz iş bitsin ana karakterlerin hayatlarına hiç dokunulmasın gibi bşiyse uğurlar ola.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir ara ( 5-6 sene önce ) trt de geceleri "olay yeri" isimli bir dizi yayınlanıyordu. bu diziyi bilen varmı? orjinal adını, bölümlerini bulabilrmiyım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbarossa

arkadaşlar bir ara ( 5-6 sene önce ) trt de geceleri "olay yeri" isimli bir dizi yayınlanıyordu. bu diziyi bilen varmı? orjinal adını, bölümlerini bulabilrmiyım acaba?

Alıntıları Göster
    Barbarossa tam yerine yazdın. Sanırım senin "olay yeri" dediğin dizinin adı "kanıt peşinde" idi. Şu anda yazdığın başlık orjinal adı olan CSI: Crime scene investigation... TRT ilk 6 sezonu yayınladıktan sonra saçma sapan bir finalle sonlandırmıştı diziyi. Şu anda 11. sezonu devam etmekte...
  • quote:

Barbarossa tam yerine yazdın. Sanırım senin "olay yeri" dediğin dizinin adı "kanıt peşinde" idi. Şu anda yazdığın başlık orjinal adı olan CSI: Crime scene investigation... TRT ilk 6 sezonu yayınladıktan sonra saçma sapan bir finalle sonlandırmıştı diziyi. Şu anda 11. sezonu devam etmekte...

Alıntıları Göster
    diziyi tekrardan başından itibaren izlemeye başlıyorum, biraz uzun ve yorucu bir o kadar da zevkli bir yolculuk olacak...
  • quote:

diziyi tekrardan başından itibaren izlemeye başlıyorum, biraz uzun ve yorucu bir o kadar da zevkli bir yolculuk olacak...

Alıntıları Göster
    Ben 5. sezonun ortalarında mola vermiştim.Bir ara tekrar başlayacam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Ben 5. sezonun ortalarında mola vermiştim.Bir ara tekrar başlayacam sanırım.

Alıntıları Göster
    Şu güzelim dizinin ilgi görmemesi çok ilgniç. Çok gerilerde kaldı. En mesaj 3 sene önce atılmış. 4.sezona geçtim türü sevenler için bulunmaz bir nimet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 3 Mayıs 2014; 0:33:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.