ya ben kafayi yicem dark motives de hersyei yapitm eksik yok bisi yok yinede cory i hala sorgu odasina getiremiorum yaa!!! dayanamayip walkthrough yada baktim eksikmi yapiorum die yok abi yok hersey taamammmmm batch ide yukledim hatta
bende bi bulsamda su oyunu ama bulamdım ki ankarada ...
bulda kafayı ye benim gibi resmen 3 kere walkthroughdan adım adım kontrol ettim farklı walkthroughlardan hemde olmuyo abi taktım kafaya ama sinir oldum yaaaaaa
sen hangi olayı çözmeye çalışıyorsun???
ya case 1 deyim herseyi yaptim ama cory i sorgu odasına getiremiorum yane onu yapsam adam itiraf edecek case kapanacak zaten tek tek kontrol ettim tekrar herseyi olmuyor yane leslie ye sormam gerek kamowa tool la yaptin dimi diye ama leslie ye de artik birsey soramiyorum ve eminim herseyi yaptim
quote:
Orjinalden alıntı: fallenangel
ya case 1 deyim herseyi yaptim ama cory i sorgu odasına getiremiorum yane onu yapsam adam itiraf edecek case kapanacak zaten tek tek kontrol ettim tekrar herseyi olmuyor yane leslie ye sormam gerek kamowa tool la yaptin dimi diye ama leslie ye de artik birsey soramiyorum ve eminim herseyi yaptim
o görevde motorla ilgili metal sagı gibi bişey buluyodun hatta bi parçasınıda başka bir yerden buluyodun o kırık parçaları birleştirdinmi??
ewt zor ama guzel bır oyun ılerıkı dosyalarda tıyatroda ıslenen bı cınayetı+bı ıskeletın yaı olmus olup olamayacagını vede sırkten kacırılan bı hayvanı fılan arıyon ben bıtırdım baya zevklıydı ama 5 dosya cok az olmus bence yanı ama yınede guzel ayrıca arkadasın dedıgı dogru orada bı yerde galıba boyle supruntuler var orada bı yay parcası buluyon onu motordan aldıgın parcayla bırlestırıyon flan.... sana tavsıye aklna bısey gelmıyo bı yerden sonra kafan duruyosa kalk basından bıraz gıt bı cay ıc sonra devammm umarım bıtırme serefıne naıl olursunnn
Bu oyun yeni mi ya baya güzele benzio
yaptim yaptim birlestirdim hatta kirik parcayla buyuteclede baktim cok guzel anladilar nasil oldugunu falan diyorum ya artik en son dayanamayip wwalkthrough dan adim adim gidipte bastan basladim ama zaten ayniymis walkthroughyla yaptiklarim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme