beyler yalnız deivid in gölü güzeldi.ama edunun hataları daha güzel
Deivid Edu Kejman
Açıkcası ilk gol nedeniyle penaltı yaptırdı.İlk yarı Lugano ile birlikte çok iyiydiler.Ama Edu yanlış hatırlamıyor isem lig maçında da böyle gereksiz birkaç hareket nedeniyle gole sebep olmuştu.Fenerbahçe Kezmanı belki aldığı paraya satamaz ama ben Edu ve Luganodan iyi kar edebileceğini düşünüyorum.Saygılar...
Üsteki mesajda çok smiley yaptım ama değiştir seçeneği olmadığı için silemedim.. Kusura bakmayın beyler..
Özür dilerim.
Edu yaktın biiziiiiiiiiiii
Edu ilk yarı çok iyiydi.Olur bçyle şanssızlıklar....
Evet şimdi edu çok hatalı ama sonucta 1 puan aldık ve her futbolcunun hatalı maçları olur...Futbol beceri kadar hata oyunudur enaz hata yapan kazanır.....2-2 lık skor Cska deplasmanında güzel sonuc tebrikler
edu forever
edu o hataları yapmasaydı iyiydi ama bu meşin yuvarlak ne olcağı belli olmaz adı üzerinde top
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
Edu ilk yarı çok iyiydi.Olur bçyle şanssızlıklar....
hocam ne sanşızlığı satmış maçı edu 1500 $
quote:
Orjinalden alıntı: Favor Testemanti
Açıkcası ilk gol nedeniyle penaltı yaptırdı.İlk yarı Lugano ile birlikte çok iyiydiler.Ama Edu yanlış hatırlamıyor isem lig maçında da böyle gereksiz birkaç hareket nedeniyle gole sebep olmuştu.Fenerbahçe Kezmanı belki aldığı paraya satamaz ama ben Edu ve Luganodan iyi kar edebileceğini düşünüyorum.Saygılar...
süper kupa maçında aynısını yapmıştı
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Edu Dracena fan sitesi açıyorum, sizide beklerim.
eeee actin mi ?? link verebilirmisin ??
nerde la hep destek tam destek dağılın bakimsözüm meclisten dışarı