Edu bu maça ilk yarı 2 ikinci yarı 1 oynamış galiba
edu yaktın bizi yenebilirdik de neyse olmadı. 1 puan da şampiyonlar ligi deplasmanı için çok iyi bence tebrikler fenerbahçe.Ayrıca Galatasaraya Beşiktaş ve her ne kadar pek şansı olmasa da başarılar K.Erciyesspor
tüm fenerlileri kutkuyorum. edu o hataları yapmasaydı fener galipti ama olsun buda iyi bi skor deplasman için.
Kötü oynadığımız maçta puanı aldık CSKA Moskova'nın bu kadar iyi oynayacağını tahmin etmiyordum. Orta sahada bizi ezdiler ama öne geçtikten sonra çok geriye çekildiler Her şeye rağmen puanı kaptık.
İşte 2 - 2
Ahh be Edu,...o hataları yapmasaydın ne güzel alacaktın maçı...
Asıl hata Zico'da, oynatsana Kazım, Gökhan, Yasin gibi gençleri maç maşından beri....Takımda 4 kötü oynayan vardı (Edu, Deniz, Lugano Kezman). Üçü çıkıp, yerlerine gençler girince takım nasıl canlandı
maçın hakkı beraberlikdi , iyi sonuç bence . şimdi psv den en az 3 puan almalıyız .
alo
Edu gününde değildi, doğal şeyler bunlar. Sahip çıkmalıyız.
Gruptan çıkma yolunda aldığımız bu puan çok önemli. Hepimize hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: sero34
tüm fenerlileri kutluyorum. edu o hataları yapmasaydı fener galipti ama olsun buda iyi bi skor deplasman için.
yalnz bisi dicem cska beklediimden kotu cıktı gecen sene bunlar daha ii bi takımdı daha ii oynuolardı bu sene bozulmuslar bi de tabii carvalho nun eksikligi war o da etken
Fenerbahçeyi tebrik ediyorum. 1 puan gerçektende çok önemli bence kendi evindeki maçları kazanabilirse
10 puan eder. O da 2. tur demektir.
quote:
Orjinalden alıntı: xıvcax
iyi yırttık valla kutlamak lazım eduyu alternatifi olsa biraz kadroda zor bulur kendini de neyse hadi geçmiş olsun..
OLAY BU ZATEN YIRTTINIZZZ
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
fenerbahçe nin oradan beraberlik koparma ihtimali % 3 den fazla değil. galip gelme ihtimali de % 0,37
Böyle muhteşem bi yorumu hatırlatmak gerek. Yüzde 3'ü nasıl hesapladın acaba