Yazık oldu..CSK futbol oynamadı.alacağımız maçı verecektik neredeyse...biz yenik durumdan beraberliği yakalasaydık bu sonuca sevinirdim fakat,önde götürdüğümüz maçı bireysel den yediğimiz golle zor kurtardık..Ve tatmin etmiyor beni...
Sağlık oldun..Böyle hataları birdaha yapmamamız gerekiyor..Yoksa diğer maçlar bizim için zor olur...
CSK futbol oynamadımı :D hahahahahaha haşat etti sizi adamlar be
quote:
Orjinalden alıntı: sceep2000
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer
Bizim amatör kümede bile böyle defans hataları olmuyor. Barcelona ayarında ki bi takım bu iki takımıda folloş eder.
o zaman arkadaşım bu maçları izleme sizin amatör küme maçlarını izle
Eleştiride mi yapılamayacak arkadaş dopru sölüyor çok basit goller yedik
Edu ilk yarıda fena değildi aslında ama ikinci yarı zyctı. Kezman sayesinde bu maçtada 10 kişi oynadınız ama deplasmanda beraberlikte iyidir.
Fenerbahçe grupta çok önemli bi avantaj yakaladı ama oyunu hiç güven vermedi bu maç. İyi organize olan bi takım karşısında bayağı zorlanır bence.
Ama bu puan çok önemliydi, grup çok dengeli gerçekten her takım çıkabilicek güce sahip.
Buna da şükür elimizdeki maçı verdik sonra anca berabere dedim ya buna da şükür.Bu arada Deivid sen neymişsin bea yine şaşırttın beni bi dahakine şaşırmicam ama söz
Edu yaptığı hatalara kadar iyi bir oyun çıkardı ama gerçekten amatör liglerinde anca öyle bir gol yenilir.
Neyse sağlık olsun 1 puan çıkardık.
penaltı dışında 3 gol de komik bireysel hatalardan oldu. özellikle kalecinin o mesafeden gelen topun yere sektirerek altından alması komikti. cska nın yediği ilk gol zaten evlere şenlik. edu da onların ilk golündeki hatadan altta kalmadı, bir ikram da o yaptı. amatör küme düzeyinde futbol vardı sahada. hak ederek atılmış tek gol penaltı idi. hakem mükemmeldi. cska gurubun en zayıf ekibi bence, son sırada yer alacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: theuropedarklords
CSK futbol oynamadımı :D hahahahahaha haşat etti sizi adamlar be
kardeş realist olmak gerekirse maçta öne geçen takım kapandı biz 50 dakka önde götürdüğümüz için doal olarak 50 dakka kapandık ve rahat yüklendiler 2.ci yarının son 20 dakkası biz yüklendik golü bulduk hayırlısı olsun
2-2 deplasmanda galibiyet iyidir, hoştur
Edu'nun başarısız, üstüste hataları, belkide kendisine Türkiye'den milyonlarca küfür olarak geri döndü ama şanssız günüydü bencede, zannediyorum zico, edu 2. hatayı yapmasa bile onu çıkarırdı...
Kezman'a söyleyecek laf bulamıyorum. Bu ki bir sezonda 2.9 gol ortalamasına ulaşmış bir adam, nasıl oluyorda 83 dakika içerisinde bir gol pozisyonu bulamıyor ? Nerede kaldı bunun golcülüğü ? Her maçtan sonra affedildiğinin farkındadır sanıırım. Fenerbahçe gibi bir büyüklüğe böyle bir santrforu hiç yakıştıramıyorum. Hiç.
Bikaç arkadaşın dediği gibi, belki az süre oynadılar ama sonradan giren yedeklerin bence hataları en fazla 2 taneydi. Bunlar as takıma getirilebilirler diye düşünüyorum, tabii sadece oynadıkları kısa süre zarfına bakılarak... Deivid'e söyleyecek söz bulamıyorum Geçen sezon çizdiği başarısız tablodan bu sene eser yok, çok iyi gidiyor bence. Aynı şekilde Colin kazım'da tuncay'ın çakması olmasına rağmen kısa sürede yine iyi performans gösterdi.
tekrar tekrar soyluorum gecen seneki cska dan eser yok bu kdr kotu bi cska beklemiodum ben
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
penaltı dışında 3 gol de komik bireysel hatalardan oldu. özellikle kalecinin o mesafeden gelen topun yere sektirerek altından alması komikti. cska nın yediği ilk gol zaten evlere şenlik. edu da onların ilk golündeki hatadan altta kalmadı, bir ikram da o yaptı. amatör küme düzeyinde futbol vardı sahada. hak ederek atılmış tek gol penaltı idi. hakem mükemmeldi. cska gurubun en zayıf ekibi bence, son sırada yer alacaktır.
deyvid in hakknı yiyosun
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_seko
quote:
quote:
Bizim amatör kümede bile böyle defans hataları olmuyor. Barcelona ayarında ki bi takım bu iki takımıda folloş eder.
ne alaka smdi adam bu kdr basit hatalar sampionlar liginde oynayan takımda olmas demek istior sen neree cekiosun olayı
bu dedklerim iki takım icinde gecerli bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: verifyersin
quote:
quote:
Eleştiride mi yapılamayacak arkadaş dopru sölüyor çok basit goller yedik
arkadaşlar o yorumunu yaptı bende görüşümü yazdım ne yani görüşümüzüde mi yazmayacaz neyse konuşmak istemiyorum sizin takımlarınızın maçlarınıda izledik 2 hafta önce
ayrıca her oyuncu hata yapar isterse dünya kupası finali olsun hata yaptı diye o takım Dünya kupası finaline yakışmıyor mu oluyor bırakın bu işleri
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Bu yorumu taraflı bulmaktayım.Sahada gayet iyi mücadele vardı ama dediğiniz gibi goller bireysel hatalardan geldi.Yorumu taraflı bulmamın nedeni ise Sion-GS maçında bunları söylememeniz.Çünkü o maçta oyunu zevkli bulanların böyle hissetme nedenleri amatör küme futbolu diye tabir ettiğiniz kümede bile olmayan disiplinsizlik ve mücadele eksikliği idi.Bu maç goller dışında kıran kırana mücadeleye sahne oldu.
Şunuda belirtmek isterim Fenerbahçenin yedek kadrosunda Tümer dışında iş yapacak adam yok.Girenler Gökhan,Kazım,Yasin ısınanlar Selçuk,Semih...Bence önlem alınmalı devre arası kupaya devam edilebilirse.Saygılar...
deivid i geçen sene kovuyoduk bu sene şov yapıyor adam, alex i yuhladık canlanmaya başladı, malum rüştü nün mevzusundan sonra rüştü dünyanın en iyi kalecisi bile seçildi, aurelio yu kovuyorduk takımın vazgeçilmezi oldu, kezman ı da ara transferde süründürürsek bu takım kendine gelir avrupada başarılı oluruz
İyi mücadele ettik. Ama belirttiğiniz gibi Edu Servetlik yaptı. Heralde Edu sizin yeni Servet'iniz olacak. Yolunda ilerliyor. Aman onu da biz almayalım sonradan =) . Ama her şeye rağmen 1 puan iyi. Fenerin yeneceğini düşünüyordum. Ama bu tür hatalar oluyor. Bu gruptan Fenerbahçe'nin en kötü 2. olarak çıkacağını daha önceki konularda söylemiştim. Hala daha düşüncemin arkasındayım. Şampiyonlar liginde farklı oynuyor bu sezon Fener. Alınan bir puandan dolayı tebrikler. Kadıköy'de cskanın şansı yok. Ama PSV maçından şüpheliyim. O maç her türlü skora açık gözüküyor. Akşam PSV'yi izleyip nasıl oynadığını görmek lazım.
PSV maçında böyle oynarsak işimiz zor. Kötü oynarken puan almamıza sevindim. 4 saat uykuyla bu kadar yazabiliyorum, biraz uyku vakti. Beşiktaş ve Galatasaray'a başarılar. Taner bugün yine iyi güldüm sayende, yüzde 3'lük gülme yapayım
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Maçı Fenerbahçe kazanabilirdi. Ancak Edu'nun (ki gole kadar Fener'in en iyisiydi, özellikle kritik müdahaleler yaptı) yaptığı o hata; sonrasında ikinci hatası kum saatini ters yöne çevirdi. Neyse ki Devid'in harika golü ile beraberlik sağlandı.
Bence bu maçta Fener farklı kazanabilirdi, ancak CSKA'nın kalecisi iyi bir maç çıkardı.
İlginç olan 4 golün de bireysel (veya ikili) hatalar sonucu olması.
Sonraki maçlar için iyi şanslar ve başarılar
quote:
quote:
O zaman arkadaşım sende benim mesajımı okuyup alıntı yapma.
Burda anlatmak istediğimi sana anlatmaya kalkmayacam, çünkü anlamayacaksın biliyorum.
Fenerbahce yense veya berabere kalsa takım geçen seneki halinden eser yok, takımda eksiklikler vardı ondan yendiniz gassaray yenince avrupa fatihi oluyor komik yorumlar