Şimdi Ara

csr v4.0 driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aylar önce n11 den csr v4.0 bluetooth dongle aldım. cihazı taktım. algılandı vs. derken full gördü windows 7

sonra format atmam gerekti. 1-2 gün evvel tekrar kullanmam gerekti. taktım tekrar usb ye
    yine gördü kurdu vs.. fakat 4 adet harici çevre birimi kısmı kaldı. uzun uzun microsoft a bağlanma sonrası (sürücüyü otomatik güncelle seçeneği) 3ünü buldu ve yükledi. 1 adet çevre birimi hala yüklenmedi , hala ünlem işareti var.. :(:(

cd yok. nette driver aradım bulamadım.. bu tarz bir sorunla karşılaşan, çözen.. yardımcı olan..

teşekkürler...

pc : packard bell easy note

bluetooth : csr v4.0

işletim sistemi : windows 7 ultimate

teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

CSR v4.0 Sürücü Sorunları ve Çözümleri

Giriş:

CSR v4.0 Bluetooth sürücüsü, birçok Bluetooth cihazıyla uyumlu yaygın bir sürücüdür. Ancak bazı kullanıcılar, özellikle Windows 10 işletim sisteminde bu sürücüyle ilgili sorunlar yaşayabilir. Bu metinde, CSR v4.0 Bluetooth sürücüsü sorunlarını çözmek için çeşitli yöntemleri inceleyeceğiz.

Sürücü Güncellemeleri:

Yaygın bir çözüm, CSR Bluetooth sürücüsünü en son sürüme güncellemektir. Aygıt Yöneticisi'ni açarak, "Bluetooth" bölümünü genişletebilir ve CSR v4.0 Bluetooth adaptörüne sağ tıklayarak "Sürücüyü Güncelle..." seçeneğini belirleyebilirsiniz.

Manuel Sürücü Yükleme:

Bazı durumlarda, otomatik güncellemeler sorunu çözmez. Bu durumda, CSR web sitesinden manuel olarak CSR v4.0 Bluetooth sürücüsünü indirebilirsiniz. İndirilen sürücü dosyasını çalıştırarak sürücüyü manuel olarak yükleyebilirsiniz.

Uyumluluk Modunda Sürücü Yükleme:

Bazı kullanıcılar, CSR v4.0 Bluetooth sürücüsünü uyumluluk modunda yükleyerek sorunları çözebilir. Sürücü yükleme dosyasına sağ tıklayın, "Özellikler"i seçin ve "Uyumluluk" sekmesine gidin. Burada, sürücüyü Windows 7 veya 8 gibi önceki bir Windows sürümü için uyumluluk modunda çalıştırabilirsiniz.

Cihaz Sorun Giderme:

Sürücü sorunları devam ediyorsa, Bluetooth cihazının kendisinde bir sorun olabilir. Cihazı çıkarıp yeniden takmayı deneyin ve bir Bluetooth sorun gidericisi çalıştırın. Bu araçlar, yaygın cihaz sorunlarını otomatik olarak tespit edip çözebilir.

Ek İpuçları:

• Güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Bu yazılımlar bazen sürücü yüklemesini engelleyebilir.
    • Bluetooth aygıtını farklı bir USB bağlantı noktasına takmayı deneyin.
    • En son Windows güncellemelerini yükleyin. Bazı güncellemeler Bluetooth ile ilgili sorunları giderebilir.

CSR v4.0 Bluetooth sürücüsü sorunları, bu yöntemlerle çoğunlukla çözülebilir. Sorun devam ederse, daha fazla destek için cihaz üreticinize veya Microsoft Destek'e başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Csr v4.0 bluetooth ürünü kablosuz kulaklık ile kullanmak üzere almıştım. Programı aşağıdaki linkten indirdim. Sorunsuz çalıştı. İhtiyacı olan olur diye bu konuya linki bırakıyorum.

https://drive.google.com/file/d/1FRqxgwNf-IP2kVBIRL9a8Z7rip539NDZ/view

https://www.minihere.com/csr4-0-usb-2-0-bluetooth-4-0-adapter-driver-download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 29 Ocak 2021; 20:32:10 >

• aynı sorunu yaşıyordum windows 11'de kurarken hata veriyor ve driver yok ben aşağıdaki yöntemle kurabildim.

https://answers.microsoft.com/en-us/site/silentsignin?returnUrl=https%3A%2F%2Fanswers.microsoft.com%2Fen-us%2Fwindows%2Fforum%2Fall%2Ferror-writing-to-file-cwindowssystem32en%2F63a9918e-cc39-4be6-b76b-1f31947103f8

• dr.death kullanıcısına yanıt

kurmaya çalışırken c windows system 32 el gr csrcplhelper.exe.mui dosyasını yazma hatası veriyor acaba yardımcı olur musunuz ingilizcem olmadıgı için anlayamadım linkteki çözümü detaylı yazarsanız cok sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.