Şimdi Ara

Css Bilmeden Javascript Geliştiricisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Css konusunda uzman olmadan veya çalışmadan bir javascript geliştiricisi olunabilir mi? Çünkü css'ten nefret ediyorum sanırım. Tasarımla uğraşmaktan bir sıkıntım yok, mesela android studio'da saatlerce bir activity için şekilden şekile girebilirim. Ama bir web projesi ile uğraşırken hemen bootstrap'e yöneliyorum. Css ile uğraşmak sıkıcı ve zaman kaybı gibi geliyor. Backend tarafına mı yönelsem acaba?

• konu buga dustu sanirim
  • BackEnd yapabilirsin. Engel yok.
  • Javascript frontend ve backend olarak ayrıldı. Backend tarafında kullanmak istersen nodejs ile devam edip css e bulaşmayabilirsin. Bana kalırsa her developer disiplinlerden az çok anlamalı. CSS nedir dendiğinde "hö o ne" dememek gerekiyor. İncesini değil ama kabasını bilmek gerek.

Frontend yazacak insancıklar için de CSS bilmeleri gerekli değildir. Bir kaç önceki iş tecrübemde Vue ile çalışıyordum fakat işi Frontend olan biri kadar CSS yazmıyordum.

Öğren gitsin çok da ahım şahım bir şey değil.
  • Web de yazılım geliştireceksen.

HTML
    CSS
    SQL
    Javascript.

ve birde (muhtemelen birden fazla) backend dili bileceksin

Web dünyası, tamam hallederiz bir şekilde dünyasıdır. onu bunu bilmeden var olmassın.
  • W3Schools da anlatildigi kadarini bilmen gerekir. Yani CSS selector nedir, class nedir, id nedir, cascading nasil isler, vb bilmen lazim. Ama isin sanat kismi sana dusmez. Yani yeni bir Bootstrap temasi yap derlerse "hayir o benim isim degil" dersin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unity kodlama öğrenemiyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.