Şimdi Ara

CSS TR SUNUCULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz çalışan Türk CS Source sunucuları buraya yazın.

• Türk değil ama elimde bulunmuşken paylaşayım dedim.Yabancı bir server 217.106.4.12:27015
  • bu serverda uptade siz oynaabiliomuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 15 Ağustos 2005, 14:12:14 >
  • Arkadaşlar mümkünse Türk serverlarını biliyorsanız yazın. Hepberaber oynayalım..
  • bizim server ip imzada yazıyor. ama yine de yaziim.

cs.sasclantr.com:27015
  • sasclan sitendeki araştırma bölümü çok güzel bende swat4 için böyle bir bölüm açmak istiyorum seninle nasıl irtibata geçebilirim benim msn adresim: admin@swat4turkey.com kendini sas olarak tanıtırsan sevinirim
  • css1.mix.gen.tr
    css2.mix.gen.tr
    css3.mix.gen.tr
    css4.mix.gen.tr
    css5.mix.gen.tr
    css6.mix.gen.tr

ayrıca dede klan , sasclan , twp klan , str klan ve kanka server birde colbloodeds serverları var..iplerini tatilim bitince yzarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • partagas mutlaka bana ulaş ayrıca yakında yani seneye yazın bizimde swat4 için bir server'ımız olacak ona da beklerizwww.swat4turkey.com swat4 oyununu hiç birşeye değişmem tabi bu sadece bir görüş
  • evet msn den ulaştım :)

ayrıca arkadaşlar şu adresi listenize eklemenizi öneririm.böylece arada sırada bakarak bütün sunucuları görmüş olursunuz.

http://www.game-monitor.com/search.php?qry=&game=cstrike2&country=TR&order=name
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.