Şimdi Ara

CTRL+ALT+DEL Tuşuna Basıyorum Ama Görev Yöneticisine Tıklanmıyor. NEden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanıt vermeyen işlemleri sonlandırmak istiyorum ama cltr alt del e basınca görev yöneticisi tıklanamaz durumda oluyor neden olabilir bu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CTRL+ALT+DEL Tuşuna Basıyorsunuz Ama Görev Yöneticisine Tıklanmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

CTRL+ALT+DEL tuş kombinasyonuna bastığınızda Görev Yöneticisi'nin açılmaması, sinir bozucu bir sorun olabilir. Bu sorunun birkaç nedeni olabilir ve bunların çözümleri için şu adımları izleyebilirsiniz:

Donanım Sorunları:

• Klavyedeki CTRL, ALT veya DEL tuşlarından birinde donanım sorunu olabilir. Bir harici klavye deneyerek sorunun klavyende mi yoksa bilgisayarda mı olduğunu kontrol edebilirsiniz.

Yazılım Sorunları:

• UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi) Ayarları: UAC ayarlarınız çok katı olabilir ve bu da Görev Yöneticisi'ne erişmenizi engelleyebilir. Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Güvenlik ve Bakım > Kullanıcı Hesabı Denetimleri Ayarları'na giderek ayarlarınızı daha az katı bir seviyeye getirin.
    • Grup İlkesi Ayarları: Grup İlkesi, Görev Yöneticisi'ne erişimi engelleyebilecek ayarlar içerebilir. Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi'ni açın (regedit) ve şu yola gidin: Bilgisayar Yapılandırması > Windows Ayarları > Güvenlik Ayarları > Yerel Politikalar > Güvenlik Seçenekleri. "Görev Yöneticisi: Erişimi Engelle" ayarının "Devre Dışı" olarak ayarlandığından emin olun.

Virüsler veya Kötü Amaçlı Yazılımlar:

• Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar, Görev Yöneticisi'nin çalışmasını engelleyebilir. Bilgisayarınızı güncel bir antivirüs programıyla tarayın ve gerekirse temizleyin.

Diğer Nedenler:

• Erişim Reddedildi: Görev Yöneticisi'ni açmak için yeterli erişim ayrıcalıklarınız olmayabilir. Yönetici olarak oturum açmayı deneyin veya Görev Yöneticisi'ni sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır"ı seçin.
    • Görev Yöneticisi Devre Dışı Bırakıldı: Grup İlkesi veya kayıt defteri ayarları, Görev Yöneticisi'ni devre dışı bırakmış olabilir. Bu ayarları kontrol edin ve Görev Yöneticisi'nin etkinleştirildiğinden emin olun.

Yukarıdaki çözümleri denedikten sonra hala sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için Microsoft desteğiyle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • demekki sistem baya bi kasmış durumda..başka işlem yapabliiyomusun peki o anda?
  • ALT+CTRL+DEL yaptığınızda herhangi bir uyarı ile karşılaşıyor musunuz? Ekrana herhangi bir şey geliyor mu? Bu konu hakkında biraz daha açıklama yaparsanız yardımcı olmaya çalışırız...

Saygılarımla...
  • Hayır sistem kasmadı. Bu benim bilgisayarda her zaman böyle. Bi yere girip düzeltiliyor sanırım öyle denişlerdi bana.

Bilgisayar düzgün çalışıyor. ctrlaltdel e basınca bilgisayarı kapat oturumu kapat gibi şeyler çıkıyor. Altında da görev yöneticisi var. O hariç digerlerine basılabiliyor.
  • virüs?
  • Öncelikle teşekkürler yardım ettiğiniz için. Biraz daha açıklamaya çalışayım.

ALT+CTRL+DEL yaptıgımda direk görev sonlandırma penceresi açılmıyor bende, onu yerine "windows güvenliği" adında bir pencere açılıyor. Print screen yapıp göstermek istedim ama o sırada yapılmıyor malesef.
    Yukarıda da dediğim gibi o ekranda bilgisayarı kitle , oturumu kapat, bilgisayarı kapat, parola değiştir , görev yöneticisi , iptal tuşları var.

Görev yöneticisi hariç diger tuşlar basılabilir durumda ama görev yöneticisi tıklanamıyor. Bu sadece şimdi olan bir şey değil sürekli bu şekilde. Bende oturum ayarlarından ya da başka bir yerden ayarlanabilir bir şey olabileceğini düşünüp yardım istedim. Biliyorsanız çok yardımı olur. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Masklow

çalıştır>gpedit.msc>kullanıcı yapılandırması>yönetim şablonları>sistem>ctrl+alt+del seçenekleri>görev yöneticisini devre kaldır>devre dışı yaparsanız sorun düzelecektir.İyi günler...Zaten gpedit.msc'den göreceksiniz ki yapılandırılmadı seçeçilidir dejaay arkadaşımızın dediği gibi bu trojan bulaşan şeyler reg ayarlarını değiştiriyor böylece devre dışı kalıyor regeditten düzeltilebilir gpedit.msc üzerinden de kolay gelsin...

Başka bir konuda gördüğüm yukarıdaki şeyleri yaptım. Sorun düzeldi. Başka sorun yaşayanlara yardımı olur belki. İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlat> çalıştır

regedit [enter]

Soldan;

HKEY_CURRENT_USER
    Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
    Sağdan

DisableTaskMgr
    bunu seç de bu DisableTaskMgr 'ı sil düzelir.

alıntı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

Yanıt vermeyen işlemleri sonlandırmak istiyorum ama cltr alt del e basınca görev yöneticisi tıklanamaz durumda oluyor neden olabilir bu?

çalıştıra Regedit yaz giriyormu girmiyorsa o da çalışacak emin ol

CA Internet Security Suite Plus 2009 5.0.0.566

CA Internet Security Suite Plus; kişisel gizliliğinizi, verilerinizi ve bilgisayarınızın performansını riske atan virüslere, hackerlara, kimlik hırsızlarına, spyware, spam, kötü niyetli sitelere ve diğer online tehlikelere karşı kapsamlı koruma sağlar. Ayrıca önemli dosyalarınızın, fotoğraflarınızın, müziklerinizin ve bilgisayar ayarlarınızın güvende olmasını sağlar. CA Internet Security Suite Plus, kullanım kolaylığı, önceden yapılandırılmış ayarlarıyla iş kuvveti teknolojisi ve otomatik güncelleme seçeneklerini birlikte sunar.”

CA Internet Security Suite Özellikleri:
    * Anti-Virus
    * Anti-Spyware
    * Kişisel Güvenlik Duvarı
    * Anti-Spam
    * Anti-Phishing
    * Ebeveyn Kontrolü
    * Veri Yedekleme ve Transferi

CA Internet Security Suite Plus 2008:
    - Kullanıcı dostu arayüzü, sadelik ve olağanüstü kullanım kolaylığı sağlar, tercihlerinizi basit ve hızlı bir şekilde yapılandırmanıza yardımcı olur, programların yapılarını kontrol eder ve bilgisayarınızı güvenli bir şekilde kontrol eder.
    - Toplamda 150 MB lık bir alan kaplayarak düşük sistem gereksinimleri ister ve sistem kaynaklarını az kullanır. CA Internet Security Suite Plus çabuk yüklenir, hard diskinizdeki alanları korur ve etkili bir tarama yapar.
    - Yeni Özellik! Programın içindeki tutorial, her uygulamanın anahtar özellikleri ve fonksiyonları üzerinde size yardımcı olur.
    - Secure Now, kritik programların fonksiyonlarını ve ayarlarını kontrol altına alarak koruma sağlar ve en uygun koruma düzeyinde tutulursunuz.
    - Continuous Protection; otomatik olarak sizin o andaki virüs koruma durumunuzu yenileştirerek, internetteki en son risklere karşı korur.
    - Threat Outbreak Warning System, CA Security ****or dan gerçek zamanlı içerik bilgisi alarak, detaylarınızı göndererek, en yaygın ve en son virüsleri ve spyware tehlikelerini dakikalık bilgi olarak sunar.
    - Quick Tips, sıkça sorulan sorular için parmak ucu cevapları sunar.
    - CA Security ****ory Team tarafından desteklenen araştırma laboratuarları; bilgisayarınıza zarar gelmeden önce, en son tehlikelere karşı güvenliğinizi sağlamak için 7/24 tehlikeleri denetler.

Download Trial

http://rapid share.com/files/191081802/CA.Prod.kg.bbberke.rar

NOT: LİNK TEKİ rapid share NİN ORTASINDAKİ BOŞLUGU SİLMEN GEREK İNİREBİLMEN İÇİN

PROGRAM 30 GÜNLÜK KULLANIM AMA SENİN İŞİNİ GÖRÜR İNGİLİZCE AMA OLSUN İŞE YARAR TEK YAPMAN GEREKEN PROGRAMI KUR

CA Anti-Virüs

altında bulunan

Open Advanced Setting yazısına tıkla

karşına sayfa cıkacak bu ıkan sayfada

Scan My Computer for Virüses tıkla bilgisayarı taramaya başlasın ve sonra

Select Files and Folders to Scan tıkla bu da klaörleri taramaya başlasın

memnun olacagının garantisini veririm görev yöneticin de calışacak kayıt defterine de girebilceksin

yani

çalıştıra Regedit yaz giriyormu girmiyorsa o da çalışacak emin ol

bol şanslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.