Şimdi Ara

CTRL+C Çalışmıyor Acill Yardım Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
29.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • chkdsk C: /R işlemini yaptım fakat %25'de takılı kaldı neredeyse 10 saat %25'de kaldı ve bende pc'yi kapatıp açtım devam etmeyecek diye bu sorun çözülemeyecek gibi duruyor olmadı format atacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr1bun

chkdsk C: /R işlemini yaptım fakat %25'de takılı kaldı neredeyse 10 saat %25'de kaldı ve bende pc'yi kapatıp açtım devam etmeyecek diye bu sorun çözülemeyecek gibi duruyor olmadı format atacağım
    Loglara yansıyan disk sorunlarınız var. Ayrıca dosya bozulmalarına karşı SFC işlemi de yapılamıyor. Bunları çözmek sabırla işlem yapmayı gerektiriyor. Başka yolu yok. Format da bir çözüm. Ancak,format %100 her sorunu çözer diye de bir durum yok. Alttaki onarma programını kullanmanızı öneririm. Önce en sondaki onarma kısmını sonra SFC ve disk bölümünü. Çözüm gelmezse istiyorsanız format atabilirsiniz.
  • tragedya272727 T kullanıcısına yanıt

bu link'in amacını anlamadım açıkcası :)

• Bu videoyu inceleyin arkadaşlar.

Cihazım dell vostro 14

önce bios dan fn lock u kapattım önce düzeldi ve 5 dk sonra bir takım sinyal sesleri gedli(hani şu yapışkan tuşlar sesleri) sonra sol ctrl komutları gene çalışmadı. Daha sonra videodaki yöntemi denedim yeniden başlattım. düzeldi ama 5 dk içinde tekrar o sinyaller öttü ve tekrardan ctrl komutları çalışmaz oldu(sol). anlayamıyorum. aygıt yöneticisinden klavyeyi kaldıracağım bakalım.

Enes Ünalyoutube
    Fn tuşu olan klavyelerde Ctrl, Shift, Alt gibi özel tuşlar çalışmıyorsa 2 dakikalık videoyu izleyerek sorunu basit bir şekilde çözebilirsiniz. İnsan Arabirim Aygıt Erişimi dosyası: https://drive.google.com/file/d/0BxIAL9h3bmiJT1lxakdQVjZSSVE/view
    https://www.youtube.com/watch?v=UCu6N4NiBNs
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.