Oyunlarda Çözünürlük Değiştiremiyorum
Selamlar ;
Başlıktada belirttiğim gibi neredeyse her oyunda çözünürlük değiştiremiyorum bu yüzdende fps'de baya bir kayıp alıyorum bu sorun laptop'umda bir süredir başıma geliyor. 2 kere format atarak düzelttim. İşin gerçeği tekrardan format atmak istemiyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden gelen tüm cevaplara teşekkür ederim.
(NOT:Bu attığım resimlerde lisanslı olanlarda var. Crackli olanlarda. Birde Counter-Strike serisinde istediğim gibi çözünürlük değiştirebiliyorum. Bir kaç oyun daha var ama genellikle tek çözünürlük gözüküyor.)
Bilgisayarım Donuyor
B350M-K ANAKART
RYZEN 5 1500X İŞLEMCİ
ASUS 1060 GTX ANAKART
8GB RAM
1TB HARDDİSK 120 GB SSD(WİNDOWS VE LAUNCHERLAR İÇİN)
Bunlar bilgisayarımın bileşenleri, sorunuma gelecek olursak. Oyunlarda(hemen hemen hepsinde) oyun içi donmalar yaşıyorum. Oyundan çıktıktan sonra veya Alt tab yaptıktan sonra 10-15 sn gibi donmalar yaşıyorum ve bilgisayarımı kapatmak zorunda kalıyorum. Çözüm olarak Windows 10'un "Bilgisayarı Sıfırla" seçeneğini denedim fakat daha kötü oldu. Bu seferde donunca hiç geri gelmiyor oyunlar resim resim oluyor, fps drop yiyorum hatta bilgisayarım kendini kapatıyor.
|
CTRL+C Çalışmıyor Acill Yardım Lütfen
|
Pes13 Hatası Acil Yardım
0xc004f074 hatası alıyorum acilll yardım lütfen
HDMI SES SORUNU
|
Hard Disk'im Durmadan RAW 'a dönüşüyor
Sistem Hatası Alıyorum
Bilgisayarım Açılırken Mesaj Alıyorum.
|
Meslek: Paramedik
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.046 (Bu ay: 249)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware