Bildirim
HDMI SES SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Led tvde hoparlör var. Monitorde hoparlör yok ondan olabilir mi? Bazı monitorlerde var ama. -
vga ile bağlandığmda lcd den ses alabiliyorum jak kablosu yardımı ile ama hdmi taktığımda olmuyor -
Bazı hdmi kabloları ses aktarması yapamıyor. Ya da monitörde ses modu vardır. Onları bir kurcala. -
monitör kullanmıyorum lcd tv kullanıyorum monitör yerine ve laptopla bağladığımda bi sıkıntı olmuyor ama kasayı bağladığımda sıkıntı oluyor sesi alamıyorum aynı lcd tvde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr1bun -- 10 Nisan 2015; 18:21:37 > -
Ses simgesinde hdmi olarak gözüküyor mu ilk olarak ona bakın. İkinci olarak ekran kartınız nvidia ise bazı modellerde anakarta bağlanan bir kablo ile ses alınıyordu bunlara bir bakın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Nvidia hdmi olması lazım o yok gibi ya yüklenmemiş ya da devre dışı. Sağ tuşla devre dışı aygıtları görebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim sorunu çözdüm sayılır bi kablodan bahsediyorlar bi kaç forumda kablonun adı Ekran Kartı Spdif Kablo 2 Pin bununla ses tvye geçiyormuş baktım benm ekran kartındada vardı girişleri aldığımda deniyeceğim
Sorun kablodanmış az önce kabloyu taktım ve sorun çözüldü herkese cevapları için teşekkür ederim aynı sorunu yaşayanlar olursa kabloyu burdan aldım
http://www.mykablo.com/ekran-karti-spdif-kablo-pmu4939
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr1bun -- 28 Nisan 2015; 18:28:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X