Bildirim
Tv Kartında ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upppp -
bu tarz bi ses sorunu ben de yaşıyorum, benim mesajıma da cevap veren olmadı dostum. birileri sevabına bize yardım etsin ya.. -
valla ya işte görüntü var ses yok herşeyi denedim olmadı birisi yarıdm etsin yav eğer yardım edecke birisi yoksa neden bu bölüm açıldı -
hoparlörleriniz usb portuna bağlı ise ses alamayabilirsiniz. Bazı cihazlarda olabiliyor böyle sorunlar. Veya tv kartının ara bi kablosu olabilir bu kablo ile tv kartını anakarta bağlayabilirsin. ( ses kablosu) Olmadı pc ye format at kartı görebilmesi için. ( kartı görür ama sorunlu şekilde kullanırsın. aynı ekran kartları gibi.)
benim aklıma bunlar geldi. İnşallah bi yararı olmuştur.
Not: bunlar sadece önerilerim bu kartı veya herhangi bir tv kartı kullanmıyorum. -
bnm de başıma geldi halledemedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X