benim tv kartım pc ye bağlı fakat orjinal cd dahilinde hiç bir driweri tanımıyor ve ayriyeten tv kartını taktığım halde yeni donanım bulundu veya daha değişik bir ileti çıkmıyor.aygıt yöneticisindede görünmüyor (bilgisayar özellikleri: intel pentium(r) core duo 2.5 işlemci-2 gb ram-1gb ati radeon hd 3600 ekran kartı-945gct-m2 ana kart) lütfen yardım format attığım halde aynı
işletim sistemi ve tv kartın hakkında daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz
sistem eğer eskiyse tv kartını görmüyo olabilir bir de başka bir bilgisayarda denesen daha iyi olur
kart ve taktığın yuva bozuk olabilir
avermedia tv kartı analog ve pc yi yeni dizdim sayılır tv kartı arızalı olabilir mi?
aşağıdakileri denersen birisi çözüm olabilir (ben de benzer sorunlar yaşamıştım)
1. tv kartını taktığın slotu değiştir 2. tv kartı için güncel driver'lar yükle 3. yeni donanım bulunmasa da manuel yüklemeye çalış
yeni donanım ekle sihirbazında yükleyeceğin adresi sen seç flash disk gibi mesela (driverin olduğu klasor) yada internette epey arastır o şekilde yukleyemeyeceksen eger .exe uzantılı setup dosyasını bul. Senin sorununda pcı yuvasında sorun yada kartı tam oturtamamış olabilirsin.yada tv kartı eskiyse 2001 ve öncesi ise xp ile uyumsuzdur.(eski fly tv kartları gibi)
evet eski tv kartları yüklerken xp ile uyumsuzluklar oluyor (aver tv kartı için de oluyor) ama bir şekilde çözülüyor. aver internet sitesinden yeni driverlar indirerek ve üstteki mesajda anlatıldığı gibi driver'ın bulunduğu yeri göstererek yüklemeye çalış.
özellikle ses kartı ile çakışma olabiliyor. ses kartını kaldırıp önce tv kartını yüklemek de sorunu çözebilir. kolay gelsin.
bir de driverları aver'ın kurulum cd'sinde buluna arayüz programlarını yüklemeden önce yüklemeyi deneyebilirsin.
arayüz için "dscaler" diye bir program gayet güzel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme