Bildirim
Vestel Smart Tv Ekran Sorunu (Yardım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilgisi Olan Yokmu -
hocam dahili de yok ise panel problemi gibi gözükmüyor ama harici uydu alıcısını bağladığınızda oluşan durum tv anakartında bağlanma kısmında sorun olabileceği ihtimali var ya da sizin harici uydu alıcınız da bozulmuş olabilir. Başka bir harici uydu ile bağlanmayı deneyin eğer aynı oluyorsa servisi çağırın onlar bakarlar garantisi bitmediyse kullanıcı hatası olmayan (su dökülme vs) hatalarda ücretsiz anakart değişimi yaparlar. -
2 Adet HDMI Kablosu Değiştirdim Ama Sorun Geçmedi Dün İtibariyle Kutuds Sorun Vardı Dgitürkü Aradım Bazı İşlemler Yaptılar Düzeldi Acaba Ondanmı bi kutu daha var onuda deniyim -
Hocam eğer adamlar sizin cihaza işlem yapıp düzelmiş ise sorun tv yerine cihazdadır şuan cihazınızı tv ye bağladığınızda aynı hata oluyor mu? -
Şuan Kendi Dahili Uydusuyla Gayet Sorunsuz Kullanıyorum Aktif Çalışıyor.Ams Digitürkü Bağladığımda Fotoğraflardaki Çizgiler Oluşuyor.Tv Deki 3 Hdmi Girişinide Ayrı Ayrı Denedim Hrpsinde Aynı Değişen Bişe Yok.Geçen Gün Pc Bağladım Gene Hdmı İle Ama Sorun Olmadı.Muhtemelen Sorun Digi Kutuda.Başta Tv De Sorun Var Diye Baya Tedirgin Oldum Ama -
Olması normaldir hocam yeni cihaz sonuçta ama sorunu belirleyip televizyonu başarı ile akladık😂 Güle güle kullanın 👍🏻 -
İlgin için çok teşekkürler hocam :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lg tv en iyi görüntü ayarları
- samsung kumanda kilitlendi
- google tv apk yükleme
- philips televizyon sinyal yok nasıl düzelir
- hyundai tv alınır mı
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- bu cihaz miracast alımını desteklemiyor
- en iyi televizyon markası
- çanaksız uydu alıcısı
- sony a95l oled
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X