Şimdi Ara

CUB Motor Hakkında Görüşleriniz ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TVS Apache 5 kere devirmiş adam ön freni sıkıpta bence kampana frenli olan 100 SFC Automatic X 'yi seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Hepsinin ustunde ayni motor var. Tek fark on fren, otomatik ile normalin son hizi aynıdır, hizlanma olarakda cok fark hissetmessin.
    Kesinlikle disk fren al.

Yorumuznuız için teşekkür ederim De işte benim takıldığım konuda o Zaten DİSK olmadığı halde diğerinden pahalı bunun sebebi ney adamlar üstüne ne koymuşta yüksek fiyata piyasaya sürmüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoneWolf79

quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Hepsinin ustunde ayni motor var. Tek fark on fren, otomatik ile normalin son hizi aynıdır, hizlanma olarakda cok fark hissetmessin.
    Kesinlikle disk fren al.

Yorumuznuız için teşekkür ederim De işte benim takıldığım konuda o Zaten DİSK olmadığı halde diğerinden pahalı bunun sebebi ney adamlar üstüne ne koymuşta yüksek fiyata piyasaya sürmüşler

Mağazada incelersen kafanda soru isareti kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Orijinalden alıntı: g3rilla

2. El al. Dynıklıdır. Aynı paraya 2.el temiz cub alabilirsin. Sıfır mondil alacağına 2. El honda al 50000 km.Ayrıca
    Cub otomatik ise cub olmazki scooter olur o motor.

Hocam mondial in tam otomatik cupları var
    100 SFC automatic mesela
    Bu motorları tavsiye edermisiniz
    Yakıt tüketimi nasıl?
    Bu motorları tavsiye etmezseniz ne alayım?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

HAHHH Bak derdimi anlayan bi kardeşim çıkmış :D Da oda yardımcı olamamış :D Benim SOrduğumda SFC Automatikle MFM modelinin farkları nedir ? ikiside otomatik şanzıman olmasına rağmen fiyat farkı var

Hocam edindiğim bilgilere göre otomatik cub lara bulaşılmaz. Şanzıman sorun çıkarıyormuş. Yarı otomatiklerin sürüşü zor değil. Eğer otomatik alacaksaniz scooter almaniz gerek.çinlilere bulaşılmaz scooterda.Honda spacy öneririm.
    Çinli scooterlara

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: g3rilla

2. El al. Dynıklıdır. Aynı paraya 2.el temiz cub alabilirsin. Sıfır mondil alacağına 2. El honda al 50000 km.Ayrıca
    Cub otomatik ise cub olmazki scooter olur o motor.

Hocam mondial in tam otomatik cupları var
    100 SFC automatic mesela
    Bu motorları tavsiye edermisiniz
    Yakıt tüketimi nasıl?
    Bu motorları tavsiye etmezseniz ne alayım?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

HAHHH Bak derdimi anlayan bi kardeşim çıkmış :D Da oda yardımcı olamamış :D Benim SOrduğumda SFC Automatikle MFM modelinin farkları nedir ? ikiside otomatik şanzıman olmasına rağmen fiyat farkı var

Hocam edindiğim bilgilere göre otomatik cub lara bulaşılmaz. Şanzıman sorun çıkarıyormuş. Yarı otomatiklerin sürüşü zor değil. Eğer otomatik alacaksaniz scooter almaniz gerek.çinlilere bulaşılmaz scooterda.Honda spacy öneririm.
    Çinli scooterlara

YOrumunuz için teşekkür ederim fakat öncede belirttim Öğrenciyim ben Spacy Tamamen hayal benim için 5000 Küsür TL çıkmaz bende :D Scoterin de çin malı alınamayacağını bildiğim için en uygun otomatik bi cub almak olarak gördüm .

• bu sorunun cevabını bende merak ediyordum hala cevap bulunamamış. o iki motor arasındaki fark ne acaba?
  • merhaba yorumlarınızı gördüm sizede bi sorayım dedim...
    motor kullanıcıları olarak tecrubelisinizdir...
    benim ilk motorum ilk defa motor kullanmaya baslayacağım...
    aklımda iki adet vergisiz cub modeli var hangisi bana uzun yıllar boyu dayanır...
    günde ortlama 100km yol yapıcak.. üniversiteye gidip gelmeye tarlada bahçede köyde mahallede gezmeye kullanıcam ...
    düşük yakıt ... devamlı arıza yapmayacak ... sizce hangisi benim beklentimi büyük bir ölçüde karşılar...
    hayallerimde yamaha r6 var ama şimdilik sadece hayallerde....

http://www.kubamotor.com/new5/product/cub/sj100-16d.html
    http://honda.com.tr/motosiklet/cub/wing-go-disk-fren-2015

yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupk54

merhaba yorumlarınızı gördüm sizede bi sorayım dedim...
    motor kullanıcıları olarak tecrubelisinizdir...
    benim ilk motorum ilk defa motor kullanmaya baslayacağım...
    aklımda iki adet vergisiz cub modeli var hangisi bana uzun yıllar boyu dayanır...
    günde ortlama 100km yol yapıcak.. üniversiteye gidip gelmeye tarlada bahçede köyde mahallede gezmeye kullanıcam ...
    düşük yakıt ... devamlı arıza yapmayacak ... sizce hangisi benim beklentimi büyük bir ölçüde karşılar...
    hayallerimde yamaha r6 var ama şimdilik sadece hayallerde....

http://www.kubamotor.com/new5/product/cub/sj100-16d.html
    http://honda.com.tr/motosiklet/cub/wing-go-disk-fren-2015

yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkürler....
    ----------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoneWolf79 -- 31 Ağustos 2015; 18:55:58 >

• Heyhat, çoook geç!
  • Yazlıkta Honda bayii ve servis olmadığı ıçın mondial mhf cub aldım. Bir sorun çıkartmadı ama çok konforsuz. Amotisorler sert lastikler çok kötü. Keşke Honda wing go alsaydım

• Bizim buralarda apaçilerdeki motordur.
  • Cub arayanlar

Yamaha crypton 115=4.800t

TV Neo 3xi 110cc USB+enjeksiyon=4.250tl

Lifanın 125cc cub modeli de var =4.500tl

• Mondial mhf aldım 0 km. Şimdi 350 de. Konfor 0 vites değiştirirken fazla motor freni yapıyor. Lastikler çok kötü. Hafif bence 70 km hızın üstü kesinlikle büyük. Risk

yakıt ekonomik. Basit motor olduğu içim büyük sorun çıkartmaz

Honda wing go çok merak ediyor aynı sorunlar onda da oluyorm

• Arkadaşlar konuyu hortlatacagim ama asya thunder diye yarı otomatik bir cub var 2 aylık motoru 2700 e buldum pazarlıkla 2400 kadar düşer, evden işe günde maksimum 20 km git gel için alınır mı yani Honda falan süper biliyorum ama çok fiyat farkı var bakımlar filan düzenli olsa hiç mi olmaz , birde kimsede görmedim asya thunder, cub ama biraz farklı diğerlerine göre, görünüşü çok güzel halen asya motor sitede de var satılık

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizharflik

Arkadaşlar konuyu hortlatacagim ama asya thunder diye yarı otomatik bir cub var 2 aylık motoru 2700 e buldum pazarlıkla 2400 kadar düşer, evden işe günde maksimum 20 km git gel için alınır mı yani Honda falan süper biliyorum ama çok fiyat farkı var bakımlar filan düzenli olsa hiç mi olmaz , birde kimsede görmedim asya thunder, cub ama biraz farklı diğerlerine göre, görünüşü çok güzel halen asya motor sitede de var satılık

Mondial var yıllarca otomatik cub satıyor mfm gibi

2600-2800 TL SIFIR

Cub Motorlar stop etmez debriyaj yok

Eğer b Ehliyet varsa 50cc Cub var..

100cc altı Vergisiz (97cc) Cub var..

illa Otomatik derseniz; seçenek az
    Örnek ilan : 473103648
    Not: sahibini tanımam 2017 model 1000km sıfıra yakın sayılır plaka muayene yapılmış 2.800tl pazarlık ile 2.600-2.700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 23 Ağustos 2017; 15:43:2 >

• Teşekkür ederim hocam, bu motorları tercih etme sebebim hem yarı yarıya fiyat farkı hem de cup larda genelde çok sorun olmaz diyorlar,scooterlar kadar teferruatlı olmadığı için,parça olarakta çoğunluğu burada bulunuyor galiba, , tanıdık motorcu var açıkcası, ama arora satıyor ve gerçekten güvendiğim birisi, sıfırını 2500 e verecek mesela ar 100 b modelinin,çok atraksiyonlu kullanımlarım olmayacak aslında, günde en fazla 20 km, şehir içi ufak tefek avm filan tarzı gezmeler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizharflik

Teşekkür ederim hocam, bu motorları tercih etme sebebim hem yarı yarıya fiyat farkı hem de cup larda genelde çok sorun olmaz diyorlar,scooterlar kadar teferruatlı olmadığı için,parça olarakta çoğunluğu burada bulunuyor galiba, , tanıdık motorcu var açıkcası, ama arora satıyor ve gerçekten güvendiğim birisi, sıfırını 2500 e verecek mesela ar 100 b modelinin,çok atraksiyonlu kullanımlarım olmayacak aslında, günde en fazla 20 km, şehir içi ufak tefek avm filan tarzı gezmeler,

Arora-Kuba-Yuki alınabilir...

Zaten çoğu cub gerek tasarım gerek malzeme hepsi aynı yerden çıkmış farklı markalar üstüne yazı yazmış etiket yapıştırmış gibi!!

Arora alın usta servis tanıdık yakınsa Bütce az ise veya çin malı olsa da sorun olmasın diyorsan"Cub" al..

Sadece zamanından kaliteli yağ (Motul-Castrol) yağ kullan zamanında servise bakıma git yolda bırakmaz 500-1000-2000-4009-6000-8000-10.000 km gibi

• Hocam bugün bitane yamaha crypton 2015 model 5 bin km de buldum 3600 e kadar düştü sahibi, alsam evladiyelik kullanırsın diyolar ama sizlerin görüşü nedir, motor daha 5000 km de.
  • Mondial mhf sıfır almıştım 2250 km de çok memnunum aynı anda arkadaş mondial scooter aldı o servisle arkadaş oldu :)) ben ise sadece 1000 - ve 2000 bakımını yaptırdım. Benzinide çok az yakar. Ben 75 kg eşim 55kg en dik yokuşta kalkar. Tavsiye ederim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.