Şimdi Ara

Cübbeli Ahmet vites yükseltti: Cumhur ittifakına oy vermeyen günahkar olur. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tükiyenin afganistan olmaması için,bu gibi tiplerin senin adına konuşamaması için akp ye oy verme.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ya bırak kerimcem; Faiz'i reis çatır çatır düşürtürken elleriniz çatlarcasına alkışlıyordunuz.

Ne oldu bak kocaman bir enkaza döndü ekonomi.

Dış güçler felan deme, valla kürekle ağzına vururum.

Mutfağı siz kirlettiniz, oturup temizleyecek olan sizsiniz.

Ak parti'yi desteklerken iyi, otalık bozulunda "hor hongo soyoso portoyo govonmoyorom"

hı tabi tabi.

• elhamdülillah en günahkâr benim

• Islam zihniyeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden kendini Allah ilan edenler paramparça edilip köpeklere yediriliyormuş. Laikliğin kazanımları işte Allah adına konuşuyorsun düşünce özgürlüğü diye hiç bir şey yapılmıyor.

• Keşke kırpmadna kesmeden KONUŞMASININ TAMAMINI KOYSAYMIŞINIZ CÜBELLİ AHMET'İN.

Tek tek gerekçeleri ile haber kaynakları ve bilgiler belgeler ile açıklamış konuyu. ( Ana gerekçesi DEM parti ile iş tutulması birlikte hareket edilmesi ve kent uzlaşısı adı altında ittifak yapılması. )

Cübbeli Ahmet Hoca (@c_ahmethoca) on Xtwitter
    Bu Seçimde Yeniden Refah'a Oy Vermek Caiz midir? https://t.co/sfmZn2cFoz
    https://twitter.com/c_ahmethoca/status/1773329313036648934

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Mart 2024; 16:31:14 >

geçen seçim zamanlarından birini içeride geçirince, "silivri'nin soğuğu" dokunmuş kendisine galiba  

Tüm bu yalanlar,rezillikler Ramazan'da olunca, daha çok üzüyor bizim gibi insanları.

Not: Bizim gibi insanlar = Allah'a inancı tam, ibadeti kendine olan.

• asau kullanıcısına yanıt

Akpartiye oy vermek günahtır, şu sebeple (haklı bir sebep sunsa) ,

Şu partiye caiz değildir dese ben yine doğrumdan vazgeçmem ve söylemini yanlış bulurum.

DİN için karşısına gelen insana SİYASET içerikli söylemlerle, Allah'ın doğruya yanlışa karar vereceği konularda ahkam kesmesini

Kesinlikle eleştirirdim. Onun işi değil kime verirsek sevap günah olduğu,bunu ancak Allah bilir.

• Özkan gerekçeler falan diyerek bunu da savunmuş. Bayrak mesajından sonra daha saçmalamaz diyordum, şaşırtıyor devamlı. Rteye o kadar bağlanmış ki İslamın kaynağının Kuran olduğunu unutmuş DEM falan diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 29 Mart 2024; 17:12:36 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Geleceği Allah bilir ve buna cüppeli karar veremez.

O zaman neden geçmişte Açılım saçılım saçmalıkları dönemindeki rezillikler karşısında tek kelime etmedi.

• realgs kullanıcısına yanıt

Geleceği Allah bilir zaten mesele GÜNCEL OLAYLAR.

Çözüm sürecinde konuştu mu konuşmadı mı ben ne bileyim. ( Veya BANA NE ! O süreçte tutuklumuydu hapistemiydi tam da hatırlamıyorum. Kan dursun analar ağlamasıun süreci ile 3-5 koltuk pazarlığının alakası ne onuda çözemedim.)

Videoda CHP ve DEM ittifakı üstünden yorumlamış bütün konuşmasını. AKP ve YRP karşı karşıya olsa taraf belirtmek olmaz diyor zaten. Ama kazanamıyacğaını bile bile büyük şehlrerde bunu yapıp CHP-DEM parti ittifakına seçim kazandırmayı yorumlamış kendince. Söylemleri onu bağlar. Kendisi bir memur değil camii imamı değil. Sıradan bir kişilik olarak konuşuyor bir cemaat lideride değil bir tarikat lideride değil kendisi konuşmaları İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA dinleyen dinler dinlemeyen dinlemez zaten.

• Cumhura oy veren günahkar olmaz da, millete iftira atan Allah'a nasıl hesap verir onu düşünsün.. Başkasının kıçını ellemek bunlara göre caiz heralde.

benim partiye gel adı dgp açılımı doğum günü partisi  

• Yrp ye yanlamaya başlamış ☺️

Analar ağlamasın, kan durmasınmış..
    O açılan hendeklerde bine yakın şehit verdik, hangi ana hangi kan?
    2002'de mecliste bir tane bile demli yokken 2015'te ne oldu da parti olarak meclise girdiler? Onları muhatap kabul edip masanın diğer tarafına oturtan ve meşruiyet kazandıran o süreç değil midir?
    Peki o sürecin sonucu sadece şehit kanı mı olmuştur? Bu millete sokulan nifak tohumları, ayrılıkçı zihniyeti daha da azgın bir hâle getirmemiş midir?
    Çözüm süreci denen ihanet sürecinin savunucularının ahirette hesabı çok çetin olacak inşaAllah..
    Mekanınız cehennem olsun 🤲

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

Yakın siyasi tarihi ve siyaseti GRAM BİLMİYORSUN...

İlk meclise sokan kim bu hareketi veya hangi partinin içinde büyüdüler semirdiler 2015'de barajı geçsinler diye her evden 1 oy HDP'ye diyenler kimdi veya HDP barajı geçince seçinçten çığlıklar atan hop hop zıplayan kimdi hiçbirini bilmiyorsun. Çözüm sürecinin mantığı ve niyeti iyidi lakin uygulaması yanlıştı. Devamında kanlı bir süreç oldu ama terorün ülke sınırlarından baya baya temizlenmesi sağlandı bu sayede.

Şuan ki CHP yönetimide DEM parti ile arasına biraz mesafe koyabilse ve siyaseten onların güdümünde gibi hareket etmese çok şey değişebilir ama açıktan ittifaklar işbirlikleri ile 3-5 koltuk için tehlikeli işler yapılıyor. Şuan HDP'nin kapatılmasına karşı olan tek parti CHP olabilir.

Not: 2018 sçeimlerde Muharrem İnce'nin seçimi kaybettiği gece Özgür Özel HDP barajı geçti diye sevinç çığlıkları atıyormuş seviçten tavanlara zıplıyormuş. ( Dün Muharrem İnce söyledi. )

• Bu mu şimdi müslüman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 29 Mart 2024; 21:42:22 >
    Zamanında SHP'den 2-3 sembol ismin meclise girdiğini biliyorum merak etmeyin ama müstakil bir zihniyet olarak ne zaman meclise adım atmışlar onu konuşun..
    2002'de mecliste hiç yoktular, 2007'de 22, 2011'de 35 vekili bağımsız olarak meclise soktular.. 2015'te ise parti olarak girdiler.. O seçimin ilk turunda CHP'den oy aldıkları bir gerçek lakin Kasım'da yapılan ikinci turda bu destek minimize olmasına rağmen yine barajı aştılar..
    Siz sadece 2015'e odaklanmayın, o güne nasıl gelindi, ona bakın.. Zaten 2015 çözüm süreci denen illetin sonuydu yani büyütülüp beslenip o hâle gelmişlerdi.. Bu da 2002-2015 arasında olmuştur, hiç kusura bakmayın.. Çünkü muhatap alınmış ve meşruiyet verilmiştir..
    Şimdi yok CHP ile ittifak yapıyorlar yok bilmem ne ile bana kelime oyunu yapmayın..
    CHP benim gram umurumda değil çünkü ülkeyi onlar yönetmiyor, CHP'li de olmadım hiç..
    Bu ülkede sağ cenahın en iyi yaptığı şey milleti CHP ile korkutmaktır.. Tüm pisliklerini bakın biz gidersek CHP gelir diye millete kabul ettirmiştir..
    Hâlâ çözüm süreci iyiydi ama kötü yönetildi falan diyorsunuz, bu ülkeye verdiği zararı sadece şehit kanıyla mukayese ediyorsunuz ama kanserin vücuda girdiğini bir türlü anlamıyorsunuz..
    Bugün eleştirdiğiniz her şey bu kanserin etkisidir işte..
    Bundan 20 yıl önce dem ya da zihniyeti bu ülkede belirleyici değildi bugünkü durumun müsebbibi sizsiniz..

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Vacip ve haram. Şu adamın öldüğünde yatacak yeri yok. Müslüman olsa bu şekilde konuşacak cesaretin %1 i olmaz. Ama müslüman değil ki bu adam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.