Şimdi Ara

Cube i7 remix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar. 5-6 ay önce Almanya'ya gitmiştim. Ve orada Aliexpress aracılığıyla 160 Euro'ya bir tablet aldım. Tableti aldığım günden belli bir sorun var. Tabletin arka kamerasının üstüne veya yanlarına çok hafif bir şekilde bastırdığımda çok gıcık bir ses çıkıyor. Yani nasıl anlatsam çıtlıyor resmen. Sonra ön tarafta yine ön kameraya bastırdığımda aynı ses yine çıkıyor. Bu ses beni çok gıcık ediyor. Mesela tabletin yanından tutup kaldırdığımda yine çıt sesi çıkıyor. Arkadaşlarım falan kırık vardır dedi ama kırık olsaydı tablet böyle düzgün çalışmazdı ekranında mutlaka bir sorun olurdu. Bazıları da diyor ki arka kapak tam yerine oturmamış yani gerçekten böyle ses çıkıyor. Yani tam oturmamış bir şeye basarsın da çıt çıt ses çıkar ya aynen öyle. Yurt dışından aldığım için de geri iade veya garantiyi kullanamıyorum zaten ROM atmıştım. Gaziantep'te olduğum için sanırım tamircilere götürüceğim çok gıcık kaptım. Sizce tamircilere götürsem yaparlar mı? Veya sizin başka bildiğiniz yöntem var mı? Vidası yok tabletin. Yoksa sıkmayı denerdim. Tabletin resmi ve ses çıkan yerleri aşağıdaki resimde paylaşıyorum. İyi forumlar.
     Cube i7 remix Cube i7 remix

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.