Şimdi Ara

Cube iWork10 Flagship Windows 10 + Android 5.1 Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda birkaç konu var ama doğru dürüst bilgi paylaşımı falan olmamış. Ben başlıktaki cihazı sipariş ettim. Önümüzdeki haftalarda gelmesini bekliyorum. O sırada konusunu da açayım dedim. Banggood üzerinden sipariş verdim. Sigortalı posta falan derken 210 dolara mal oldu. Kendi sitesinde biraz daha ucuza satılıyor bu arada. Ben alırken stokta yoktu, yeni girmiş.

Tableti tercih etmemin en büyük sebebi, fiyatına göre piyasada rakibinin neredeyse olmayışı. Chuwi, Teclast, Onda, Pipo gibi markalarda çok yakın modeller olsa bile malzeme kalitesinden sınıfta kalıyor hemen hepsi.

- Intel Z8300 Cherry Trail 1,84GHz 14NM Quad Core işlemci
    - 4GB DDR3L bellek
    - 64GB eMMC dahili hafıza
    - 10.1" IPS panel
    - 1920x1200 piksel çözünürlük
    - USB 3.0 yuva
    - Micro HDMI
    - Kart yuvası
    - Windows 10 + Android 5.1 dual boot seçeneği (64 bit)
    - Bluetooth 4.0
    - 2MP ön, 2MP arka kamera
    - Klavye desteği (ek olarak 2x USB 2.0 yuva)
    - 600 gram ağırlık (klavye ile 930 gram kadar)

Aşağıdaki konuda detaylı bir inceleme ve benchmark skorları yer alıyor.

http://techtablets.com/2016/03/cube-iwork10-hands-videos-first-impressions/

Burada ise Chuwi Hi10 ile kıyaslaması var aynı kişi tarafından:

Geldiğinde incelemesini yapmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 8 Mayıs 2016; 2:17:31 >

• Kimse yazmamış ben bir iki şey yazayım.Fiyat karşılaştırması önemli aslıdna burda bende baktım biraz. Dual kullanılmıcaksa Cube iWork ayrıcalıgı sadece metal kaplamada kalıyor.zaten işlemci ram vs herşeyi aynı.

Cube iWork kendi sitesinde 182dolar+Tr kargosu 27dolar. 209 dolar + vergi olursa (orj site sanmam ki fiyati düşük gösterip yollasın ) 240dolara geliyor.
    209$=612 TL
    240$=703 TL

Aliexpressde 221 dolar = 650 TL (etiket fiyati düşük yazılacagını varsayıyorum)

banggood 205 dolar=600tl ben burdan rc araç parçası aldım kesinlikle fiyati düşük yazmıyoruz dediler bunun cezası oldugun vsvs anlattılar. yapan varmı bilgim yok. oyüzden vergi eklenince 235$ civari oluyor oda 688 TL yapıyor.

Gelelim Chuwi Hi10 rakibine.

Aliexpressde 180 $ kargo dahil. 527 Tl vergi eklenirse 221 Dolar oluyor oda 650TL.

banggood 180$ + vergi = 650TL

Kısaca en ucuz olarak temin edilgini varsayarsak cube iwork 650TL cHUWİ 530tl. aralarında 130 tl gibi bir fark oluyor. cube android imkani ve metal kasa sunuyor bunun için 140 lira fazladan vermek değermi benim fikrime göre windows tablette android neden kullanmak lazım olcak onu çözemedim açıkçası bluestack kurarsın cok nadir birşey lazımsa ordan işnii halldersin windows altında olduktan sonra.

Yani kendim için düşündügümde hem android hem windows kullanabilcegim bir tablet olsa elimde android kısmına girmek için bir sebep bulamıyorum. Bunu tercih edenlerin nedne tercih ettgini merak ediyorum yani dual olunca ona ne avantaj var?

Birde gözüme çarpan bir nokta oldu bunların klavyeleri nekdar pahalı öyle ? 40$ bu paraya tablet vardı Ucuz kılıf ve klavye bulunur diye düşünüyorum ?

Yazdıklarım sadece yorum arkadaşlar yanlış bilgi varsa düzeltin ögrenelim hepberaber.

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    amma yardırmışın ha
    Banada maksimum 150-160 dolar bandında 10-12 inç arası win tablet lazım varmı iyi bir öneri...USB ile şarj yuvası aynı olmasında...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.