Merhaba, 10 yıldır süren iOS maceramı, iPhone X’den Android bir cihaza geçerek bitirmek ve yeni bir mecraya yelken açmak istiyorum. 2 Olmazsa olmazım var, cihaz önerebilir misiniz. Tşk
Yüz tanıma neden olmazsa olmaz? Parmak izleri Android'de çok iyi çalışıyor. Bir hastalığınız arsa bilemem ama.
Note 8-9, S8-9, G7 Thinq. İki özellik de olanlar bunlar, başka vardır da bulamadım şu an.
Hocam çoğu modelde yazılımsal yüz tanıma .
X gibi yüz tanıma bulamazsın gece doğru düzgün tanıyan bile yok 😖😖😖😖
S9 ve note 9da (note 8 de de belki olabilir hatirlamiyorum) yuz tanima ve iris tanima eszamanli olarak calisiyor. Boylece hem daha cabuk taniyor hem de iris tarama karanlikta calistigi icin daha kullanisli. Iphone x yuz tanimada cok daha iyi tabi ki. Samsungun dezavantaji gozluk veya lens taktiysaniz bazen calismiyor.
SpesifikBrushS
kullanıcısına yanıt
Medeniyet hocam face-id resmen. Büyük kolaylık. Zalım X’de de çok iyi çalışıyor. Bunu ikame edecek bir model olması lazım.
Hocam biraz bekleyin 16 ekimde huawei mate 20 pro tanitilacak. Bende iphone dan bu telefona gececem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme