Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazlarda en ufak bi problem yok arkadaşlar ama benim şansıma ekran panelinde ufak bi ışık sızması ve kapalı iken çizgiler vardı.Pek önemli bi sorun değildi ama beni rahatsız etti, özellikle IPS olduğu için açılı bakmada bu sorunla karşı karşıya kaldım.zaten satıcılar çok ilgili, en ufak bi şüpeniz olmasın hemen değişime gittiler.Kendilerine teşekkür ediyorum .Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.Adınıza fatura kesiyorlar.
    NOT :.Bu arada bugün cihazı kargoladım bilginize. Yeni cihazım da tercihim Standart UI.
  • U25GT modelinden almak istiyorum. Geçen hafta ainol mars almıştım ama cihazı geri iade ettim, çünkü bir türlü wifi'ye bağlı kalamıyordu. 2 dakikada bir hattan kopuyordu, ne denediysem olmadı bu nedenle ihtarname gönderip cayma hakkımı kullandım. Umarım bu cihazda da benzeri bir problem yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cekcak

U25GT modelinden almak istiyorum. Geçen hafta ainol mars almıştım ama cihazı geri iade ettim, çünkü bir türlü wifi'ye bağlı kalamıyordu. 2 dakikada bir hattan kopuyordu, ne denediysem olmadı bu nedenle ihtarname gönderip cayma hakkımı kullandım. Umarım bu cihazda da benzeri bir problem yoktur.

Merhaba,

Cihazlar müşterilerimize gönderilmeden önce tarafımızdan gerekli kontrolleri yapılıyor, memnun kalacağınızdan şüphem yok Cube marka imajıyla ve ürün kalitesiyle öne çıkan bir Tablet Pc üreticisidir. Türkiye distribütörü olarak müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem en üst seviyededir.

İyi Akşamlar.
  • U30GT Miniyi 2 gundur kullanıyorum hız ve oyun performansı cok iyi size tavsiyem Juice defense ultimate kurdugunuzda pildende iyi performans alabiliyor ve %5 kalana kadar kapanmadan kulllanabiliyorsun.Görüntü kalitesi ve wifi özelligi gayet iyi 1 ust kattan rahat cekiyor.
  • Bende 1 alt kattan denedim wi-fi çekimi gayet güzel kopma yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cube U30GT tabletimi dün teslim alabildim. Sanalpazar dan ilk sipariş veren ben olmama rağmen, en geç teslim alan da ben oldum galiba :) ilk gün kargo yetiştiremedi günlük dağıtımda, 3 günlük tatil den sonra teslim alabildim.

Tablet gayet güzel. Hiç de Çin malı denince akla gelen ucuz ürünler gibi değil. Ekran hassasiyeti iPAD den farkı yok. Oyunlarda kasılma yok. Tablette ısınma yok.
    İzlediğim 1080p videolarda görüntü muhteşemdi. Yani ekran kesinlikle FullHD.

win8 arayüzlü istemiştim, ama klasik android arayüzüyle geldi. Bir de 250GB usb HDD mi görmedi. HDD ışıgı yanıyor ama çalışmıyor. Bilenler için DM800 HD ye takınca da aynı şekilde oluyor, sanırım benim HDD kasasından kaynaklanıyor. Ama baska bir HDD ile de deneyecegim. HDD pc de laptop ta çalışıyor cünkü.

Tablet ile beraber ihtiyacımız olacak tüm kablolar eksiksiz geldi. HDMI den LCD ye aktarma fırsatım olmadı. Malum hanımların dizileri :) Gönderilen taşıma kılıfı gayet kullanışlı. Air mouse satışa cıkınca kesinlikle alacağım.

Sonuç olarak özelliklerine göre baktığımızda fiyatına göre oldukça iyi bir tablet aldığımı düşünüyorum.

Cube Türkiye 'ye de söz verdikleri şeyleri yerine getirdikleri için teşekkür ederim.

• u25gt usb den sarj oluyormu acaba
  • Uzun düşünceler sonunda an itibariyle Sanalpazar üzerinden sipariş verdim.
    Biraz geç kaldım ama inşAllah yarın Bakırköy'e gelir.
  • Kargo gelmiş fakat alıcı olmamış.Şubede bekletiliyor.Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8" lik dört işlemcili retina ekranlı bir tablet üretimi düsünülüyormu yakın zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackalmed

8" lik dört işlemcili retina ekranlı bir tablet üretimi düsünülüyormu yakın zamanda

Böyle bir model henüz üretim planında yok. Yakın zamanda olacağını zannetmiyorum çünkü 8' ekran tipi genelde standart dışı kabul ediliyor, Tüm Tablet Pc üreticileri 7' ve 10.1' lik modellere ağırlık veriyor. 7' ve 10.1' lik ekran boyutu 16:9 formatı olduğu için uygulama, oyun video izleme vs... gibi işlemlerde tam ekran görüntü verebilmesinden ve kullandığımız tv lerin, pc monitörlerinin de bu formatta olmasından dolayı genel kullanımda bir standart haline gelmiştir ve tüm dünyada müşterilerin ağırlıklı tercihi bu ekran formatı olmaktadır.
  • u30gt mini usb den şarz oluyormu peki ofise geldiğimde laptopa takıp şarz edebilirmiyim.

birde win8 arayüzlü aldıgımızda standart arayüze kendimiz çeviremiyormuyuz ?
  • U25GT modeline USB Bluetooth takabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbbilgin

u30gt mini usb den şarz oluyormu peki ofise geldiğimde laptopa takıp şarz edebilirmiyim.

birde win8 arayüzlü aldıgımızda standart arayüze kendimiz çeviremiyormuyuz ?

Rom Yükleme konusuna bir açıklık getirmek istiyorum sizin mesajınızda buna vesile olmuş olsun

Öncelikle Rom yüklemesi konusunda internette dolaşan çeşitli romlar olduğunu ve bu romların büyük bir kısmının üretici tarafından sunulan romlar olmadığınıbelirtmek isterim. Üreticiden temin edilmeyen Romların yüklenmesini kesinlikle önermiyoruz ve bu şekilde üretici kaynaklı olmayan rom yüklemelerinden kaynaklanan arızaların garanti kapsamı dışında kaldığınıda hatırlatmakta fayda var. Rom yükleme konusunda sadece Cube Türkiye tarafından ülkemizde dağıtımı yapılmakta olan Tablet Pc ler için önümüzdeki hafta içerisindewww.51cube.com.tr adresinden romlar indirilebilecek ancak Cube Türkiye tarafından ithal edilmemiş olan tablet pclere bu romların yüklenmesi cihazın kitlenmesine sebep olacaktır. Cube Türkiye tarafından ithal edilen cihazlar için kullanılan ROM yükleyici boot loader programı 1.18 ve 1.22 boot loader versiyonlarıdır bu versiyonlar daha önceki versiyonlardan daha güncel olduğu için eski tip boot loader ile çalışan cube tabletlerin yeni romlar ile güncellenmesi mümkün olmayacaktır ve cihazların kitlenmesine sebep olacaktır.

Sitemizden indirdiğiniz Romlar ile ilgili olarak sitemizde Romların yüklenmesi için gereken yardım dosyasıda yakında yayınlanacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genç FB 33

U25GT modeline USB Bluetooth takabiliyor muyuz?

Usb Bluetooth takabilirsiniz.
  • ne zaman geliyor ?
  • U20GT ve U30GT 'de Bluetooth ve gps mevcut mu?
    Ayrıca kullanan arkadaşlar wifi sorunu yaşayan varmı? Wifi çekim gücü nasıl. Daha önce aldığım tableti wifi si yüzünden iade etmek zorunda kaldım. Ve şimdi bu iki modelden birini almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların yorumları benim gibi almayı düşünenler ve bazı tereddütleri olanlara epey yardımcı olacaktır.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxxel

U20GT ve U30GT 'de Bluetooth ve gps mevcut mu?
    Ayrıca kullanan arkadaşlar wifi sorunu yaşayan varmı? Wifi çekim gücü nasıl. Daha önce aldığım tableti wifi si yüzünden iade etmek zorunda kaldım. Ve şimdi bu iki modelden birini almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların yorumları benim gibi almayı düşünenler ve bazı tereddütleri olanlara epey yardımcı olacaktır.
    Saygılar.

u20gt'de bluetooth yok , u30gt'de var ama pek sorun değil 5 tl'lik usb bluetooth stick ile sorun çözülüyor..
    wi-fi çekim gücü çok iyi laptop'umla aynı nerdeyse... ben gorilla glass ekranlı olduğu için u20gt tercih ettim çok memnunum.. farkları; u20gt çizilmez cam ile daha sağlam 9,7" ekran ,u30gt ise 10,1" ekran , daha ince ve bluetooth var.. gps iki cihazda da yok..
    malzeme kalitesi diğer çinli cihazlar ile kıyaslanmayacak derecede güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badlucky -- 4 Ocak 2013; 19:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner Sargın

ne zaman geliyor ?

www.51cube.com.tr adresinde gördüğünüz tüm ürünler stoklarımızda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Caner Sargın

ne zaman geliyor ?

www.51cube.com.tr adresinde gördüğünüz tüm ürünler stoklarımızda mevcut.

Kapıda Ödeme varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.