Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU yukarıda yazanlar pazar günü içinde geçerlimi, yani bu gün sipariş versek yarın ulaşırmı bize tablet ?
  • Bu konu ile ilgili sanalpazar daki arkadaslar ile gorusmeniz daha dogru olur, sanirim bu gun kargo yapilamiyor ama en dogru cevabi sanalpazar bayimizden alirsiniz.

Tesekkur ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

Bu konu ile ilgili sanalpazar daki arkadaslar ile gorusmeniz daha dogru olur, sanirim bu gun kargo yapilamiyor ama en dogru cevabi sanalpazar bayimizden alirsiniz.

Tesekkur ederiz.

online olmadığı için burdan sordum tamam bekleyip online olunca sorarız sanalpazardan.
  • Bugün (pazar) mesai olmadığı için kargo'lar da çalışmıyor, tahminim Pazartesi kargoya verilir, Salı resmi tatil, ürün çarşamba günü ulaşır...
  • Bugün evlere dağıtım yok,peki merkezden şubelere dağıtım olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü dün teslim aldım. Beklediğimden çok daha güzel teşekkürler.
  • Cube u25gt nasıl bir modeldir?
    İncelemesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç FB 33

Cube u25gt nasıl bir modeldir?
    İncelemesi var mı?

U25GT modeli teknik detayaları

http://www.51cube.com.tr/urun/8-u25_gt.html

linkten ulaşabilirsiniz.

Tavsiye edebileceğim uygun fiyatlı bir modeldir. Yeni işlemcisi ile ve 1024 * 600 ekran çözünürlüğü ve hdmi çıkışı gibi özellikler ile kendi sınıfında rakipsiz bir modeldir.
  • quote:

quote:

Cube u25gt nasıl bir modeldir?
    İncelemesi var mı?

U25GT modeli teknik detayaları

http://www.51cube.com.tr/urun/8-u25_gt.html

linkten ulaşabilirsiniz.

Tavsiye edebileceğim uygun fiyatlı bir modeldir. Yeni işlemcisi ile ve 1024 * 600 ekran çözünürlüğü ve hdmi çıkışı gibi özellikler ile kendi sınıfında rakipsiz bir modeldir.

Kağıt üzerindeki özellikleri iyi.

Oyun, flash, video vb. performanslarını merak ediyorum.

• Hiç bir problem yok, buradan tavsiyede bulunduğumuz modellerden alan arkadaşların hepsi memnun kaldı. Flash konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız ancak oyunalarda yüksek performans gerektiren grafik ağırlıklı oyunlarda çift işlemcili modellerimizdeki performansı elde edemezsiniz ancak pek çok oyunu rahat bir şekilde çalıştırabilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/Turkiye-Distributor-Garantisiyle-Cube-U25gt-7-Inc__isp5708915

kredi kartına vade farksız 12 taksit seçeneği ve 199 TL fiyatı ile yukarıdaki linkten satın alabilirsiniz.

• Temple Run ve Blood & Glory vb. oyunlarda sıkıntı yoksa 10 numaradır.
    Xperia Neo V telefonumda bu ve buna yakın oyunları sıkıntısız oynardım.
  • quote:

Temple Run ve Blood & Glory vb. oyunlarda sıkıntı yoksa 10 numaradır.

Şu anda bu iki oyunu yüklüyorum 10 dk ya kadar size performans bilgisi vereceğim.
  • quote:

quote:

Temple Run ve Blood & Glory vb. oyunlarda sıkıntı yoksa 10 numaradır.

Şu anda bu iki oyunu yüklüyorum 10 dk ya kadar size performans bilgisi vereceğim.

İki oyunda gayet güzel bir şekilde çalışıyor oyun performansları başarılı. Oyunları kurdum oynadım, hiç bir kasma donma vs.. problemi yaşamadım.
  • merhaba, 51cube air mouse stoklarınızda var mı, fiyat nedir? uyumlu gamepad satışınız da olacak mı? bir de arka ve köşeleri korumak için silikon kılıf olsaydı :)
    teşekkürler...
  • Aynen air mause stoklara getirirseniz ve makul bi fiyat olursa gerçekten ilgi görebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: badlucky

merhaba, 51cube air mouse stoklarınızda var mı, fiyat nedir? uyumlu gamepad satışınız da olacak mı? bir de arka ve köşeleri korumak için silikon kılıf olsaydı :)
    teşekkürler...

Air mouse sınırlı sayıda mevcut, kısa süre içerisinde yüksek adetler ile stoklarımıza girecek.
  • quote:

quote:

merhaba, 51cube air mouse stoklarınızda var mı, fiyat nedir? uyumlu gamepad satışınız da olacak mı? bir de arka ve köşeleri korumak için silikon kılıf olsaydı :)
    teşekkürler...

Air mouse sınırlı sayıda mevcut, kısa süre içerisinde yüksek adetler ile stoklarımıza girecek.

OTG destekli modeller için kullanılabilir mi yoksa bluetooth mecburiyeti var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

quote:

teşekkürler...

OTG destekli modeller için kullanılabilir mi yoksa bluetooth mecburiyeti var mı ?

Air mouse otg uzerinden takilan wireless alici ile calisiyor bluetootja gerek yok.

• aklima yatti. :)

• Usta bu Air Mouse ne kadar olur tahmini ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.