Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ispeedy yarın aksama gelir sanırım urunler kargo ile pazarı bulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

Merhaba,
    Elinizde U30GT 10.1 modelinin 32 GB lık modeli var mıdır? Getirmeyi planlıyor musunuz?

Teşekkürler

32 gb olarak mevcut degil yakin zamanda getirilmesi planlanmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackalmed

ispeedy yarın aksama gelir sanırım urunler kargo ile pazarı bulmaz

Yok be hocam nerde bugün saat 18:30da Fikirtepe Kadıköy İstanbuldan çıktı,saat 23:37 oldu Marmara Transfer Merkezi Sancaktepe İstanbulda.5 saat oldu istanbuldan çıkamadı.Daha Samsuna gelicek 13-15 saatlik yol . Yok abi benim kaderim olmuş pazara gelmesi net alışverişlerimin.Neyse hayırlısı.Yoksa yurtiçi kargo için iyi olmucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kadıköy denbizim ev 30 dk :) yarinsaat 2 den evvel gelsede başka birsey istemem dershaneye gideceğimde:)))

• Tablet büyük bi ihtimalle - hatta şuanda samsunda - elimde olucak.Gerçekten bu kadar yoğunluk içinde bu kadar hızlı geliceğini tahmin etmemiştim.Teşekkürler.
  • Tabletle (u30gt mini) elime ulasti suan ondan yaziyorum 1 gunde elime ulasti tesekkurler. Alet super tavsiye ederim :-)

• Benimki hala samsunda :) Pazartesiye kalmaz işallah :)
  • Normalde bizim iş yerine gelen kargolar 9-10 gibi geliyordu, son bir haftadır akşam 5-5:30 gibi gelmeye başladı, kargo görevlisi çok yoğunluk var diyo. İnşallah kargonuz pazartesi ye kalmaz...
  • Kargoyu ara atla dolmusa kendin kargodan al yilbasi younlugu var ben kendim gidip aldim

• Bafra şubesine geldi demiyor ki samsunda hala diyor atlim samsuna mı gidim :) arıyorum meşgul heryer deliricem ya
  • Merhaba.
    Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Ürünler için belirlediğimiz en geç tarih 30 Aralıktı ancak daha erken elimize ulaştı ve dün satın alan bütün müşterilerimizin ürünleri kargoya verildi. Şu an bizde kargoları takip ediyoruz hemen hemen hepsi siparişlerin verildiği illere ulaştı. Umarız pazartesiye kalmadan ürünler sahiplerinin eline geçer. Kargo bekleyen arkadaşlardan bir ricamız var;
    paketleriniz elinize ulaştığı anda kargo görevlisi gitmeden cihazları paketlerinden çıkartıp kontrol ediniz. Yılbaşı yoğunluğundan dolayı kargo firmaları biraz dikkatsiz hareket ediyor malesef. Açtığınızda cihazda sıradışı bir durum görürseniz lütfen görevliye tutanak tutturup cihazı iade ediniz. Böyle bir durumda cihazın yenisi tarafımızdan gönderilecektir.
    İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz.
    Saygılar

• Bu saatten sonrada gelmez. Boşuna beklicez 2gün
  • cube gittigidiyorda satışta diğer modeleri de birkaç saat içinde yüklenecekmiş

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/cube-u25gt-7-tablet-pc-android-4-1-hdmi-8-gb-72571892
  • Vee tablet elimde :)) mukemmel her sey icin sagolun yakinda video inceme ile karsinizdayim
  • cok fıyakalı bır gırıs ''cube turkıye'ye gelıyor'' olmus ama bır urununde sim kart yok...oldumu,olmadı!!hele bu gunlerde samsung tab 2 p 3105 700 tl ye dusmusken (bu urunde sım kart var)...bu cubelerde sim kartlı cıkacak mı&gelecek mı?
  • Halihazırda sim kartlı modellerimiz mevcut ancak 2013 yılında mevcut sim kartlı modellerimiz yerini yeni sim kartlı modellere bırakacagı için mevcut modelleri getirmedik fabrika tarafından yeni sim kartlı modeller satısa sunulduğunda bizde bu ürünleri Türkiyeye getireğiz.
  • Tabletlerini teslim alan arkadaşlarımız Cube kalitesini ve cihazlarda her ayrintiya verilen onemi bizzat gordu. Tüm Cube kullanıcılarının cihazlarla ilgili deneyim ve goruslerini burada paylasmasını ozellikle rica ediyoruz. Olumlu, olumsuz her türlu görüsü burada bizlerle paylasırsanız seviniriz.
  • Bu gün sipariş versek kargo bize ne zaman ulaşır. ?
  • Kargo konusunda tam bir gün verme şansımız yok ancak 2 iş gününü geçmiyor. Genellikle 16:00 dan önce verilen siparişler ertesi gün içerisinde müşterilemize ulaşmış oluyor.

İyi Günler.
  • yukarıdaki mesajı sanalpazardan gönderdiler
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.