Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön sipariş verenlerin teslimat süresi ne zaman? Ayrıca ön sipariş ne zaman son buluyor?
  • Cube u30gt için gittigidiyor'dan ön sipariş satışı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Ön sipariş verenlerin teslimat süresi ne zaman? Ayrıca ön sipariş ne zaman son buluyor?

Urunlerin bu hafta sonundan itibaren kargolanmasi planlaniyor, satin alan musterilerimizin hafta sonunda cihazlarini teslim almasini saglamak istiyoruz. On siparis kampanyasinin onumuzdeki hafta itibari ile sonlandirilmasi dusunuluyor. Onumuzdeki haftada itibaren tum siparisler hizli gonderi ile ayni gun musterileriimize gonderilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_32

Cube u30gt için gittigidiyor'dan ön sipariş satışı var mı?

Tum modellerimiz icin onumuzdeki haftadan itibaren gittigidiyor bayimiz tarafindan satislar baslayacaktir.

Tesekkur ederiz.
  • Usta sen Cube U21GT modelini getiricek misin ? Getiriceksen ne zaman gelir ?
    Edit : Bide U30GT Mini AnTuTu skoru kaç 12500-13000 diye yazmışsın ama hiç bir incelemede o skoru aldığını göremedim.
    AnTuT Benchmark v2.9.1 den 8383 puan aldı cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 26 Aralık 2012; 18:02:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Tum modellerimiz icin onumuzdeki haftadan itibaren gittigidiyor bayimiz tarafindan satislar baslayacaktir.

Tesekkur ederiz.

Bu hafta olsaydı iyi olacaktı, malum Bonus karta Yüzde 10 bonus veriyordu, değerlendirirdik fırsatı
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederiz.

Bu hafta olsaydı iyi olacaktı, malum Bonus karta Yüzde 10 bonus veriyordu, değerlendirirdik fırsatı

isterseniz sanalpazar da var bu bonus avantajı ordan alın, üstelik 12 taksit ve önsiparişte satın alma yapabiliyorsunuz.
    http://cubemarket.sanalpazar.com/dukkan/Cubemarket__u695842

• Cube U30GT mini Türkçe 4.1.1 Win8 Metro ROM hazırlandı, Tüm U30GT miniler 4.1.1 Jeally Bean Win8 Metro UI İşletim sistemi ile gönderilecek, satın alma esnasında belirtirseniz Android 4.1.1 Jeally Bean yüklü cihazlarda mevcut bu işletim sistemi ilede tabletinizi alabilirsiniz.
  • Metro arayüzü normal u30gt'lerde de oluyor mu?
  • Tekrar yazıyorum ;
    Usta sen Cube U21GT modelini
    getiricek misin ? Getiriceksen ne
    zaman gelir ?
    Edit : Bide U30GT Mini AnTuTu
    skoru kaç,12500-13000 diye
    yazmışsın ama hiç bir incelemede
    o skoru aldığını göremedim.
    AnTuT Benchmark v2.9.1 den
    8383 puan aldı cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Tekrar yazıyorum ;
    Usta sen Cube U21GT modelini
    getiricek misin ? Getiriceksen ne
    zaman gelir ?
    Edit : Bide U30GT Mini AnTuTu
    skoru kaç,12500-13000 diye
    yazmışsın ama hiç bir incelemede
    o skoru aldığını göremedim.
    AnTuT Benchmark v2.9.1 den
    8383 puan aldı cihaz.

Öncelikle belirtmek isterimki ben Cube Türkiye çalışanlarından biriyim şahsen herhangi bir cihaz getirmek yada getirmemek gibi bir karar verme yetkim olmadığı gibi bu ürünlerin Türkiye' ye getirilmesi için öncelikle cihazın seri üretime geçmiş olması gerekmekte, daha öncede söylediğimiz gibi bu cihaz henüz seri üretime geçmemiş test üretimleri yapılmakta olan bir cihazdır.

Daha önceki mesajlarınızdan gördüğüm kadarı ile tablet pc alma aşamasında ancak karar vermekte zorlanan birisiniz. Size tavsiyem U30GT mini modeli olacaktır bu model 7 inç kategorisinde oldukça iddialı bir modeldir ve memnun kalacağınızdan eminim.

Antutu benchmarkları ile ilgili olarak yarın buraya bir test yapıp skorun resmini ekleyebilirim.

İyi Akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Metro arayüzü normal u30gt'lerde de oluyor mu?

U30 GT ile başlayan tüm modellerde Metro Win8 Arayüzlü işletim sistemi tercih edebilirsiniz.

Teşekkürler.
  • Alma aşamasında biriyim fakat zorlandığım söylenemez.Sadece kağıt üzerindeki değerleri doğrulamak için test sonuçları istiyorum.Zahmet olmassa Quadrant ve NenaMark skorlarınıda.Paylaştığınız skorlar cihaz alımım sürecinde olumlu etki yaratıcak :)

• quote:

Alma aşamasında biriyim fakat zorlandığım söylenemez.Sadece kağıt üzerindeki değerleri doğrulamak için test sonuçları istiyorum.Zahmet olmassa Quadrant ve NenaMark skorlarınıda.Paylaştığınız skorlar cihaz alımım sürecinde olumlu etki yaratıcak :)

bizzat kendi cihazımın skoru

http://forum.donanimhaber.com/m_64232002/mpage_7/key_/tm.htm

custom rom ile alınan sonuclardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Alma aşamasında biriyim fakat zorlandığım söylenemez.Sadece kağıt üzerindeki değerleri doğrulamak için test sonuçları istiyorum.Zahmet olmassa Quadrant ve NenaMark skorlarınıda.Paylaştığınız skorlar cihaz alımım sürecinde olumlu etki yaratıcak :)

Çok teşekkür ederiz benim bir test skoru koymama gerek kalmadı sanırım . 12.800 civarlarında bir skor elde etmiş resimdeki cihaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Çok teşekkür ederiz benim bir test skoru koymama gerek kalmadı sanırım . 12.800 civarlarında bir skor elde etmiş resimdeki cihaz.

Ama arkadaş custom rom ile almış bu skoru ben sizin romunuzun yani destek verilen romun skorunu merak ediyorum.

• Merhaba,

Ürünlerimiz bugün itibariyle stoklarımıza girmiştir. "http://cubemarket.sanalpazar.com " üzerinden bütün ürünlerimize (önsipariş fiyatlarıyla hemen teslim) ulaşabilirsiniz.
    Önsiparişle satın alan müşterilerimizin siparişleri, hediyeleri ile birlikte yarın gönderilecektir.
    Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 27 Aralık 2012; 14:43:50 >
  • quote:

Merhaba,

Ürünlerimiz bugün itibariyle stoklarımıza girmiştir. "http://cubemarket.sanalpazar.com " üzerinden bütün ürünlerimize (önsipariş fiyatlarıyla hemen teslim) ulaşabilirsiniz.
    Önsiparişle satın alan müşterilerimizin siparişleri, hediyeleri ile birlikte yarın gönderilecektir.
    Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

size u20gt ile ilgili pm atmıştım bakabilir misniz, ona göre sipariş geçeceğim. tşk.

• Yılbaşından önce yetiştirdiğiniz icin teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackalmed -- 27 Aralık 2012; 16:56:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackalmed

Yılbaşından önce yetiştirdiğiniz icin teşekkürler

Görevimiz, ilgi ve alakanız için biz teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.