Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

Orijinalden alıntı: majesterium

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Link paylaşırmısın kardeş bulamadım ben hepsiburadada

Bende aradım bulamadım indirim olunca hemen bitirmişler

Bu arada A 110 dan bahsettim A 100 den değil incelersen yanına yaklaşırmı yaklaşmazmı görürsün ama ne yazıkki kampanya bitmiş

Tegra 3 ten bahsediyoruz değil mi :) Perşembe günü olmuş kampanya ve eğer "310" TL ise 5dk içinde tükenmiştir stoklar :)

Tegra 3 4 çekirdek işlemci ve 12 çekirdek nvidia ekran kartı 1 gb ddr3 ram ancak bu tür kampanyalar sık yenileniyor yakında tekrar koyarlar

A110a lafım yok usta sen beni jackalmed le karıştırdın " Acer iconia a100 mu Cube U30GT mininin yanına yaklasamaz bu tablet " bu iletiyi yazan o zaten Kampanyayı görsem anında alırdım tableti .

Dostum biliyorum kusura bakma vatandaşın yanında alıntı yap seçeneği yoktu mecburen oldu yoksa teknik konulardan anlayan birisi olduğunu gördüm

310 Tl ye kaçar mı abi yaa ben nasıl uyucam şimdi valla evlat acısı gibi koydu yeminle :)

Dostum üzülme yakında tekrarlarlar bayağı bir zamandır satılıyor bitiyor yenisi geliyor tablet daha yeni ekimde çıktı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Link paylaşırmısın kardeş bulamadım ben hepsiburadada

Bende aradım bulamadım indirim olunca hemen bitirmişler

Bu arada A 110 dan bahsettim A 100 den değil incelersen yanına yaklaşırmı yaklaşmazmı görürsün ama ne yazıkki kampanya bitmiş

Tegra 3 ten bahsediyoruz değil mi :) Perşembe günü olmuş kampanya ve eğer "310" TL ise 5dk içinde tükenmiştir stoklar :)

Tegra 3 4 çekirdek işlemci ve 12 çekirdek nvidia ekran kartı 1 gb ddr3 ram ancak bu tür kampanyalar sık yenileniyor yakında tekrar koyarlar

A110a lafım yok usta sen beni jackalmed le karıştırdın " Acer iconia a100 mu Cube U30GT mininin yanına yaklasamaz bu tablet " bu iletiyi yazan o zaten Kampanyayı görsem anında alırdım tableti .

Dostum biliyorum kusura bakma vatandaşın yanında alıntı yap seçeneği yoktu mecburen oldu yoksa teknik konulardan anlayan birisi olduğunu gördüm

310 Tl ye kaçar mı abi yaa ben nasıl uyucam şimdi valla evlat acısı gibi koydu yeminle :)

Dostum üzülme yakında tekrarlarlar bayağı bir zamandır satılıyor bitiyor yenisi geliyor tablet daha yeni ekimde çıktı...

Ewy usta sayende öğrendim bi ümit beklicem gelmesini . Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 23 Aralık 2012; 2:16:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olcayparlak

majesterium konu basligi cube sen ne diyorsun ayipdegilmi

neyse sayın cubeturkiye ;
    cube u30gt modelinizde camera flaş var mı ?

Evet arka kamera flaşlı.
  • Yukarıda bahsttiğiniz cihaz 310 $ dan satılmaktadır, 310 TL değil lütfen bilgilendirme yapacağım derken insanları yanıltmayın. 310$+kdv ile satışa sunulmuş bir cihaz Türk Lirası ile 660 TL eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

Yukarıda bahsttiğiniz cihaz 310 $ dan satılmaktadır, 310 TL değil lütfen bilgilendirme yapacağım derken insanları yanıltmayın. 310$+kdv ile satışa sunulmuş bir cihaz Türk Lirası ile 660 TL eder.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69173121&p=1#69173121
    Bu cihazın ana konusu.açılma sebebi hepsiburada.com un satışı.İlk mesaja bakarsanız 317 Tl deniyor.Zaten resmi yollarla 555 Tl civarında giriş yapmıştı.

• VE SONUNDA :)

Cube Türkiye' ye Geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcayparlak

VE SONUNDA :)

Cube Türkiye' ye Geliyor

Bende U30GT Mini alıcam büyük ihtimalle ama 28ine kadar beklemedeyim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jackalmed

Bugun almak için sanal pazara girdiğimde cube u30gt mini ekran çözünürlüğünün kendi sitesinde ve sanal pazarda 1024*600 olarak değiştirilmiş olduğunu gördüm bilgi verirmisiniz bu konuda?

Merhaba

1280*800 çözünürlüklü modelin u21gt adıyla piyasaya sürülmesine karar verildi, fabrika çözünürlük farkından dolayı Rom uyumsuzluğu olduğu için her u30gt miniye uzun süre ROM desteği verebilmek amacıyla böyle bir uygulama yapmak durumunda kaldı. Türkiyeye getirilen u30gt mini için bu güne kadar yayınlanmış ve bundan sonra yayınlanıcak tüm ROM ları desteklemesi amacıyla malesef bu değişikliği uygulamaya sokamadık. Eğer böyle bir değişiklik yapsaydık model için daha önce çıkmış olan hiç bir ROM güncellemesinden faydalanma şansımız olmayacaktı. Ekran boyutu 7 inch olduğundan aradaki çözünürlük farkının normal kullanımda gözle farkedilmeyecek kadar az bir etkisi olduğu için öncelikli tercih cihazlara verilen rom desteği oldu.

Sanal pazar üzerinden yapılan satışlarda hdmi kablo, kılıf ve yedek ekran koruyucu hediye olarak gönderilecektir.

U30GT Mini'nin panel sorunu nedeniyle sunduğunuz hediyeler hala geçerli değil mi ? Çünkü onları göz önünde bulundurarak sipariş vericem .

• @cubeturkiye

Sanalpazar veya kendi sitenizden sipariş verdiğimizde cube u30gt mini için türkiye romu yükleyipmi yolluyorsunuz? yada alırken biz sizden istesek bu türkiye romunu orda yükleyip kargoya verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

@cubeturkiye

Sanalpazar veya kendi sitenizden sipariş verdiğimizde cube u30gt mini için türkiye romu yükleyipmi yolluyorsunuz? yada alırken biz sizden istesek bu türkiye romunu orda yükleyip kargoya verebilirmisiniz?

Rom konusundaki talebinizi belirtirseniz istediğiniz rom yüklü bir şekilde gönderebiliriz, elimizde her çeşit rom ile hazırlanmış cihaz mevcuttur.

İyi günler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

@cubeturkiye

Rom konusundaki talebinizi belirtirseniz istediğiniz rom yüklü bir şekilde gönderebiliriz, elimizde her çeşit rom ile hazırlanmış cihaz mevcuttur.

İyi günler.

tamamdır teşekkürler en yakın zamanda siparişi veriyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bugun almak için sanal pazara girdiğimde cube u30gt mini ekran çözünürlüğünün kendi sitesinde ve sanal pazarda 1024*600 olarak değiştirilmiş olduğunu gördüm bilgi verirmisiniz bu konuda?

Merhaba

1280*800 çözünürlüklü modelin u21gt adıyla piyasaya sürülmesine karar verildi, fabrika çözünürlük farkından dolayı Rom uyumsuzluğu olduğu için her u30gt miniye uzun süre ROM desteği verebilmek amacıyla böyle bir uygulama yapmak durumunda kaldı. Türkiyeye getirilen u30gt mini için bu güne kadar yayınlanmış ve bundan sonra yayınlanıcak tüm ROM ları desteklemesi amacıyla malesef bu değişikliği uygulamaya sokamadık. Eğer böyle bir değişiklik yapsaydık model için daha önce çıkmış olan hiç bir ROM güncellemesinden faydalanma şansımız olmayacaktı. Ekran boyutu 7 inch olduğundan aradaki çözünürlük farkının normal kullanımda gözle farkedilmeyecek kadar az bir etkisi olduğu için öncelikli tercih cihazlara verilen rom desteği oldu.

Sanal pazar üzerinden yapılan satışlarda hdmi kablo, kılıf ve yedek ekran koruyucu hediye olarak gönderilecektir.

U30GT Mini'nin panel sorunu nedeniyle sunduğunuz hediyeler hala geçerli değil mi ? Çünkü onları göz önünde bulundurarak sipariş vericem .

Hediye konusu ön sipariş veren herkes için ürünler satışa çıktığı günden beridir sipariş verilen her model için geçerli sadece mini modeline özel bir hediye kampanyası değil.

Teşekkürler.

• Sanalpazarda HDMI kablo dışında diğerleri yazmıyor.Kılıf ve Yedek ekran koruyucunu sözü Mininin konusunda geçtiği için,hani öngörülen özellikte gelmediğinden sadece U30GT Mini için diye düşünmüştüm.Teşekkürler.

• quote:

Sanalpazarda HDMI kablo dışında diğerleri yazmıyor.Kılıf ve Yedek ekran koruyucunu sözü Mininin konusunda geçtiği için,hani öngörülen özellikte gelmediğinden sadece U30GT Mini için diye düşünmüştüm.Teşekkürler.

Hayır tüm ürünler için geçerlidir. Sanal pazarda satış yapan firma bilgileri eksik girmiş olabilir, gereken uyarıyı yaparım düzeltilmesi için.

İyi akşamlar.
  • quote:

quote:

Yukarıda bahsttiğiniz cihaz 310 $ dan satılmaktadır, 310 TL değil lütfen bilgilendirme yapacağım derken insanları yanıltmayın. 310$+kdv ile satışa sunulmuş bir cihaz Türk Lirası ile 660 TL eder.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69173121&p=1#69173121
    Bu cihazın ana konusu.açılma sebebi hepsiburada.com un satışı.İlk mesaja bakarsanız 317 Tl deniyor.Zaten resmi yollarla 555 Tl civarında giriş yapmıştı.

dostum 310 değil 317 TÜRK LİRASI indirimden önce 417 TÜRK LİRASI idi bende 417 TÜRK LİRASINDAN almıştım.. DOLAR DEĞİL. TL... iyi incele

• Tabletler Çin'den yola çıktımı acaba?

• quote:

Tabletler Çin'den yola çıktımı acaba?

Daha önce verdiğimiz teslim tarihinde herhangibir değişiklik yoktur, ürünlerin teslimatı ile ilgili olarak şu an için bir gecikme öngörülmemektedir.

İyi Günler.
  • Dört gözle bekliyoruz
  • U25gt niye bu kadar pahalı, madem piyasaya giriş yapacaksınız fiyatı uygun tutunda piyasadaki dandik 800x480 iğrenç tabletlerden bi farkı olsun. Bu arada U25gt Çin perakende fiyatı 100 tl bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 25 Aralık 2012; 16:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaq t

U25gt niye bu kadar pahalı, madem piyasaya giriş yapacaksınız fiyatı uygun tutunda piyasadaki dandik 800x480 iğrenç tabletlerden bi farkı olsun. Bu arada U25gt Çin perakende fiyatı 100 tl bilginize...

U25 GT modeli için önümüzdeki haftadan itibaren sanalpazar ve gittigidiyor bayilerimiz tarafından özel bir kampanya fiyatı ile şatışlar başlıyacak, değişik kombinasyonlar ile uygun fiyatlarla u25gt modelini satın alma imkanınız olacak fiyat aralığı 179 TL den başlayarak aksesuar ve Ram farklılıkları ile 249 TL ye kadar değişecek. Klavyeli kılıf, hdmi kablo, yedek ekran koruyucu, hoparlörlü kılıf, normal kılıf 4gb ve 8gb ram alternatifleri ile satışa sunulacak.

İyi Akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.