Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • U30GT Mini 1280*800 olmaması cihazın fiyatına göre bütün cazibesini aldı götürdü hiç beklemediğim bi karar oldu gerçekten " hayallerim suya düştü " denebilir.Çok kötü oldu bu çook
  • Usta sen sözünün arkasında durup 1280x800 LG panel ile üret, desteklediğinden stabil adam gibi bi ROM yap gerisini salla önceki ROMlar felan zaten aramayız biz stabil bi ROM yaparsan.Cidden olmadı bu karar :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Usta sen sözünün arkasında durup 1280x800 LG panel ile üret, desteklediğinden stabil adam gibi bi ROM yap gerisini salla önceki ROMlar felan zaten aramayız biz stabil bi ROM yaparsan.Cidden olmadı bu karar :S

Onlar işin bahanesi gibi geliyor bana. Sadece Türkiye'ye gelecek modellerde 1280x800 panel olması bir garipti zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

quote:

Usta sen sözünün arkasında durup 1280x800 LG panel ile üret, desteklediğinden stabil adam gibi bi ROM yap gerisini salla önceki ROMlar felan zaten aramayız biz stabil bi ROM yaparsan.Cidden olmadı bu karar :S

Onlar işin bahanesi gibi geliyor bana. Sadece Türkiye'ye gelecek modellerde 1280x800 panel olması bir garipti zaten.

Aynen.Ordan sırıtıyordu biraz zaten adam kendi vatanına üretmemiş bize mi üreticek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 20 Aralık 2012; 21:16:27 >
  • Farklı çözünürlük olduğu için yeni çıkacak Romlarda da ayrı Rom yapılması gerekiyor sık sık Rom güncellemesi yapılıyor bu çözünürlükte aynı fiyatta cihaz var zaten model adı u21gt isteyenler bu modeli alabilir mevcut özelliklerde bir cihaz fiyat farkı yok. Sadece kasa tasarımı farklı ve tek kamera var fark olarak.
    Ancak u30gt mini modelinin özelliği çok satılmış ve çok stabil bir cihaz olarak kendini kanıtlamış olmasıdır çözünürlük konusunda her iki çözünürlüktede aradaki fark anlaşılamayacak kadar azdır, you tubeda benzer cihazlar ile cube mini ekran karşılaştırmaları var kağıt üzerinde aynı veya yüksek çözünürlükte olduğunu iddia eden başka markaların aslında gerçekte mini den daha kötü bir görüntü verdiğini youtube daki karşılaştırma video larında açıkca görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 21 Aralık 2012; 7:46:27 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=RJxqTU6MoyM

linkteki video da alttaki cihaz cube u30gt mini, hem hız olarak hemde ekran kalitesi olarak mininin daha üstün olduğu açıkca görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 21 Aralık 2012; 7:10:13 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=7KtT-_g-jcA

buda bir başka karşılaştırma yine hız ve ekran konularında cube u30gt mini önde.
  • http://www.youtube.com/watch?v=7fcq27116Xs

Bu linkte new ipad ile U30Gt karşılaştırması

http://www.youtube.com/watch?v=JPDpZxsyCCk

2. linkte ise CUbe U9gt5, new ipad karşılaştırması, U9GT 5 in görüntü kalitesindeki farkı bu videoda çok bariz belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 21 Aralık 2012; 8:08:30 >
  • Mini nin ekranı LG IPS mi . U21GT nin ekranı LG mi ? Donanımı mini ile aynı mı? U21GT sanalpazarda satılıcak mı ?

• http://www.cube-tablet.com/new-cube-mini-u30gt-1280-800-7-inch-ips-rk3066-dual-core-16gb.html bu linkte adamlar yapmış ROMda yapmış ve 1 hafta icinde stokta olucakmış. ROM desteğide var romuda var , sen eski romları düşünüyorsun salla eskileri.

• Arkadaslar ben u30gtmini cihazinin 5-6 sitede değerlendirmelerini okudum ayrıca 20 e yakın videosunu izledim hız ve görüntü kalitesi olarak gercekten fiyatının üzerinde eksiklik ya da daha iyi olabilir diye düşünülecek sadece ses ve şarj süresi var dün Çin'den alınan bir u30gt mini yi elime aldığımda gördüm ki gercekten sık bir cihaz. Daha sonra sanalpazardan satın aldım açıkcası fiyat kalitede üzerine yok isterseniz 100 tl daha vererek Ainol flame 7* alabilirsiniz ama deger mı orası soru işareti. Cube cihazlarında rom desteğinizde uzun süre verileceği konusunda garanti veriyorlar bence tanıtım fiyatlari ile alınır cube tabletleri ;) win8 arayüzlu alın daha sonra 4.1.1 jelibean sürümünü beğenmeseniz siteden indirebilecekmisiz.

• Bu arada getıriceğiniz modelde bluetooth var değil mi sitede sitede no bluetooth yazıyor ?

• quote:

http://www.cube-tablet.com/new-cube-mini-u30gt-1280-800-7-inch-ips-rk3066-dual-core-16gb.html bu linkte adamlar yapmış ROMda yapmış ve 1 hafta icinde stokta olucakmış. ROM desteğide var romuda var , sen eski romları düşünüyorsun salla eskileri.

Bu site henüz iptal edildiğinden habersiz, bizim elemanlarımız şu anda fabrikada, site güncel olmadığı için halen sitede gözüküyor olabilir. Burada yazlıan her türlü bilgi direk olarak üretici firmanın ağzından aracısız bir şekilde yazılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackalmed

Arkadaslar ben u30gtmini cihazinin 5-6 sitede değerlendirmelerini okudum ayrıca 20 e yakın videosunu izledim hız ve görüntü kalitesi olarak gercekten fiyatının üzerinde eksiklik ya da daha iyi olabilir diye düşünülecek sadece ses ve şarj süresi var dün Çin'den alınan bir u30gt mini yi elime aldığımda gördüm ki gercekten sık bir cihaz. Daha sonra sanalpazardan satın aldım açıkcası fiyat kalitede üzerine yok isterseniz 100 tl daha vererek Ainol flame 7* alabilirsiniz ama deger mı orası soru işareti. Cube cihazlarında rom desteğinizde uzun süre verileceği konusunda garanti veriyorlar bence tanıtım fiyatlari ile alınır cube tabletleri ;) win8 arayüzlu alın daha sonra 4.1.1 jelibean sürümünü beğenmeseniz siteden indirebilecekmisiz.

flame modeli zaten Cube u30gt mini den oldukça geride, tablet pc alırken kağıt üzerinde yazanlardan çok kullanıcı yorumlarını dikkate almakta fayda var çünkü kağıt üzerindeki veriler yanıltıcı olabiliyor. Cube modellerinin tamamında her türlü kullanıcı yorumu internette mevcut. Şu anda kendi kategorisinde oldukça başarılı bir model u30gt mini, bu tür ürünlerde ürünün ne kadar sıklıkta güncelleme aldığı çok önemli, her gelen güncelleme cihazın daha stabil çalışması için yenilikler içerir dolayısı ile çok kullanıcısı olan bir model her zaman daha çok güncelleme desteği alır bu açıdan Cube u30gt miniyi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 21 Aralık 2012; 11:48:29 >

• sayın yetkili ne oldu gelmedimi hala tabletler. sabırsızlıkla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

sayın yetkili ne oldu gelmedimi hala tabletler. sabırsızlıkla bekliyoruz

29-30 Aralık tarihlerinde sayın müşterilerimize kargolanmaya başlanacaktır.
  • U30gt miniler icin v1.05 yeni rom çıkmış cihazlarımız bu rom yüklü olarak mı gelicek. Bu rom Windows 8 arayüzüne sahip mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: jackalmed

U30gt miniler icin v1.05 yeni rom çıkmış cihazlarımız bu rom yüklü olarak mı gelicek. Bu rom Windows 8 arayüzüne sahip mı acaba?

evet hatta o romdan sonra çıkarttığımız bir rom daha var v1.05 Turkçe ve tüm uygulamalardan arındırılmış, içinde sadece facebook, twitter, skype ve flash yüklü başka hiç ek program yok bu şekilde gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 21 Aralık 2012; 20:10:55 >
  • Android 4.1 jellybean üzerine mı kurulu bu rom?

• Mini'nin özellikleri :
    Rockchip 3066-1.6GHZ
    Android 4.1
    DDRIII 1GB
    Flash 16GB
    7'' 1024*600
    WIFI: 802.11b/g/n
    Front:2.0MpRear:2.0Mp+flash
    Battery:3000 mAh
    9.4mm kalınlık
    Bluetooth 2.1
    Eksik varsa ekle fazla varsa çıkar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 21 Aralık 2012; 20:44:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.