Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hbsc

Yoksa USB sine takılan cihazı şarj eder mi diyorsunuz?

Tam da anladığınız gibi cihazın kendisini şarjdan bahsediyordum.

O zaman universal araç şarj adaptörleri kullanılabilir her halde. Evde laptop ve bu cihazda geldiğinde iki adet tablet olacak. Dolayısıyla herbirisine ayrı bir adaptör yerine (çünki uç çapları değişik boyutlarda) çok uçlu bir universal adaptör önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSA

quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

Yoksa USB sine takılan cihazı şarj eder mi diyorsunuz?

Tam da anladığınız gibi cihazın kendisini şarjdan bahsediyordum.

O zaman universal araç şarj adaptörleri kullanılabilir her halde. Evde laptop ve bu cihazda geldiğinde iki adet tablet olacak. Dolayısıyla herbirisine ayrı bir adaptör yerine (çünki uç çapları değişik boyutlarda) çok uçlu bir universal adaptör önerebilir misiniz?

Ben de bir ara bakmıştım. 12-24 olması gerek.
     Cube Türkiye' ye Geliyor

http://www.buyincoins.com/new_en/details/100w-universal-laptop-ac-car-dc-power-charger-adaptor-product-6588.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 26 Nisan 2013; 11:30:48 >

• Teşekkür ederim ilginiz için. Bu Çin siteleri iyi hoş ama siparişin bir ayda gelmesi öldürüyor beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSA

Teşekkür ederim ilginiz için. Bu Çin siteleri iyi hoş ama siparişin bir ayda gelmesi öldürüyor beni :D

singapur post'u seçin en geç 10 günde gelir.
  • Olmadı HonkKong Post seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 28 Nisan 2013; 11:35:47 >
  • U30GT2 indirimli fiyattan da faydalanmak için birkaç gün içinde ön sipariş vermek istiorum.Uzun yolda çocuklara tabletten film izletmeyi düşünüyorum. Acaba araçtan şarj özelliği var mı? Bu özellik varsa eğer araç şarj aletini ne zaman temin edebiliriz?
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andan44

U30GT2 indirimli fiyattan da faydalanmak için birkaç gün içinde ön sipariş vermek istiorum.Uzun yolda çocuklara tabletten film izletmeyi düşünüyorum. Acaba araçtan şarj özelliği var mı? Bu özellik varsa eğer araç şarj aletini ne zaman temin edebiliriz?
    Teşekkür ederim.

Merhaba,

Araçtan şarj edilmesi mümkün, ancak biz sadece orjinal cube ürünlerinin satışını yapmaktayız bu sebeple henüz U30GT 2 için Cube tarafından araç şarj adaptörü üretilmediği için şu anda elimizde mevcut değil tahminimce kısa süre içerisinde araç şarjı Cube tarafından üretilecektir ve kısa sürede Türkiyede tarafımızdan satışı yapılacaktır. Araçınızdaki elektrik soketinden 12 V besleme verebilen her türlü araç şarj adaptörü cihazı şarj edebilir.

İyi Günler.

• RK3188 işlemcili 2GB RAMli bir 7" model tablet üretilicek mi ? Örn; U30GT2 Mini gibi ?
  • Ben U30GT Mini almıştım ve kullanım süresince durup dururken(Öyle görüyorum) Google Play Store girdiğimde atıyor ve hiçbir hata alamıyorum bazende durduruldu diyor.Cihaza yeniden ROm yüklediğimde sorun düzelmiyor , sadece fabrika ayarlarına döndürdüğümde sorum düzeliyor ve bi müddet sonra tekrar kendini gösteriyor.Kesin bi çözümü var mıdır bi bakarmısın usta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Ben U30GT Mini almıştım ve kullanım süresince durup dururken(Öyle görüyorum) Google Play Store girdiğimde atıyor ve hiçbir hata alamıyorum bazende durduruldu diyor.Cihaza yeniden ROm yüklediğimde sorun düzelmiyor , sadece fabrika ayarlarına döndürdüğümde sorum düzeliyor ve bi müddet sonra tekrar kendini gösteriyor.Kesin bi çözümü var mıdır bi bakarmısın usta ?

Google Playde bulunan hesabınızı cep telefonu veya pc nizdede kullandığınız zaman aynı anda giriş yapılması durumunda hesap google tarafından kısa süreliğine bloke ediliyor. Yaşadığınız problem anlattıklarınıza göre bu tarz bir durumdan kaynaklanıyor olabilir.
  • Uzun incelemeler sonunda bugün U30GT2 ön siparişi verdim.Umarim gecikme olmadan tabletler biran önce gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Ben U30GT Mini almıştım ve kullanım süresince durup dururken(Öyle görüyorum) Google Play Store girdiğimde atıyor ve hiçbir hata alamıyorum bazende durduruldu diyor.Cihaza yeniden ROm yüklediğimde sorun düzelmiyor , sadece fabrika ayarlarına döndürdüğümde sorum düzeliyor ve bi müddet sonra tekrar kendini gösteriyor.Kesin bi çözümü var mıdır bi bakarmısın usta ?

Google Playde bulunan hesabınızı cep telefonu veya pc nizdede kullandığınız zaman aynı anda giriş yapılması durumunda hesap google tarafından kısa süreliğine bloke ediliyor. Yaşadığınız problem anlattıklarınıza göre bu tarz bir durumdan kaynaklanıyor olabilir.

Öyle bi durum olmadı ama yinede ilginiz için teşekkürler.

• Bu cube'nin üretim yeri mi ? adamlar ekmek gibi tablet üretiyorlar.
  • U20GT Gorilla Glass Çizilmez ekran testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 3 Mayıs 2013; 13:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

U20GT Gorilla Glass Çizilmez ekran testi

Cube U30GT2 için de video istiyoruz (türkce video)
  • cube firmasının çin shenzhendeki fabrikası.
  • merhaba arkadaslar cube u33gt cıkıs tarihi hakkıında bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semizotu.ss

merhaba arkadaslar cube u33gt cıkıs tarihi hakkıında bilgisi olan varmı.

Haziran başında çıkacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semizotu.ss

merhaba arkadaslar cube u33gt cıkıs tarihi hakkıında bilgisi olan varmı.

Merhaba,

Şu anda U33gt için kesin bir üretim tarihi belirlenmedi, büyük olasılıkla temmuz ayı içerisinde satışa sunulur.

İyi Günler.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.