Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tableti telefonun bluetouth ile internete baglamak icin tablete hangi programı kullanabiliriz.Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Cube Yetkilisi,
    Diğer başlıkta benim ve bir çok kişinin belirtmiş olduğu wi-fi sıkıntısının (çekim gücü zayıflığı) donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğunu inceleyip, yapılabilecekler hakkında buradan bizi bilgilendirebilirseniz çok memnun oluruz.

Saygılar
    SSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSA

Sayın Cube Yetkilisi,
    Diğer başlıkta benim ve bir çok kişinin belirtmiş olduğu wi-fi sıkıntısının (çekim gücü zayıflığı) donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğunu inceleyip, yapılabilecekler hakkında buradan bizi bilgilendirebilirseniz çok memnun oluruz.

Saygılar
    SSA

Merhaba,

Wifi konusunda herhangi bir şikayet almadık, cihazınız kılıf içerisinde kullanıyorsanız, kılıf çekim gücünü bir miktar azaltabilir. Eğer modeminizle ilgili bir sıkıntı yaşıyorsanız, modeminizin çalıştığı kanalı 11 veya 6 ya getirebilirsiniz.

İyi Günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Sayın Cube Yetkilisi,

Saygılar
    SSA

Merhaba,

Wifi konusunda herhangi bir şikayet almadık, cihazınız kılıf içerisinde kullanıyorsanız, kılıf çekim gücünü bir miktar azaltabilir. Eğer modeminizle ilgili bir sıkıntı yaşıyorsanız, modeminizin çalıştığı kanalı 11 veya 6 ya getirebilirsiniz.

İyi Günler.

Öncelikle hızlı cevabınız için teşekkür ederim.
    Şikayet almadık derken illa telefonla olan şikayetleri baz alıyorsanız, bir kullanıcınız olarak hemen sizi telefonla arayabilirim (eminim sizden satın alan diğer kullanıcılar da arayabilir) Bir üst mesajda da belirttiğim gibi ben diğer başlıkta bu konuda yazılanları referans alarak yazdım.
    Sizden ricam, herhangi bir mobil cihazla cube30 gt2 ürününü iş yerinizde modeme uzak noktalarda (mümkünse araya bir ya da daha fazla duvar girsin) cihazı karşılaştırmalı test etmeniz. Ben kendi cihazımla ev ortamında ve iş ortamında karşılaştırmalı olarak test yaptım ve gördüğüm olumsuzluğu sizinle paylaşmak ve mümkünse bir çözüm bulmak amacıyla bu mesajı yazıyorum. Beklentim ev içinde (3+1 tipik bir apartman dairesi) herhangi bir yerde rahatça internete ulaşabilmek. Yoksa alt kata üst kata ulaşmak gibi bir beklenti içinde değilim.

Şayet bu durum istisnai olarak benimki gibi bir kaç cihazda çıkıyorsa ne ala. Sonuçta bunun bir çözümü vardır. Benim öğrenmek istediğim ise genel olarak yazılımsal ya da donanımsal bir problem varsa bu konuda neler yapılabileceğidir.

Saygılar
    SSA

• quote:

quote:

quote:

Sayın Cube Yetkilisi,

Saygılar
    SSA

Merhaba,

İyi Günler.

Öncelikle hızlı cevabınız için teşekkür ederim.
    Şikayet almadık derken illa telefonla olan şikayetleri baz alıyorsanız, bir kullanıcınız olarak hemen sizi telefonla arayabilirim (eminim sizden satın alan diğer kullanıcılar da arayabilir) Bir üst mesajda da belirttiğim gibi ben diğer başlıkta bu konuda yazılanları referans alarak yazdım.
    Sizden ricam, herhangi bir mobil cihazla cube30 gt2 ürününü iş yerinizde modeme uzak noktalarda (mümkünse araya bir ya da daha fazla duvar girsin) cihazı karşılaştırmalı test etmeniz. Ben kendi cihazımla ev ortamında ve iş ortamında karşılaştırmalı olarak test yaptım ve gördüğüm olumsuzluğu sizinle paylaşmak ve mümkünse bir çözüm bulmak amacıyla bu mesajı yazıyorum. Beklentim ev içinde (3+1 tipik bir apartman dairesi) herhangi bir yerde rahatça internete ulaşabilmek. Yoksa alt kata üst kata ulaşmak gibi bir beklenti içinde değilim.

Şayet bu durum istisnai olarak benimki gibi bir kaç cihazda çıkıyorsa ne ala. Sonuçta bunun bir çözümü vardır. Benim öğrenmek istediğim ise genel olarak yazılımsal ya da donanımsal bir problem varsa bu konuda neler yapılabileceğidir.

Saygılar
    SSA

Merhaba,

U30GT2 modelimiz genel olarak karşılaştırdığımız samsung galaxys3 cep telefonu ile uzak ve farklı odalardan aynı wifi performansını göstermektedir.

• quote:

Merhaba,

U30GT2 modelimiz genel olarak karşılaştırdığımız samsung galaxys3 cep telefonu ile uzak ve farklı odalardan aynı wifi performansını göstermektedir.

Merhaba,
    Anlaşılan o ki benim cihazımda bir sorun var. En kısa zamanda bendeki durumu karşılaştırmalı bir şekilde videoya alıp sizlerle paylaşayım (İstanbul'da olsam sizin gibi ilgili bir firma yetkilisi ile yüzyüze tanışıp bir kahve eşliğinde durumu izah etmeyi çok isterdim; fakat maalesef Ankara'dayım) Bu sayede sözlerin yetersiz kaldığı bir durumu görüntülerle birlikte inceleyip, ne yapabileceğimize birlikte karar verelim.

Saygılar
    SSA
  • quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,
    Anlaşılan o ki benim cihazımda bir sorun var. En kısa zamanda bendeki durumu karşılaştırmalı bir şekilde videoya alıp sizlerle paylaşayım (İstanbul'da olsam sizin gibi ilgili bir firma yetkilisi ile yüzyüze tanışıp bir kahve eşliğinde durumu izah etmeyi çok isterdim; fakat maalesef Ankara'dayım) Bu sayede sözlerin yetersiz kaldığı bir durumu görüntülerle birlikte inceleyip, ne yapabileceğimize birlikte karar verelim.

Saygılar
    SSA

Merhaba

Cihazınız ile ilgili bir şikayetiniz varsa servise gönderebilirsiniz, gereken incelemeyi yapıp bir problem varsa cihazınızın değişimini yapabiliriz.

İyi Günler.

• quote:

quote:

Sayın Cube Yetkilisi,

Saygılar
    SSA

Merhaba,

İyi Günler.

Hocam yapmayınlütfen bir çok arkadaş Wifi konusunda bende dahilim buna pek iyi olmadığı sinyal zayıf yani yazılımsalmıdır onu bilemem arada sıradada algılamada sıkıntı var gibi çok akışkan değil gibi işte bunun yazılımla düzeliceğinden çok daha stabil çalışacağından eminim açıkçası ama bunları belirtmek lazım sizlerede ki haberiniz olsun diye düşünüyorum.

• cube u30gt mini için yeni bir rom çalışmanız var mı acaba? 51cube'nin çin sitesinde 1.04v çıktığını gördüm. Acaba bu sürümü Türkçeleştirmek için bir çalışmanız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

cube u30gt mini için yeni bir rom çalışmanız var mı acaba? 51cube'nin çin sitesinde 1.04v çıktığını gördüm. Acaba bu sürümü Türkçeleştirmek için bir çalışmanız var mı?

Merhaba,

U30Gt mini için 51cube sitesinde gördüğünüz rom u30gtmini s versiyonu içindir, Türkiye' de satılan u30gt mini modellerine uyumlu değildir. U30GT M kodlu romları kullanmalısınız. Üretici firma tarafından şu anda yeni bir rom çalışması yapılıyor.

Saygılar.
  • cube u30gt mini'nin farklı versiyonları olduğundan haberim yoktu. Türkiye'de satılan mini ile oradaki mini arasında ne gibi farklılıklar var acaba? Çünkü ben farklı bir rom yüklemeyi denerken (supersportrom gibi) yüklenmiyor hata veriyor. Ancak yurt dışından alan bir arkadaşım yüklerken bir sorun olmuyor. Farklı bir rom arayışımının olmasının sebebi de cihaz %30da kendini kapatıyor. Farklı bir rom kullananlarda ise bu sorun görülmüyor gibi. Bizde ki romda yazılımsal bir sorun mu var acaba diye düşünüyorum.
  • quote:

cube u30gt mini'nin farklı versiyonları olduğundan haberim yoktu. Türkiye'de satılan mini ile oradaki mini arasında ne gibi farklılıklar var acaba? Çünkü ben farklı bir rom yüklemeyi denerken (supersportrom gibi) yüklenmiyor hata veriyor. Ancak yurt dışından alan bir arkadaşım yüklerken bir sorun olmuyor. Farklı bir rom arayışımının olmasının sebebi de cihaz %30da kendini kapatıyor. Farklı bir rom kullananlarda ise bu sorun görülmüyor gibi. Bizde ki romda yazılımsal bir sorun mu var acaba diye düşünüyorum.

U30GT2 alanlarda aynı durumda olmasın, Türkiye'den alanlara güncelleme yok denirse hiç şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

quote:

cube u30gt mini'nin farklı versiyonları olduğundan haberim yoktu. Türkiye'de satılan mini ile oradaki mini arasında ne gibi farklılıklar var acaba? Çünkü ben farklı bir rom yüklemeyi denerken (supersportrom gibi) yüklenmiyor hata veriyor. Ancak yurt dışından alan bir arkadaşım yüklerken bir sorun olmuyor. Farklı bir rom arayışımının olmasının sebebi de cihaz %30da kendini kapatıyor. Farklı bir rom kullananlarda ise bu sorun görülmüyor gibi. Bizde ki romda yazılımsal bir sorun mu var acaba diye düşünüyorum.

U30GT2 alanlarda aynı durumda olmasın, Türkiye'den alanlara güncelleme yok denirse hiç şaşırmam.

Benim anlamadığım cihazlar aynı cihaz değil mi? Nasıl güncelleme olmaz. Google'dan aratıyorum 1 tane u30gt mini çıkıyor. s versiyon filan göremiyorum. Ayrıca u30gt mini normalde 1.6 ghz iken bizdeki 1.4 ghz. Güya pilden tasarruf olsun diye 1.4 sabitlemişler. Ama pilden tasarruf ettiği filan da yok. Farklı romda pil 3.5-4 saat giderken. Bizim ki 2.5-3 saat gidiyor. Çünkü %30'a gelir gelmez cihaz kendini kapatıyor.

• quote:

quote:

quote:

Benim anlamadığım cihazlar aynı cihaz değil mi? Nasıl güncelleme olmaz. Google'dan aratıyorum 1 tane u30gt mini çıkıyor. s versiyon filan göremiyorum. Ayrıca u30gt mini normalde 1.6 ghz iken bizdeki 1.4 ghz. Güya pilden tasarruf olsun diye 1.4 sabitlemişler. Ama pilden tasarruf ettiği filan da yok. Farklı romda pil 3.5-4 saat giderken. Bizim ki 2.5-3 saat gidiyor. Çünkü %30'a gelir gelmez cihaz kendini kapatıyor.

Türkiye'ye özgü olsun, millet zırt pırt Çin romları yüklemesin, biz de uğraşmayalım mantığıyla tablette değişiklik yapılmıştır diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

U30GT mini modeli teknik açıdan tamamiyle aynıdır, GTm-s modelinin anakartının tasarımı farklıdır U30GT mini modelinde üreticinin kullandığı 2 farklı anakart tipi olduğu için m ve ms modellerinin Rom ları birbiri ile uyumlu değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

U30GT mini modeli teknik açıdan tamamiyle aynıdır, GTm-s modelinin anakartının tasarımı farklıdır U30GT mini modelinde üreticinin kullandığı 2 farklı anakart tipi olduğu için m ve ms modellerinin Rom ları birbiri ile uyumlu değildir.

Açıklama için teşekkürler. Umarım bizim modele uygun yeni romda pil sorununa bir çözüm bulunur.

• U30gt2 için kullanışlı bir kılıf ve ekran koruyucu bulamıyorum. Yurt dışından alışverişte yapmak istemiyorum
    Aşagıdaki linkteki gibi ekranı kapatmayan kılıf ve ekran koruyucu jelatin ne zaman getirteceksiniz.
    https://www.aliexpress.com/item/858944811.html

• quote:

Orijinalden alıntı: andan44

U30gt2 için kullanışlı bir kılıf ve ekran koruyucu bulamıyorum. Yurt dışından alışverişte yapmak istemiyorum
    Aşagıdaki linkteki gibi ekranı kapatmayan kılıf ve ekran koruyucu jelatin ne zaman getirteceksiniz.
    https://www.aliexpress.com/item/858944811.html

Merhaba,

Ekran koruyucu elimizde mevcut, kılıf için bir çalışma yapılıyor değişik tipte kılıflar yakında satışa sunulacak.

Saygılar.

• U35GT Türkiye'ye gelecek mi? Planlarınız dahilinde ise, hangi versiyonu? 8GB/16GB? 1GB-ram/2GB-ram?
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.