Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IceSPiRiT

U35GT Türkiye'ye gelecek mi? Planlarınız dahilinde ise, hangi versiyonu? 8GB/16GB? 1GB-ram/2GB-ram?

Merhaba,

Yeni modeller seri üretime geçtikten sonra ülkemize getirilecek. Internetten satış yapan bazı sitelerde henüz test üretiminde olan modellerin satışı yapılmakta. Biz Türkiye distribütörü olarak tüm testlerden geçerek seri üretime başlamayan hiç bir modeli ülkemize getirmiyoruz.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

U35GT Türkiye'ye gelecek mi? Planlarınız dahilinde ise, hangi versiyonu? 8GB/16GB? 1GB-ram/2GB-ram?

Merhaba,

Yeni modeller seri üretime geçtikten sonra ülkemize getirilecek. Internetten satış yapan bazı sitelerde henüz test üretiminde olan modellerin satışı yapılmakta. Biz Türkiye distribütörü olarak tüm testlerden geçerek seri üretime başlamayan hiç bir modeli ülkemize getirmiyoruz.

Saygılar.
    tarih verebiliyor musunuz?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar.
    tarih verebiliyor musunuz?

Şu an için tarihi veremiyoruz ancak çok uzun sürmez 1-2 ay içerisinde geleceğini tahmin ediyoruz.

• Daha once telefonu modem olarak kullanarak bluetouth ile nete baglanmak icin program adı verdiginizi hatirliyorum.Forumda aramama ragmen bulamadim.
    Samsung monte (s5620) telefonu modem gibi kullanarak tableti bluetouth veya usb baglantisi uzerinden u30gt2'yi internete baglamanin bir yolu yok mu? Bluevpn programi ile ugrastim ama basaramadim.
    Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andan44

Daha once telefonu modem olarak kullanarak bluetouth ile nete baglanmak icin program adı verdiginizi hatirliyorum.Forumda aramama ragmen bulamadim.
    Samsung monte (s5620) telefonu modem gibi kullanarak tableti bluetouth veya usb baglantisi uzerinden u30gt2'yi internete baglamanin bir yolu yok mu? Bluevpn programi ile ugrastim ama basaramadim.
    Tesekkur ederim.

Merhaba,

Bluetooth üzerinden internet paylaşımı yapmaktansa, telefonunuzu access point olarak ayarlayıp telefonunuzun wifi ını paylaştırıp internete çıkarsanız daha iyi olur. Bunun için telefonunuzun ayarlar menüsünden, kablosuz ve ağlar seçeneği altından bağ. ve taşınabilir wifi alanı seçeneği ile cep telefonunuzun internet bağlantısını wifi üzerinden paylaşıma açabilirsiniz.

İyi Günler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andan44

Daha once telefonu modem olarak kullanarak bluetouth ile nete baglanmak icin program adı verdiginizi hatirliyorum.Forumda aramama ragmen bulamadim.
    Tesekkur ederim.

Merhaba,

Bluetooth üzerinden internet paylaşımı yapmaktansa, telefonunuzu access point olarak ayarlayıp telefonunuzun wifi ını paylaştırıp internete çıkarsanız daha iyi olur. Bunun için telefonunuzun ayarlar menüsünden, kablosuz ve ağlar seçeneği altından bağ. ve taşınabilir wifi alanı seçeneği ile cep telefonunuzun internet bağlantısını wifi üzerinden paylaşıma açabilirsiniz.

İyi Günler.

Dediginiz ayari biliyorum ama malesef samsung monte de wifi paylasima acma özelliği yok.Tek yol usb veya bluetouth üzerinden modem olarak kullanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın yetkili , bir konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum ;

http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt2-mini2-quad-core-tablet-pc-cube-mini2-7-9-inch-ram-2gb.html

Linkte geçen ve U30GT2 Mini olarak adlandırılan cihaz gerçekten de pilanlarınızda var mı ve doğru mu ? Doğruysa Türkiye'ye gelicek mi ? Gelirse fiyatı nasıl bi arada olucak ? Lütfen cevaplandırırsanız sevinirim.Teşekkürker.
  • ekran kırıldı sordum 80 tl dediler
  • u25gt tabletin ekran değişimi ücreti ne kadar tutuyor servisinizde? Özelden cevaplarsanız memnun olurum.
    Servise gönderin ilgilenelim demeyin lütfen. Fiyat makul değilse yenisini almak daha mantıklı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Sayın yetkili , bir konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum ;

http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt2-mini2-quad-core-tablet-pc-cube-mini2-7-9-inch-ram-2gb.html

Linkte geçen ve U30GT2 Mini olarak adlandırılan cihaz gerçekten de pilanlarınızda var mı ve doğru mu ? Doğruysa Türkiye'ye gelicek mi ? Gelirse fiyatı nasıl bi arada olucak ? Lütfen cevaplandırırsanız sevinirim.Teşekkürker.

Bu model henüz seri üretime geçmedi, muhtemelen ismi u35gt olacak u30gt2 gibi bir cihaz üretilmeyecek, şu an için biz üreticiden gelen bilgi bu yönde. U35 Gt modelini çift kameralı olarak bu modelin yerine üretecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustạfạ

u25gt tabletin ekran değişimi ücreti ne kadar tutuyor servisinizde? Özelden cevaplarsanız memnun olurum.
    Servise gönderin ilgilenelim demeyin lütfen. Fiyat makul değilse yenisini almak daha mantıklı olacak.

Merhaba,

Servis ile ilgili bilgi almak için lütfen 0850 303 1 600 nolu telefon dan iletişim kurun, forum üzerinden servis ile ilgili sağlıklı bilgi aktaramdığımız için bu konularda sadece telefon ile destek verebiliyoruz.

Saygılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Sayın yetkili , bir konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum ;

Bu model henüz seri üretime geçmedi, muhtemelen ismi u35gt olacak u30gt2 gibi bir cihaz üretilmeyecek, şu an için biz üreticiden gelen bilgi bu yönde. U35 Gt modelini çift kameralı olarak bu modelin yerine üretecekler.

Dikkatimi çeken noktalardan biride kamera konusu oldu. Ürünün muadillerinde arka kamera standartken bunda yoktu ve ön kamera da iyi değildi. Ön ve arka kamera ile üretileceği iyi olmuş, birde ürün eğer 6.6mm inceliğinde ise gerçekten mükemmel bi cihaz olucak ama bence incelik konusunu 7-8mm ciivarına getirip batarya konusunda biraz daha iyileştirme yapılırsa gerçekten çok sıcak bakılıcağını düşünüyorum.Yetkililere iletirseniz sevinirim.Beklemedeyiz.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 20 Haziran 2013; 16:35:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mustạfạ

u25gt tabletin ekran değişimi ücreti ne kadar tutuyor servisinizde? Özelden cevaplarsanız memnun olurum.

Merhaba,

Servis ile ilgili bilgi almak için lütfen 0850 303 1 600 nolu telefon dan iletişim kurun, forum üzerinden servis ile ilgili sağlıklı bilgi aktaramdığımız için bu konularda sadece telefon ile destek verebiliyoruz.

Saygılar.

hiç aramayın 80 tl kardeş 80 tl dokunmatikmi olur
  • Merhaba,

Çinden bir yakınımla elden getirttiğim tabletimde uzun süredir hafıza sorunu yaşıyorum. 16 gb dahili 16 gb harici hafızası olmasına rağmen tüm uygulamaları 1 gb hafıza üzerinden kuruyor. Tablete sadece 4 tane oyun kurabildim ve sürekli yetersiz alan uyarısı alıyorum. bu arada toplam 32 gb hafızanın içi de bomboş.
    Uygulamalrın bazılarını Sd karta taşımama rağmen durum pek değişmiyor.
    birçok yerde araştırmama rağmen bu soruna bir çözüm bulamadım. Bu tabletin kapasitesi 1 gb ile mi sınırlı. Bana yardımcı olma şansınız var mı acaba?
  • Merhaba
    Cube U20 GT android tabletin mini usb girişine usb modem bağlayıp internete bağlanmak istiyorum.
    Ancak cihaz modemi görmüyor. Modemin markası ZTE MF190 usb avea 3g mobile modem.

DC-Unlocker Client programı ile Diagnostic port u disable ettim ancak yine bağlanamadım.
    Ne yapmam gerekli, usb modem ile cube tabletten nete çıkış mümkün mü?

http://www.resmim.org/i/1196023935.jpg

Aynı şekilde iphone 3Gs in internet paylaşımını kullanmak istediğim zamanda cihazı görmüyor.

Tablet bu hali ile dışarıda pek işe yaramıyor o nedenle yardıma ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: febeli35

Merhaba,

Çinden bir yakınımla elden getirttiğim tabletimde uzun süredir hafıza sorunu yaşıyorum. 16 gb dahili 16 gb harici hafızası olmasına rağmen tüm uygulamaları 1 gb hafıza üzerinden kuruyor. Tablete sadece 4 tane oyun kurabildim ve sürekli yetersiz alan uyarısı alıyorum. bu arada toplam 32 gb hafızanın içi de bomboş.
    Uygulamalrın bazılarını Sd karta taşımama rağmen durum pek değişmiyor.
    birçok yerde araştırmama rağmen bu soruna bir çözüm bulamadım. Bu tabletin kapasitesi 1 gb ile mi sınırlı. Bana yardımcı olma şansınız var mı acaba?

tam kesin bilmiyorum ama 4,2,1 de yükseltirseniz prb çözülebilir 4.2.2 oyunları sk kart kurmak daha kolay seçebiliyorsunuz diye biliyorum
  • U35GT modeli ile ilgili herhangi bir haber/gelişme var mı? Türkiye ye getirilecek mi? Fiyat?
  • quote:

U35GT modeli ile ilgili herhangi bir haber/gelişme var mı? Türkiye ye getirilecek mi? Fiyat?

U35 GT modeli Avrupa ülkeleri için çift kameralı olarak revize ediliyor, bu çift kameralı yeni u35gt üretime başlayınca ülkemizdede satışa sunulacaktır.

Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pispisikopat

Merhaba
    Cube U20 GT android tabletin mini usb girişine usb modem bağlayıp internete bağlanmak istiyorum.
    Ancak cihaz modemi görmüyor. Modemin markası ZTE MF190 usb avea 3g mobile modem.

DC-Unlocker Client programı ile Diagnostic port u disable ettim ancak yine bağlanamadım.
    Ne yapmam gerekli, usb modem ile cube tabletten nete çıkış mümkün mü?

http://www.resmim.org/i/1196023935.jpg

Aynı şekilde iphone 3Gs in internet paylaşımını kullanmak istediğim zamanda cihazı görmüyor.

Tablet bu hali ile dışarıda pek işe yaramıyor o nedenle yardıma ihtiyacım var.

Dc unlocker programı ile diagnostic port u disable değil enable yapmanız gerekiyor, daha sonra modemi tabletinize takınca saatin yanında sinyal işareti belirecek tabi 3g modemi kullanabilmeniz için wifi ınızı kapatmış olmanız gerekiyor.
    Tüm cube modelleri Zte mf 190 3g modem ile uyumlu olup pek çok müşterimiz tarafında problemsiz bir şekilde kullanılmaktadır.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.